Wie ktoś jaki wynik itd???
-
-
Trening Noworoczny !!!
zmoklem, odpoczne to cos napisze :)
Chyba, ze ktos inny bedzie mial sile :)))
chyba 6:3 dla I druzyny, ale nie dam za to reki :)))
6:3 dla pierwszej
6:3 fajna atmosferka ... doping du DUPY ! ale byla wojna :D wojna wojna wojna CRACOVIA .... jedna strona na druga sneizkami nairdalała ... no i dzis Łysy mial rocznice ...chyba 34 lata jest jush pasiakem ale nie wiem czy napewno 34 ... SZACUNEK !
a jakiego dopingu sie spodziewales na treningu noworocznym??? i tak bylo bardzo dobrze
3 bramka dla I drużyny była przepiekna
Kiedy bedzie jakas relacja w tv???
kamery byly wiec pewnie w kronice cos pokaza
pierwsza bramka dla I drużyny to poprostu majstersztyk!!!!!!! brawo
było super!!
I liga I liga CRACOVIA
no wsumie to sam nie wiem czego się spodziewałem ... tylko ciekawi mnie ile tak ok. osób było :] bo ja nic nie widziałem .. wiem tylko ze bramkarz brmke strzelił ! :]
trening był odjazdowy nawet TOmek Rząsa sie zjawił i powiedział że jak będzie awans to on do nas wróci.Bitwa na śnieżki też byla super nawet piłkaże sie z nami rzucali.
Kaziu Węgrzyn dostał w głowe :P:P:P
Byłem pierwszy raz i było Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E!!!
Macie racje wynik 6:3, Łysy od 34 lat jest Pasiakiem, a pierwszą barmke w tym roku strzelił Bojarski!
Bitwa na śnieżki też była dobra ;)
a ja wyrąbałem dwa szampany i jestem pijany
Jaf bitka była zajefajna... starsi vs mlodsi :) Starsi do nas "żydy" itp a pozniej wszyscy CRACOVIA !!! :] suuuuper
Przeżyyyyyyyyyyyyyj to saaaam :)
Tradycyjny trening Cracovii
W samo południe 1 stycznia w Krakowie, zgodnie z wieloletnią tradycją, piłkarze drugoligowej Cracovii przeprowadzili noworoczny trening.
Punktualnie o godzinie 12:00, po hejnale z Wieży Mariackiej, piłkarzom złożył życzenia prezydent Krakowa - Jacek Majchrowski. Trener Cracovii Wojciech Stawowy życzył swoim piłkarzom jak najlepszych rezultatów w rundzie wiosennej, tak by drużyna jak najszybciej znalazła się wśród zespołów ekstraklasy.
Następnie na boisko wbiegły dwie drużyny w pasiastych strojach - Cracovia pierwsza i druga, które rozegrały treningowy mecz. Zwyciężyła Cracovia pierwsza 6-3 (4-1). Pierwszą bramkę w 2004 r. zdobył Marcin Bojarski o godzinie 12.19.
Na treningu pojawiło się trzech nowych graczy, którzy mają wzmocnić zespół mający aspiracje awansu do pierwszej ligi. Byli to: Marcin Bojarski, Stanisław Wróbel i Krzysztof Przytuła.
Na noworocznym treningu Cracovii, klubu, który za dwa lata obchodzić będzie setne urodziny, zjawiło się około 3000 widzów.
źródło: PAP
Ps. BYŁO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))
Takiej atmosfery i takich kibiców nie ma nigdzie indziej na świecie...
atmosfera 5+
doping 4
Było po prostu Super
PS
Łysy do Idola
Na skutek wybryków chuligańskich podczas treningu noworocznego - rzucanie kulkami ze śniegu na murawę oraz wtargnięcie kibiców na murawę w ostaniej minucie tuż przed końcowym gwizdkiem przez co mecz został przedwcześnie przerwany - na klub zostaną nałożone kary. W najblizszy piątek PZPN ma podjąć decyzję w tej sprawie. Nieoficjalnie wiadomo, że najprawdopodobniej wynik meczu zostanie zweryfikowany jako walkower 3-0 dla drużyny rezerw, oraz stadion zostanie zamknięty na 2 najbliższe mecze ligowe, nie można wykluczyć też kary finansowej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)