krótko i na temat:
http://www.gobarbra.com/hit/new-6f3384006d7ba70dc9fbdf0235a3bffb :D
-
-
Praca licencjacka
koziołek na nethoolsa się nadajesz równie dobrze jak guziec:D
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To jak ja nie palę to nie będę chuliganem?
> Może chociaż internetowym bo mam odciski od
> klepania w klawiaturę?
>
> Proszę o odpowiedź osoby decyzyjne w tym
> temacie.
>
> Pozdro
osoba decyzyjna jest CRACOVIA NKA popatrz na jej pierwszego posta na stronie pierwszej niestety musisz palic zeby byc "chuliganem" :( ( nie mylic z chuliganem ) :D
Barbaro......nie ma czystej definicji chuligana....nie mozna opisac zjawiska.....state of mind......lub.......subkultury....tak bogatej...barwnej.......kilkoma zdaniami......zjawisko chuligaństwa ewoluowało...i wciąż to czyni.....dopasowywujac się do realii stadionowo...ulicznych......bo czy można zewrzeć w sztywnych ramach opisu.....cos co każdy postrzega na swój sposób?
Możemy ci tylko..podpowiedzieć abyś wiązała to zjawisko z przemocą,agresją,szowinizmem....oraz pasja miłością,oddaniem,poswięceniem
taka hybryda ukaże ci to czego szukasz......to sa lata....na stadionie...w więzieniu.....w klatce osiedlowej...spedzone....to są kilometry.......
......to blizny......złamania, urazy.......i ansy noszone w sercu przez lata......to hektolitry alkoholu........dziewczyny..........lub...setki godzin na siłowni...treningu...,.dieta...wyrzeczenia...........to sa barwy klubowe...przyjazni i nienawiści.....nikt ci tu nie powie jak wygląda chuligan....bo to nie jest...standard......gdy spotykasz hooligana wiesz że to On...to sie czuje....sercem,umysłem...to sie widzi...Ty tego nie zobaczysz...niestety.....możesz się jedynie domyślać........
guziec Napisał(a):
> koziołek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > To jak ja nie palę to nie będę chuliganem?
> > Może chociaż internetowym bo mam odciski od
> > klepania w klawiaturę?
> >
> > Proszę o odpowiedź osoby decyzyjne w tym
> > temacie.
> >
> > Pozdro
>
>
> osoba decyzyjna jest CRACOVIA NKA popatrz na jej
> pierwszego posta na stronie pierwszej [b][u]niestety
> musisz palic[/u][/b] zeby byc "chuliganem" :( ( nie
> mylic z chuliganem ) :D
no comments
Nethoolsem może zostać każdy tylko Koziołku musisz założyć dres i kominiarę zanim się wpiszesz.
[IMG]http://i55.tinypic.com/mscgte.jpg[/IMG]
Przykładowy nethools (to akurat zdjęcie Santo podczas gdy organizował busy z Siemaszek)
Ja cały czas w takiej siedzę bo na laptopie mam kamerkę (teraz monitoring jest wszędzie) :D I jak wbijam na czata marynarskiego czasami to zakładam jeszcze bluzę ninja :D
koziołek Napisał(a):
> Ja cały czas w takiej siedzę bo na laptopie mam
> kamerkę (teraz monitoring jest wszędzie) :D I
> jak wbijam na czata marynarskiego czasami to
> zakładam jeszcze bluzę ninja :D
dobrze ze na "My mamy siłe my mamy moc ,,....." nie trzeba sie w fatałaszki odziewać :);0
CRACOVIA-NKA czasami trzeba przyznac sie do tego ze zaliczylo sie mega fail ;) i smiac sie z tego =]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)