Dziś na lodowisku zadebiutował Kącik Małego Pasiaka. Dzięki współpracy MKS i STC mamy wreszcie kącik, gdzie najmłodsi kibice Cracovii mogą się pobawić, wziąć udział w konkursach i wygrać ciekawe nagrody.
Wielkie podziękowania dla Kasi i Gosi z STC oraz Gosi z MKS. Mam nadzieję, że pojawią się za niedługo zdjęcia, a na następnych meczach więcej dzieci, więcej nagród i coraz ciekawsze niespodzianki.
-
-
Kącik Młodego Pasiaka
Super sprawa. Trzeba młodych zachęcać do hokeja.
Pomysl po prostu świetny!
WIELKIE BRAWA DLA STC!
Jak zwykle jesteście na miejscu!
Szacunek!
milo to uslyszec, i choc nie znam szczegolow - gratuluje za pomysl.
Ja tez nie znam szczegolow, ale czy bedzie nauka piosenek pasiackich, naszego dopingu?
Graty za pomysl!
Brawo pięknie to wyglądało na derbach jak grupa młodziaków zaspiewała ' druga strona odpowiada- kto wygra mecz! '
Naprawdę fajna inicjatywa trzeba budować młody Pasiasty narybek
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,9,25870,52-edycja-pee-wee-quebec-canada-z-polskim-akcentem.html
Mam wrażenie, że przed wklejeniem linka nie przeczytałeś, o czym jest ten wątek.
ja przeczytałem i wiem..!!!!! to jest wątek.....ku przestrodze......jak jakiś mały Pasiak będzie na hokeju niegrzeczny to pójdzie do kąta!!!......
.....z Kasią,Gosią..........he he........chyba coś NABROJE..NA NAJBLIŻSZYM...PLAY OFFIE
noiproks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja przeczytałem i wiem..!!!!! to jest
> wątek.....ku przestrodze......jak jakiś mały
> Pasiak będzie na hokeju niegrzeczny to pójdzie
> do kąta!!!......
> .....z Kasią,Gosią..........he he........chyba
> coś NABROJE..NA NAJBLIŻSZYM...PLAY OFFIE
przypominam, że to forum czytają rozmaite osoby, o różnym poziomie percepcji, które pewne stwierdzenia mogą potraktować zbyt dosłownie ;)
Ciach bajera...
5 dni później
A WTSK to nie łaska w konciku uczyć co???;)
W konciku nie uaska łóczyć.
Lekcje spiewu z lekcjami polskiego i ortografii polaczymy :)
Poza tym, wTSK niektore dzieci juz znaja, teraz musza poznac nowe piosenki, albo np. covery nieco starszych przebojow :)
Dziś pasiaste maluchy mogły poczuć się w kąciku chociaż w niewielkim stopniu jak hokeiści :)
Na mecze finałowe przewidziane jest jeszcze więcej atrakcji :)
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
[b][url=http://TYLKOCRACOVIA.PL]STC DLA DZIECI - KLIK[/url][/b]
Twixxx o co Ci chodzi? zacznij czytać, twoje ,,jajcarskie" wypociny nic nie wnoszą.
Juz notuje, bede pamietal... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)