thx
-
-
Plastik - dziękujemy!!!
Dzięki i powodzenia.
Dziękuje ZA SERCE W PASY !
Dzięki i życzę powodzenia.
Dziękuję za postawę godną Pasiaka! Szacunek!
Dzięki i powodzenia. Będziemy Cie mile wspominać.
Powodzenia i dzieki Darek!
Dzieki Darek ze przez tyle lat godnie reprezentowales nasze barwy! POWODZENIA!
za wszystko serdecznie dziękuje !
wpadnij na Trening Noworoczny razem z Arkiem...
Bywały lepsze mecze, gorsze... Ale mimo wszystko będę pamiętał... pamiętał piękne chwile, piękne bramki... Dziękuję za oddanie, za godne reprezentowanie Cracovii, za odwiedziny w szkołach, szpitalu dziecięcym w Prokocimiu...
Zamykamy powoli pewien okres.... Jak dla mnie zapisałeś się na kartach...
Ogromny szacunek ...
Dziękuję Plastik... Powodzenia w dalszej karierze!
Nawet za chmurne deszczowe dni za wszystko Plastik dziękuje Ci!! DAREK PAWLUSIŃSKI!!
dzieki Darek za te wszystkie bramki... najbardziej dziekuje za Belchatow, przywrociles niektorym wiare w Cracovie.
Dziękuję Darku za godne reprezentowanie barw najstarszego klubu w Polsce przez 5 lat. Zapisałeś się w historii tego klubu. Powodzenia i wpadnij na Trening Noworoczny!
Dzieki Wielkie:)
Dzięki, za piękne bramki i grę do końca, Twojego końca w Cracovii.
No i powodzenia.
Dzięki!!!! powodzenia w Niecieczy!!!
Dziękuję za to, że byłeś z nami tyle czasu, a głównie i przede wszystkim dziękuję , że swój prywatny czas poświęcałeś dla dobra różnych środowisk Cracoviackich.
Jako człowieka będzie mi Ciebie brakowało.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i rodziny.
Dziękujemy i Powodzenia!
Darek nie mam slow by to ujac wszytsko by Ci podziekowac!!!!
Dla mnie jestes NAJWIEKSZA GWIAZDA Cracovii od kad kibicuje Cracovii!!!!
Dla mnie jestes i bedziesz na zawsze zawodnikiem zostawiajacym serce i zdrowie na murawie za KLUB kroty Ci przyszlo reprezentowac!!!!!!!
Moje czasy zachwytu nad Toba siegaja jeszcze Twojej gry w Belchatowie na zapleczu Ekstraklasy kiedy to strzelales bramki az milo i zawsze chcalem Bys zagral w Mojej ukochanej Cracovii!!!
Dzis przyszedl dzien gdzie po pieciu latach Twoj czas w bialo-czerwonej koszulce dobiegl konca ale dla mnie zawsze bedziesz zawodnikiem ktory bedzie jak najmilej wspominanym w czasach mojego bycia z Cracovia na dobre i zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plastik dziekuje Ci za wszystko i za wszystkie gole ktore jak zdobywales byly przepieknej urody jak chocby ten w meczu z Pogonia:D!!!!!!!
Dariusz Pawlusiski w Bruk-Bet Nieciecza - informuje Małopolska.TV. Pomocnik związał się 1,5 rocznym kontraktem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)