Z mojej perspektywy na D wyglądało to komicznie i tak jakby Kaczmarek był źle ustawiony i po prostu pokpił sprawę myśląc, że piłka pójdzie ponad bramką.
Dopiero widząc powtórki w domu okazało się, że Wojtek nie miał szans przy tym dośrodkowaniu.
Poza tym wczoraj naprawdę udany występ, jeden z niewielu w ostatnim czasie.
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Ja nie wiem co wy chcecie od niego. Chyba najlepszy bramkarz od wejścia do Ekstraklasy :D Olszewski Dno , Cabaj i jego niepewnie interwencje to już wogóle była komedia.. Gąsińskiego powinniśmy zastąpić jakimś dobrym bramkarzem typu Pawłowski z Lechii który już niestety został sprzedany.
http://allegro.pl/rekawice-bramkarskie-wojtka-kaczmarka-cracovia-i2258608711.html
Zysk ze sprzedaży idzie na rehabilitację jednego z Nas.
Podziękowania dla Wojtka i Kasi za całą pomoc :)
Gąsiński nie jest taki zły jak się go tu na forum maluje. Miewa niepewne interwencje, ale to w pewnym stopniu wina braku grania. Poza tym to u nas bramkarz rezerwowy, który w 1/3 klubów ekstraklasy mógłby być lepszym pierwszym bramkarzem niż obecnie mają.
Co do Kaczmarka to można śmiało stwierdzić, że broni słabiej niż w zeszłym sezonie czy na początku tego. Czym to jest spowodowane? Zaangażowania mu nie odmówię. Najbardziej w oczy kole jego przywiązanie do linii. Praktycznie jej nie opuszcza. Było o tym wspominane w jego kontekście wielokrotnie, ale w tej rundzie z każdym meczem coraz bardziej upodabnia się do bramkarza piłki ręcznej. Muszą nad tym solidnie popracować.
10 dni później
jak skomentowac zachowanie naszego bramkarza przy sytuacji jaka doprowadziła do karnego ? Przecież wystarczyło wyciągnąć rękę i dotknąć piłki ! On miał ZGIĘTĄ rękę !
Dzięki Wojtek,za kolejny "ustawiony" mecz!!!!
to,ze Radomski rozpoczal kiche to nie znaczy ,ze Kaczmarek musial tak zakonczyc!Ianie,masz racje ewidentnie 50% winy u bramkarza....
Dlaczego ten chłop nie potrafi wybić piłki nogami????
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego ten chłop nie potrafi wybić piłki
> nogami????
bo ma duze jaja miedzy tymi nogami....
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak skomentowac zachowanie naszego bramkarza
Otóż on już nie jest nasz, to widać , taki mój komentarz...
Kaczmarek faktycznie niezbyt dobrze radzi sobie z wyjściami "sam na sam" ale proszę nie umniejszać w tej szopce roli Radomskiego - próbując grać zachowawczo wystawia bramkarzy na minę.
Jemu karnego to strzeliłby nawet mój 5-letni syn.
Pora zmienić bramkarza tylko na kogo ?! paranoja drogi "nie zarządzie" : Gąsiński zawieszony,Cierzniak swoje już pokazał,Drzewiecki cieniutki
Postawiłbym bym na Drzewickiego.Jak się bawić to się bawić.Czy przegramy 0-1 a 0-10 to już niewielka różnica.
Gąsiński na bramkę !
ochotnik na bramke!
Ile jeszcze musi spier*dolić spotkań by ktoś posadził go na ławkę? Idź już Wojtek do tego Zawiszy i znikaj nam z oczu...
DAMIAN DRZEWIECKI!!
ciekaw jestem ile profesor wyłożył pln'ów wojtkowi za karniaka ... powtórki ewidentnie pokazują że wojtka nie interesowała piłka (zgięta ręka) ale dawaszwili ...
kawal ku.t.a.s.a.
Ten mecz w sposób zamierzony przez bramkarza przegraliśmy ... Wszystko na to wskazuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)