Proszę o Wasze porady na temat: Jak skutecznie, upierdliwie i kulturalnie uprzykrzyć życie sąsiadowi z góry.
Będę bardzo wdzięczny za przemyślane i naprawde wyrafinowane pomysły bo lać w ryj nie ma sensu, stukać po grzejnikach etc również.
-
-
SĄSIEDZI!
a czym zawinił? wynajmuje czy jego mieszkanie?
wychodzac z domu przykladasz glosnik do sciany i ogien.
http://www.youtube.com/watch?v=nb3TRCN-DLQ
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wychodzac z domu przykladasz glosnik do sciany i
> ogien.
.....a zeby bylo kulturalnie to polecam przeboje operowe:)
nie no te przepychanki sasiedzkie Polsce sa zenujace...dzien swira.
nasraj do papierowej torby, podłoz pod drzwi sasiadowi, podpal i zapukaj !
Mialo byc kulturalnie...
To jego mieszkanie, nie wynajmuje. Sprawa o tyle patowa, że do gościa wzywana była straż miejska przez sąsiadów z boku, chłop dostawał mandaty, były rozmowy, grzeczen proszenia i nic. Nadal potrafi odkurzać o 2giej w nocy, wiercić tuż przed północą i tupać jak podu/pcony stricte złośliwie. Tak jak już pisałem lać w pysk nie ma sensu bo stary dziadek, po straż ani policję dzwonić nie będę, więc pozostaje odwdzięczyć się tym samym ale mieszka nade mną, więc tupać będzie ciężko ;)
Konrad naoglądałeś się za dużo idiotycznych filmów z hameryki...
Yaro- masz małe dziecko?? Jeśli nie to zastanów się zanim coś je/bniesz w stylu "to żenujące"
Jesli dziadziu w nocy swiruje, to znaczy, ze chyba cierpi na bezsennosc...
Ale organizm dziadzia spac musi, wiec zapewne odsypia w dzien i pada jak mucha, kiedy inni sa juz na nogach...
Co masz zrobic Merol? Ty prawie nic - sam napisales wyzej: juz masz najlepsze narzedzie do pognebienia dziadka :)
Masz male dziecko...
Lubi sobie dziecko poplakac w dzien? Lubi sobie pokrzyczec w dzien? Lubi sobie porzucac ciezkimi zabaweczkami w dzien?
Nooo, to tylko dopracuj godziny zabaw malucha z sennoscia dziadzia, zrob kilka czestszych spacerkow korytarzem i winda przez pieterko wyzej (wiesz, zAWsze sie mozna pomylic przy wybieraniu pietra :) i... dziadziu zmadrzeje szybciorem :)
Powodzenia!
Jak stary Dziad to może być przypadek nie reformowalny :\
stary dziad to pewnie kole 40? ;)
ja mam upierdliwych sąsiadów z boku, załatwiam ich goa trans - na godzine sie uspokajają
Ja zawsze robiłem z kumplami tak ;]
przywiąz klamke sasiada mocnym sznurkiem i przywiaz drugi koniec sznurka do poreczy albo drugich drzwi na przeciwko .
zapukaj do tego sasiada i nie bd mogl drzwi otworzyc ;D zawsze byla z tego beka
P.S
pod warunkiem ze jego drzwi otwieraja sie w jego strone ;)
Polactwo
A.W.B. Napisał(a):
> Polactwo
...z mojej strony..???
Sąsiad jak i część wpisów w tym temacie.
Dać mu ziółka na sen na zgode;)
Ew wrobić go, że ma myśli samobójcze lub coś w tym stylu wezwać PR i wywieźć go w środku nocy w siną dal do Kobierzyna;)
Pawulonik mu dać :)
BartAcid Napisał(a):
> Pawulonik mu dać :)
Bart nie przesadzaj tak nie mozna:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)