Tak!
-
-
Krótka piłka !!!!!!!!!!!!!!!!
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz krótka rozmowa co z ty zrobimy będziemy
> tylko pisać czy wykonamy jakieś ruchy. Jestem
> otwarty i gotowy np. Nie wpuścić Tabisza do
> klubu. Może ktoś ma lepszy pomysł ?
drodzy koledzy ja nic nie sugeruje :) ale jak cos to ..... ja mam taczki ;p
Oczywiście że TAK!!!
A jeżeli pan Filipiak się nie zgodzi to można zastosować taki strajk jak na Legi....zero dopingu i grobowa cisza na stadionie...i wyjdziemy na swoje....Legi się udało czemu by nie sprubować...
Tak, taka grobowa cisza super pomoże naszej drużynie w desperackiej walce o utrzymanie:D
Słysząc ciszę na stadionie Filipiak wywali Tabisza na zbity pysk, każe mu zwrócić wszystkie dotychczasowe pensje,
a żeby trochę udobruchać kibiców każe mu jeszcze wymierzyć chłostę na środku stadionu,
i później zakuje w dyby i wystawi przed Wierzynkiem żeby każdy mógł sobie kopnąć.
Na koniec poprosi kibiców o wyznaczenie nowego vice. :D
może jakaś netowa akcja? Spamik atak na nK:)
Akcja powinna być prosta i zwięzła. Tabisz przychodzi naro do pracy a tam czeka na niego grupa kibicow taczki i za ogrodzenie!! i tak do skutku!!
A dlaczego "ważni" sie w tym wątku nie wypowiadają???A STC????
Ale walczcie, może przy okazji Filipiak zrezygnuje:):):)
Jak przystało na napinacza oczywiście "TAK"
....ale podchodzę do tego sceptycznie, bo po pierwsze to nierealne, a po drugie to byłby tylko maleńki kroczek do zaprowadzenia normalności w klubie (kto byłby następcą? zapewne człowiek z tej samej parafii)
TAK
Na stadionie nie cisza tylko głośny doping ze wstawkami na Tabisza
Docent...Jaka różnica jest czy jest doping czy niee do nich to by się przydał gepetto może on by te drewna coś ożywił....ja tylko zaproponowałem...ale taczki to też dobry pomysł...Tylko jak by się dało na meczu to by była bajka:)
Ważni mówią TAK
tak
Oczywiście że TAK!! Chciałbym niebawem zobaczyć info z oficjalnej - "Jakub Tabisz odchodzi z Cracovii"
TAK!!!
Tak !
TAK !!!!
,,Tabisz albo My''
:D
3 razy TAK dziękujemy
Następna sprawa
Nie widze"ważnych" aby dołozyli swoje TAK.Nie chce wywoływać po imieniu(nicku)....[b]symbioze[/b] czas przerwać dla CRACOVII
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)