Dzięki za te kilka nielicznych, ale jakże ważnych bramek, np. ta z Bytomiem na 2:1 w zeszłym roku. Powodzenia w Lechu, ale będzie ci raczej ciężko przebić się do składu, bo Kolejorz raczej jeszcze kogoś dokupi do ataku.
-
-
Bartek Dziekujemy!!
Pa pa.
Płakał nie będę.
Leesior-ja mam dokładnie na odwrót.
Dziękuje Panie Bartku, żałuje że Pan nas opuszcza :-(
Wszystkiego dobrego w Poznaniu !
Dla większości forumowiczów zawsze wszystko będzie źle. Jak zawodnik idzie do Niecieczy to jest argument, że był słaby i dlatego tam idzie, nie ma ambicji itd. A jak idzie do Lecha to zaczyna się pisanie, że jest za słaby na Lecha, że dziwią się im, że go zatrudnili itd.
Dzięki Bartek i powodzenia!
A tym co żegnają bez żalu, radzę sobie przygotować dobrą bajere na powitanie takich drewien i kartofli jakich Cracovia nie widziała od końca lat 90. Dobrego samopoczucia życzę.
dzięki i powodzenia.
co prawda nie było tak, jak myślałem, że mogło być, ale i tak z całej tej bandy nierobów zakontraktowanej w ciągu ostatnich dwóch lat, Bartek był najmniejszym rozczarowaniem.
Biedron a co Ślusarski nie był drewnem? BYł i w dodatku jednonożnym haha:D
Mimo wszystko nie dziękuje. W zbyt wielu meczach przeszedłeś obok - niestety tak Cię zapamiętam.
Oczywiście żal, że odchodzisz, bo przyjdą ciamciary, co w żadnym meczu nic nie pokażą ale jednak, tak Cię zapamiętam.
Bartek wielkie dzięki za mecze w pasiastej koszulce.
Pewnie że czasem brakowało czy umiejętności czy szczęścia
ale kazdy kto chce zarzucić brak zaangażowania daje dowod że Cię kompletnie nie zna
I gdyby tylko zabrakło dla Ciebie miejsca w Cracovii bo mamy lepszych...
A tak to tlko płacz i zgrzytanie zębów
Tyle dobrze że idziesz do Lecha.
Ciesz sie tam grą w piłkę bo my będziemy ją już raczej tylko kopali...
PS
I znów w wątku w któym dziekujemy trafiają się frustraci
Nie można po prostu odpuścic i nic nie napisać?
Dziękuję i życzę powodzenia! - tyle niestety ode mnie :(.
Kibice Lecha nie są zachwyceni przyjściem do nich Bartka i najczęściej porównują go do Wichniarka !!!TYLKO PASY!!!
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bartek wielkie dzięki za mecze w pasiastej
> koszulce.
>
> Pewnie że czasem brakowało czy umiejętności
> czy szczęścia
> ale kazdy kto chce zarzucić brak zaangażowania
> daje dowod że Cię kompletnie nie zna
>
> I gdyby tylko zabrakło dla Ciebie miejsca w
> Cracovii bo mamy lepszych...
> A tak to tlko płacz i zgrzytanie zębów
>
> Tyle dobrze że idziesz do Lecha.
> Ciesz sie tam grą w piłkę bo my będziemy ją
> już raczej tylko kopali...
>
> PS
> I znów w wątku w któym dziekujemy trafiają
> się frustraci
> Nie można po prostu odpuścic i nic nie napisać?
To w związku z tym, że jesteś taki delikatny mamy założyć wątek pt.: "Ślusarski-wal sie na ryj!" ?
Dziękujemy !!! Powodzenia w Kolejorzu !!!
[color=#FF0000]Bartek jesteś jak szczur z tonącego okrętu[/color]. Ale co się dziwić w Lechu może lepsza kasa?
Ale dzięki za ten grad bramek na -------treningach
Bartek 'zwod na lewa noga' Slusarski mam to w dupie gdzie grasz bo jestes graczem nijakim.
Nawet filipiak sie z ciebie smieje ze nawet nie znasz poprawnej nazwy klubu czyli czemu nie moge i ja ;)
dzięki i powodzenia Bartek :)
Najbardziej mnie śmieszy sytuacja, że odchodzi - NIECHCIANY - kopacz z upadającej drużyny, przygotowującej się do ewentualnej morderczej walki o utrzymanie. Przechodzi - GDZIE GO CHCĄ - do drużyny, która awansowała w pucharach dymając Juve i pokonując silny MC. Ktoś tu jest wariatem albo ja mam problem z logicznym myśleniem przy ocenie kopacza.
Może jednak przyczyna jest inna - nieumiejętność w klubie wykorzystania na 100% kopacza o wyższych umiejętnościach ???
szczerze szkoda mam nadzieje że mój imiennik Matusiak tez odejdzie Bartek dziękuje!!!
Dzięki Bartek! W dobre ręce idziesz, powodzenia!
Dziękuję i powodzenia.
dzieki Bartek za serce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)