Broń chłopie najlepiej jak potrafisz, bo sporo roboty w tej rundzie będzie !
Witamy !
-
-
Szymon Gąsiński - Witamy w Pasach !!
Nie mogę w to uwierzyć że po paru latach cienizny w wykonaniu pierwszego bramkarza (nie licząc ostatniej rundy) i 6 latach bez dobrego drugiego bramkarza, mamy wreszcie Gąsińskiego i kogoś kto będzie z nim rywalizował i mam nadzieję wyjdzie im to na dobre sportowo.
Powodzenia!
Witam. Duże oczekiwania z mojej strony. Liczę, że będziesz podporą naszej drużyny.
Gąsiński i Kaczmarek. Wreszcie dwóch mocnych bramkarzy. Spora rywalizacja, która może tylko dobrze wpłynąc na chłopaków.
Słuchając konferencji wydajesz się być ogarniętym facetem.
Powodzenia.
Witam i powodzenia !
broń jak najlepiej
Powodzenia
Witamy!
Powodzenia !!! Moje oczekiwania też dość wysokie , ale mam nadzieje , że sobie poradzisz :)
Bardzo cieszy mnie ten transfer. Mam nadzieję, że ustawi naszą boską obronę pod swoje dyktando.
Witam .
mialem okazje ogladac Cie w sparingu :) jestem mile zaskoczony... Powodzenia!!
Witam i powodzenia:)
Witam i powodzenia. Mysle że będa z ciebie ludzie
Witam serdecznie i Powodzenia Szymon! i pierwszy plus za zachowanie
na konferencji;)
Witaj, powodzenia.
Powodzenia.
Mam nadzieję, że ta miniona runda (ponoć najlepsza w karierze Gąsińskiego) okaże się bladą szarzyzną w porównaniu z tym, jak zagra wiosną.
Witamy i powodzenia!
witaj , oby Cracovia miała z Ciebie pociechę
Witaj i powodzenia !!! :):)
witam i powodzenia :)
ps. numer 12 nie powinien być zastrzeżony? wg mnie powinien on należeć do kibiców
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)