Być może faktycznie coś go bolało, oglądam właśnie powtórkę na C+ i uderzył głową o murawę ale chodziło mi o to, że czekał z tym żeby się położyć jak stracimy piłkę by przerwać groźną kontrę legii.
-
-
Vladimir Boljević - WITAMY!
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Twoja wczorajsza symulka genialna. Zwrócił może
> ktoś uwagę na to co zrobił Boljević tuż przed
> zmianą?
Jak symulka człowieku??? Facet oberwał potężnie w głowę i nie był w stanie gry kontynuować.
To, że oberwał w głowę to fakt. To, że wywrócił się dopiero po tym jak zobaczył straconą piłkę, to też fakt :) Będąc na trybunie od razu zwróciłem na to uwagę
patrząc z trybuny dokładnie wyglądało to tak, że Boljevic patrzy jak się rozwija sytuacja na boisku, zauważa że Legia wychodzi z kontrą po czym kładzie się na murawie i prosi o pomoc :) natomiast nie będę bawił się czy to było celowe czy rzeczywiście miał problem - wyglądało na celowe symulowanie..
btw. nie pisałbym o tym w pozytywnym świetle jak kilka postów wcześniej, bo prawda jest taka że zawodnika rywali zwyzywalibyśmy w takiej samej sytuacji od kurew, szmat, dziwek, symulantów, i Bóg wie kogo jeszcze..
Jaka symulka ? Podczas transmiji było dokładne zbliżenie na jego twarz , był totalnie zamroczony. Pierdolnij sobie głową w zamarznieta ziemie , zobaczysz jakie to uczucie.
35 dni później
[url=http://www.90minut.pl/kariera.php?id=19428][90minut.p][/url]
Wygląda na to, że Władek ma dziś urodziny. Najlepszego. Więcej takich bramek jak z Bełchatowem dla Cracovii.
Władek naj,naj,naj ........ w Pasach.
Najlepszego Władku !
Sto lat Włodziu! :)
wielu wielu goli Wladku!
51 dni później
Chcę cię oglądać zawsze takiego jak dzisiaj ;)
Na duży plus bardzo dobre stałe fragmenty. Musi więcej pokazywać się do gry.
Robisz postępy i oby tak dalej tylko częściej stzrelaj na bramkę bo masz porzadne kopyto.
Znowu strzelił bramkę decydującą bo ona przyniosła dodatkowe siły!!! BRAWO !!! TYLKO PASY!!!
Mam wrażenie,że ten gość mając obok siebie 2 POMOCNIKÓW,nie miernoty,grałby jeszcze lepiej...
W dodatku jako jedyny umie i nie boi się kopnąć z dystansu.
dobry mecz dzisiaj !
brawo Vladi !
Vlado, blagam napierniczaj z dystansu jak najczesciej, masz naprawde niezle kopyto, cos napewno wpadnie. Znowu bramka z wolnego widac ze sie przyklada chlopak do tego elementu.
well done Vladimir!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)