dajcie jakiś pomysł co można kupić żonie na gwiazdke...nie mam pojęcia co jej sprawić...moge dodać że ostatnio wciągły ją mecze i na każdy ze mną jeździ :)
czekam na propozycje
-
-
Prezent na gwiazdke
to jakiś fajowy gadżet Pasiasty :) bielizna :D
Standardowo - perfumy, kosmetyki, biżuterię, coś do ubrania, płytę, książkę - jest tego trochę, zapewne jej nie zaskoczy, chociaż jeśli dobrze wybierz, to na pewno sprawi wiele radości :)
A poza tym? Ja czekam np. na scrabble pod choinką, ostatnio dostałam wyciskarkę do owoców - taką odjechaną, elektryczną. Może być też dobrej jakości szlafrok, jakiś gadżet do kuchni - jeśli nie jest uprzedzona oczywiście :) Chociaż z racji tego, żeście młode małżeństwo, to pewnie takich pierdół macie pod dostatkiem ;)
Garnki, niech zna swoje miejsce ;)
w sumie dobry topic ;) tez chetnie łykne jakis ciekawy pomysl :)
zawsze możesz kupić coś , co sprawi radość Wam obojgu :D
intro_ona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zawsze możesz kupić coś , co sprawi radość
> Wam obojgu :D
nakłądka wibracyjna ? :D
Isaac- a potrzebujesz nakładki wibracyjnej? Jak przeczytałem, co napisała intro_ona, to pomyślałem o jakiejś fajnej Mulatce. ;)
Ja oczekuje: na wypasione drzewko bonzai , najnowszego Thorgala, tradycyjnie kilka par skarpetek:) , oraz ciekawą książkę.
rmszar Napisał(a):
> Isaac- a potrzebujesz nakładki wibracyjnej? Jak
> przeczytałem, co napisała intro_ona, to
> pomyślałem o jakiejś fajnej Mulatce. ;)
jestem na diecie...czekoladki mi nie w głowie :)
Ja mam problem z tym co ja chciałbym dostać ;) Rodzina mnie pyta a ja nie mam pojęcia...
niech się zrzucą i kupią utrzymanie :D wszyscy skorzystamy :D
Z tym bym uważał , bo jak nie daj Boże użyje ich nie zgodnie z przeznaczeniem to co będzie?
Mówię o garnkach oczywiście. a tak na serio to też mam teraz Myślenice co tu na gwiazdkę , zwłaszcza , że połączę ja z imieninami . Na Mikołaja kupiłem np koszulkę nocną , ale przecież nie kupię drugiej.
Kup pudełko, zawiąż ładną kokardkę i wręcz. Jak przyszła ślubna zapyta, dlaczego nic nie ma w pudełku, to powiedz, że na Mikołaja dałeś jej koszulkę nocną, ale wolisz ją bez niczego, więc na Boże Narodzenie dajesz jej to, w czym ją chcesz oglądać. ;)
rmszar Napisał(a):
> Kup pudełko, zawiąż ładną kokardkę i wręcz.
> Jak przyszła ślubna zapyta, dlaczego nic nie ma
> w pudełku, to powiedz, że na Mikołaja dałeś
> jej koszulkę nocną, ale wolisz ją bez niczego,
> więc na Boże Narodzenie dajesz jej to, w czym
> ją chcesz oglądać. ;)
Jest to ciekawa koncepcja i atrakcyjna finansowo:) muszę to poważnie rozważyć .
rmszar Napisał(a):
> Kup pudełko, zawiąż ładną kokardkę i wręcz.
> Jak przyszła ślubna zapyta, dlaczego nic nie ma
> w pudełku, to powiedz, że na Mikołaja dałeś
> jej koszulkę nocną, ale wolisz ją bez niczego,
> więc na Boże Narodzenie dajesz jej to, w czym
> ją chcesz oglądać. ;)
Dobre :) ale kobiety lubią prezenty więc taki pomysł raczej nie spodobałby się żadnej. Szkoda bo taniej kosztowałyby w utrzymaniu :D
Oczywiście trzeba mieć przygotowany prawdziwy prezent.
Z mojego doświadczenia wynika, że kobiety cenią mężczyzn z poczuciem humoru, niebanalnych, inteligentnych. Dlatego zapewne docenią pomysł, o ile będzie też "prezent awaryjny".
rmszar Napisał(a):
> Oczywiście trzeba mieć przygotowany prawdziwy
> prezent.
>
> Z mojego doświadczenia wynika, że kobiety cenią
> mężczyzn z poczuciem humoru, niebanalnych,
> inteligentnych. Dlatego zapewne docenią pomysł,
> o ile będzie też "prezent awaryjny".
Dokładnie. Gdyby po tym pustym pudełku i komplemencie wyjąć od razu drugi, tym razem prawdziwy prezent czyli jak piszesz "awaryjny" to myślę, że kobieta byłaby podwójnie szczęśliwa - z komplementu i prezentu .... :)
rmszar Napisał(a):
> Z mojego doświadczenia wynika, że kobiety cenią
> mężczyzn z poczuciem humoru, niebanalnych,
> inteligentnych.
Nooo, tu kufa ulatwiles Kolegom zadanie... :)
to może ....płyta z nagraniem słynnego przeboju......z autografem.....jak mu tam było Enrico Pallazio?
....mam na myśli.....inteligentne...humorystyczne...niebanalne wykonanie....hymnu...he he he
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)