nie zapeszajmy, ale jak na razie ostoja, brawo Wojtek!
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Jeśli utrzyma taką formę to jest to najlepszy transfer ostatnich lat.
To się w glowie nie mieści co ty odwalasz w naszej bramce.
To nie Melikson albo Hubnik będą gwiazdami tej rundy - tylko ty!!!
Kaczmarek w jedenastce kolejki Szybkiej Piłki - całkowicie zasłużenie!!!!
To już drugi raz z rzędu
i tak do konca!
Przy pozbyciu sie Cabaja myslalem ze zrobilismy wielki blad. Z kazdym tygodniem Kaczmarek przekonuje mnie, ze nie mamy za kim tesknic. Brawo za spokoj, pewny chwyt i bronienie pilek, za ktorych puszczenie nikt nie moglby miec do niego pretensji. Oby tak dalej!
W obecnej formie - najlepszy bramkarz w ekstraklasie.
1000% DZIS
skonczyla sie Era Marcina.....
takiego bramkarza nam było trzeba
Wojtek kapitalnie, oby tak dalej
Wojtku, zaczynam odnosić wrażenie że jesteś naszym najlepszym zimowym transferem. Powodzenia i oby tak dalej!
Wojtek, jesteś niesamowicie pewny w tym co robisz. A co więcej - bezbłędny! Oczywiście, życzę sobie jak i Tobie, byś nie musiał już zostawać bramkarzem, życzę Tobie i sobie byś jak najczęściej nie miał nic do roboty podczas meczu, ale jeśli zdarzy się tak, że zagrożenie na bramkę jest znaczne, to nareszcie jestem spokojny! Zero przypadków!
Panie Wojtku - D Z I Ę K U J Ę !
Gibon (taką ksywkę pozwoliłem sobie Ci nadać): jesteś GOŚĆ!!!
Szacun dla Gibona (:
Dajcie spokój. Żaden Gibon. Gibon to ksywka Kowalewskiego i jakoś mi nie pasuje do Kaczmarka.
Szacunek za to co dla Nas robisz .
Dziękuje :)
Idol Kibiców :) .
Brawo Wojtek !
Kaczmarek ma ksywkę Kiełbasa!
Do repry z nim! :D
Szacunek! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)