Gdyby za Polczaka byl Kosanovic a za Dudzica Suvorow to chyba mieli bysmy obecnie najmocniejsza jedenastke.
Wiec zobaczymy jak sie chlopaki spisza. Jak Krzywicki znowu spieprzy jakas 100 to jest na wylocie.
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Nie jest na wylocie i nie będzie, chyba, że przestawimy się na system 4-6-...0
Teraz gramy 4-5-0 :D
no tak, ale to już nieźle, bo idąc tym tropem to jesienią graliśmy 0-5-1 :D
Wszystko przez Dudzica. Ja już mówiłem, że chłopaki mają się nauczyć, że do Krzywickiego dośrodkowuje się w światło bramki. Krzywicki z rozmachem nie trafia w piłkę swoimi szczudłami i skołowany bramkarz za chwilę wyciąga futbolówkę z sieci :D
Edit: to było do winiaka, ale jego post wyleciał (jak łatwo się domyślić "pochwalił" w nim grę Krzywickiego) :D
To drewno jest tragiczne .k.u.r.w.a. od paru miesięcy gramy bez napastnika
Rząsa zrób pan coś z tym..................
przynajmniej jedno cieszy brak w składzie Radomskiego
Male to pocieszenie jak gra Szeliga ;p ... marze o meczu bez tych 2 panow w skladzie.
zawsze to 50% sukcesu...
Ale bida z nędzą, nic w ataku nie zdziałamy grając tym Krzywickim na szpicy
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale bida z nędzą, nic w ataku nie zdziałamy
> grając tym Krzywickim na szpicy
ja to wiem, Ty to wiesz 90% społeczeństwa to wie ale widocznie w klubie tego nie wiedza.......
Krzywicki chyba za punkt honoru postawił sobie niestrzelanie bramek.
Widzieć to oni wiedzą tylko czemu tak późno? Kto Ci przyjdzie do praktycznie pewnego spadkowicza, żaden liczący się napastnik nie będzie chciał u nas grać i tylko trzeba liczyć że Nwogu czy jak on tam sie zwie przyjdzie do nas bo w przeciwnym razie cienko to widzę
Gol 1-0 dla nas Saidi
dlatego mamy Saidiego !
GOOOOL! Brawo Saidi!Wyszedł sam na sam i chciał przelobować bramkarza. Ten zdołał odbić piłkę, ale prosto pod nogi Ntibazonkizy. Mija bramkarza i między nim, a bramką byli już dwaj obrońcy. Saidi decyduje się na uderzenie przy słupku, ofiarnie trąca ją jeden z obrońców, ale piłka i tak wpada do bramki. 1:0!
Ntibazonikiza gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Pozostaje nam liczyć na pomocników :D Saidi,Giza i Suvorov to trio utrzyma nam lige :D
Nie no rzeczywiście ten Krzywicki to jest dramat, załamać się można, mam nadzieję że nie będę go musiał oglądać na wiosne w wyjściowym składzie.
Dudzic.
napastnik i widze nasze utrzymanie na 70-80% Krzywicki kto ci w młodosci powiedzial ze bedzie z ciebie napastnik?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)