Dziękuje ale przejście do Niecieczy to przegięcie z Twojej strony zostawiłeś klub w potrzebie dla mnie to cios dla kibiców i twoje wygodnictwo HAŃBA!!!
-
-
Plastik - dziękujemy!!!
dzieki Plastik bo zasluzyles na szacunek
szkoda jednak okazalo sie, ze "pieniadze" to wszystko - nawet dla Ciebie, Nieciecza ponad Cracovia - szkoda
Mega dzięki Plastik za gre przez tyle lat.
Dzięki Plastik!
Tabisz to zwykła szmata, pół roku mu robiło różnicę i to jeszcze w środku sezonu. Lepiej podpisywać kontrakty do końca sezonu.
Dramat jakiś jak można zamienić Kraków na jakąś wiochę Nieciecze czy jak to się zwie w ogóle... Nie wierze że Darek nie znalazł by zatrudnienia choć by w Łodzi (ŁKS) miał by szanse powalczyć o awans do ekstraklasy ale widać pieniążki ważniejsze ; / mimo wszystko i tak WIELKIE DZIĘKI ZA TE 5LAT I SERCE KTÓRE ZOSTAWIAŁEŚ NA BOISKU !
tak na marginesie to Nieciecza to prawie Cracovia B się robi ;) jeszcze tam Cabaja brakuje może i Matusiak się załapie? tam na pewno dostanie swoje prywatne miejsce parkingowe... kostki BRUKowej tam nie brakuje ;)
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziękuje ale przejście do Niecieczy to
> przegięcie z Twojej strony zostawiłeś klub w
> potrzebie dla mnie to cios dla kibiców i twoje
> wygodnictwo HAŃBA!!!
aa nie komentuje.
Dzieki Plastik za lata walki w najwspanailszym klubie globu!
Powodzenia w NIECIECZY :)
Wielkie dzięki za wszystkie lata... Jest za co dziękować. Najbardziej darzyłem Ciebie szacunkiem z tej bandy kopaczy. Szkoda...
Darek dzieki!!
DAREK TYLKO TY UTOSAMIAŁES SIE Z NAMI KIBICAMI!!! NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH !
dzieki
LiD.Z. Napisał(a):
> Dziękuje ale przejście do Niecieczy to
> przegięcie z Twojej strony zostawiłeś klub w
> potrzebie dla mnie to cios dla kibiców i twoje
> wygodnictwo HAŃBA!!!
Główkę przymroziło? :D
wielka szkoda, prawdziwy Pasiasty piłkarz, jeden z niewielu!
pasiak na zawsze Napisał(a):
> dzieki Plastik bo zasluzyles na szacunek
>
> szkoda jednak okazalo sie, ze "pieniadze" to
> wszystko - nawet dla Ciebie, Nieciecza ponad
> Cracovia - szkoda
Chyba coś Ci się pomyliło,a o "pieniądzach" porozmawiaj z Jakubkiem,on Ci wyjaśni nową strategię klubu.
DAREK PAWLUSIŃSKI - DZIĘKI ZA LATA GRY W CRACOVII !
Dziękuje.... Plastik....
DAREK ZAWSZE BYŁŚ JEDNYM Z NAS , ZWYKŁM CHŁOPAKIEM KTÓRY KOPIE PILKE ,,, TYLKO TROCHE LEPIEJ OD NAS !!! NIGDY SIE TYM NIE WYWYZSZAŁEŚ ŻE WIELKI PIŁKARZ Z CIEBIE .ZAWSZE W CIENIU KOLEGOW NIGDY NIE NA PIERWSZYM PLANIE NIE MEDIALNY ,ALE CAŁYM SERCEM PASIAK . SZACUNEK Z TRYBUN DLA NAS JESTES WIELKIEM CZŁOWIEKIEM!!!! DZIEKUJE ZA WELE WSPANIAŁYCH MECZY W TWOIM WYKONANIU , ZAWSZE ZOSTAWIAŁES SERCE NA BOISKU . BARDZO BYM CHCIAŁ BY MÓJ SZEŚCIO LETNI BRAT KTÓRY DOPIERO ZACZYNA KOPAC W PILKE I ŻYĆ BRAŁ Z CIEBIE PRZYKŁAD !!! POZDRAWIAMY DAREK I POWODZENIA!!!!
do zobaczenia pod Żabnem
Wielkie Dzięki
Dzięki Darek! Szkoda, że odchodzisz. Powodzenia w Niecieczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)