ja wracałem 173... jeśli chodzi o to co ja myśle...
-
-
Trening Noworoczny !!!
A co się działo w 173 ??? KlEnY Pn,Krzysieksc ??
A Ja SoBi JeChAŁEM 152 I TeŹ ByŁo ZaJeBiŚTe TaKi JeDeN KoLo NieŹLe DawaŁ NaJeBaNy ByŁ JaK MeSeRScHMiTT NNo ALe NiC I TaK Na TrenNiNGu ByLo ZAJeBiŚcIe
w sporcie na TVN Majchrowski powiedział że za pół roku ,,będziemy,, w ekstraklasie. kurcze no Pasiak pełną gębą.hehehe
PAP/01 stycznia 2004 14:49
3 tysiące widzów na noworocznym treningu Cracovii
W samo południe 1 stycznia w Krakowie, zgodnie z wieloletnia tradycją, piłkarze drugoligowej Cracovii przeprowadzili noworoczny trening.
Punktualnie o godzinie 12, po hejnale z Wieży Mariackiej, piłkarzom złożył życzenia prezydent Krakowa - Jacek Majchrowski. Trener Cracovii Wojciech Stawowy życzył swoim piłkarzom jak najlepszych rezultatów w rundzie wiosennej, tak by drużyna jak najszybciej znalazła się wśród zespołów ekstraklasy.
Następnie na boisko wbiegły dwie drużyny w pasiastych strojach - Cracovia pierwsza i druga, które rozegrały treningowy mecz. Zwyciężyła Cracovia pierwsza 6:3 (4:1). Pierwszą bramkę w 2004 r. zdobył Marcin Bojarski o godzinie 12.19.
Na treningu pojawiło się trzech nowych graczy, którzy mają wzmocnić zespół mający aspiracje awansu do pierwszej ligi. Byli to: Marcin Bojarski, Stanisław Wróbel i Krzysztof Przytuła.
Na noworocznym treningu Cracovii, klubu, który za dwa lata obchodzić będzie setne urodziny, zjawiło się około 3 tys. widzów.
wiec odpowiadam Rew ! "nasza" kochana policja tuz przed matecznym wyjebała prawie wszystkich z autobusu i po koleji spisywała ! mnie akurat nie wyciagneli i pojechałem do domku
nie wiem czy ktos z was ogladal sport w TVP 1, ale powiedzieli tam ze pierwsza bramke zdobyl Marcin Bojarski, wg TVP byla to bramka dla pierwszego zespolu, a Bojarski chyba dopiero gral z pierwszym zespolem w 2 polowie.
na pewno tą brame zdobył w czarnym stroju czyli dla 2giego zespołu w TVP pewnie jeszcze po nocy nie doszli do siebie zresztą kto by sie takimi pierdołami przejmował ważne ze tak czy tak to była bramka dla Cracovii
W TV widocznie uznali, że Bojarski musi grać w I zespole stąd ta pomyłka, ale trener Stawowy tak ustawił składy, że wszyscy nowi zawodnicy grali w II drużynie całą pierwszą połowę.
apropo gościa bez koszulki to uważajcie co mówicie ...
w zeszłym roku to S...a gonił bez koszulki a wtym to niewidziałem
SaNtO - kto to był ??
JG
bueheheh
fajna ksywa:P
z JG ... kolega z osiedla
jak tak to przepraszam:D
koniec tematu z gosciem bez koszulki!
:-)
santo w pasy buehehehe:d miazdzysz dobrze wiemy kto to byl ale po ch.. o tym pisac jeszcze go trzymalo po sylwestrze:D
widac nie wszyscy wiedza ...
niewszyscy widzieli--Santo
ale mniejsza z tym :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)