Wielu bramek życzę.
-
-
Vladimir Boljević - WITAMY!
Dobro nam dosao i sve najbolje!
Witaj, powodzenia.
witam i powodzenia - oczywiscie wielu bramek zycze i bardzo dobrej gry
Życzę Powodzenia Vladimirze.
Wszystkiego najlepszego na nowej, pasiastej drodze życia!
Powodzenia!
Witam i powodzenia życzę!
Powinien być jeden watek zbiorczy do witania i żegnania.Przy tych ilościach.
Kajak dobrze gada - dac mu wodki:) Wiec(wiem wiem od "wiec" zdania nie zaczyna sie) Witam Wszystkich ktorzy beda walczyc o utrzymanie Cracovii !
Właśnie zauważyłem, że autor wątku popełnił błąd.
Zawodnik, który będzie grał u nas to Boljević, a nie Bojlević.
Prośba do autora o zmianę, bo nieładnie witać kogoś z błędem.
W rundzie wiosennej bieżącego sezonu Ekstraklasy w barwach Cracovii zagra Vladimir Boljević. We wtorek pomocnik z Czarnogóry zaakceptował warunki umowy z Pasami. 23-letni zawodnik w rozmowie z mediami ze swojej ojczyzny podzielił się już pierwszymi wrażeniami związanymi z przenosinami do polskiej drużyny
- Jestem bardzo zadowolony z zaoferowanych mi warunków. Jednak podpisałem na razie umowę wstępną. Aby podpisać kontrakt muszę otrzymać pozwolenie na pracę. Klub przedstawił mnie jako zawodnika, od którego zależy gra w środku pola. Złożę podpis pod 3,5-letnią umową, z czego jestem szczęśliwy - ujawnił piłkarz, który dotychczas reprezentował barwy FK Zeta Golubovci.
- W chwili obecnej Cracovia znajduje się w małym kryzysie. Jednak w czasie aktualnej przerwy w rozgrywkach skonsolidowano zespół i dokonano kilku wzmocnień. Mam nadzieję, że to wszystko zapewni skuteczną walkę o przetrwanie - dodał Vladimir Boljević.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/02/16/vladimir-boljevic-cracovia-przezywa-maly-kryzys/
Witamy
Welcome in hell :)
WITAMY !!!
Witam !
Bobrze powiedział jesteśmy w małym kryzysie!!! TYLKO PASY!!!
Nie chcę się czepiać, ale w nazwisku jest literówka, zawodnik nazywa się Boljević, a nie Bojlević.
6 dni później
bramek asyst i omijania kontuzji !
Powodzenia
Witaj!
Powodzenia w Pasach!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)