Robi zajebiste pierogi z mięsem, a tak poza tym to ciśnie z każdą swoją sąsiadką :D
-
-
Moja teściowa (przyszła) :D
Pierogi ciśnie z sąsiadką?Znaczy słaba fizycznie?No to bezpieczna.
Jakieś zdjecie?
:D:D:D
pierogów czy "mamusi"? :D
ps. na Wigilię chyba nie wypada pierogów z mięsem ;) chyba ;)
Sorrki Dem, ale nigdzie nie napisalem ze robi na wigilie, ale za kazdym razem jak przylatuje do nas to pierogi z miesem musza byc zrobione z ''urzedu'' :)
dobre pierogi z mięsem, to dobre pierogi
A moja robi zajebistą galaretę i ogólnie dobrze gotuje;)
Co Wy wiecie o pierogach....
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co Wy wiecie o pierogach....
No trochę wiemy:)
jak będzie kiedyś kłótnia w małżeństwie (narzeczeństwie) to trzeba sobie uświadomić, że zawsze jest w tej sytuacji wina dwóch stron- tj. Żony i Teściowej.... i na tym fundamencie buduję swoje małżeństwo :D
to tak a propos tesciowych
najlepsze pierogi robi moja Mama, Teściowa jest dobra w temacie śledzi :D
Teściowa tylko na 102... 100m od domu 2 m pod ziemia:D
taa ;) i jak placek weselny - powinna sie konczyc razem z nim :P
Albo dobra teściowa to skarb trzeba go głęboko zakopać:-)
ja swojej wykupię wczasy w sharm el sheikh z przyspieszonym kursem nurkowania...i to już po nowym roku..
Nie mówcie mi o teściowej. Bardziej fałszywej osoby nie znałem w życiu. Więc kolego, mam nadzieje, że TY będziesz miał szczęście.
hahaha, co Wy gadacie :D wszak teściowa to złota kobieta :D
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hahaha, co Wy gadacie :D wszak teściowa to złota
> kobieta :D
Tak Domek - jak umrze i ma to zloto zapisane dla dzieci w spadku...w tedy jest zlota.
Ojj tam, jak dla mnie teściowa może być grubą, starą lochą, ważne żeby dzieci bawiła i dobre schabowe robiła :-)
Niedobrze. Wybierając żonę zawsze patrz na teściową. Jest duża szansa, że widzisz swoją żonę za kilkadziesiąt lat. Dlatego ja mam zajebistą teściową. Gdyby nie ona, to bym się pewnie nie ożenił.
mnie takto czeka dramat na stare lata
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)