najwyrazniej ktos czyta nasze forum w miedzy czasie,bo poprawili ,ze to Radomski (nasz niekwestionowany wymiatacz) pieknie przejal pilke ,a nie Giza ;)
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Pewnie chciał przyjmowac a wyszło jak wyszło...nie mniej jednak brawo. Oby tak w lidze strzelał.
Gol i asysta, Aleks SHOW oby tak dalej.
I kolejny gol Aleksa, a gdzie Saidi?
Suvorov szaleje 2bramki i asysta
Suvorov gra jak natchniony;) Będzie z niego pożytek.
3:1!
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I kolejny gol Aleksa, a gdzie Saidi?
No właśnie co jest z naszą Czarną Perełką?
Niby widnieje w wyjściowym składzie ale żadnej wzmianki o jego grze nie ma?
Saidi "nasza gwiazda" ,slabo blyszczy ta nasza gwiazda.
I to już chyba w kolejnym meczu cisza!!!!
Jak dla mnie to wszystkie gwiazdy mogą w pizdu zgasnąć :D
To mamy drugiego "Beckhama":).....az zal bylo by sie go pozbyc.
Bardzo dobrze zagrał Bośniak. To jest zawodnik do podstawowego składu!!!
Saidi się rozkręci, coś mi się wydaje że po powrocie z Turcji będzie wymiatał ;D Suvorow bardzo na plus może po roku wreszcie "przebojem" wpierd*li się do kadry na stałe na skrzydło któreś;D
Bośniak na lewą obronę, Król na rywalizację na lewej i sytuacja po tej stronie może się diametralnie zmienić, w stosunku do poprzedniej rundy :))
a z prawej Janus,i mozemy przewidziec strategie przeciwnikow
w grze z nami. ;)
hehe no tak Janus prawa obrona , Suart lewa i jak nic mamy system 2-6-2
No dobra, to może zamiast bawić się w ustawianie składu, napiszcie coś o meczu. Tak parę zdań, nie "jednym słowem".
Niestety nie mogłem być, a z pewnością sporo ciekawego się działo.
Suvorov przewyższał piłkarsko resztę bezdyskusyjnie, musi grać na lewym skrzydle. Całkowicie inna kultura gry. Radomski i Bojan bardzo pewnie, nie mamy lepszego lewego obrońcy od Bośniaka na pewno. Ukrainiec z numerem 5 (chyba Kultyszev) bardzo słabo, na tle cieniutkiego Zagłębia... kiepskie przyjęcie, wolny, niecelne podania, jednym słowem nara. Ogólnie wyróżnił bym wyżej wspomnianą trójkę. Gąsińskiego nie oceniam, bo rywal słaby i komunikacja z kolegami na ten moment zerowa.
Panowie byłem na dwóch sparingach i powiem wam że marnie marnie widze nasze utrzymanie jeżeli sie coś nie zmieni.Chaos panuje na boisku masakryczny!Struna super zawodnik naprawdę rewelacyjny chłopak!Brazylijczycy nic ciekawego nie pokazali a chlopcy z ukrainy hmm można im dać jeszcze szansę,Bośniak Bojan grał zaledwie 45 min ale gość ma pojęcie o grze i trzeba go brać!!SUVOROW najlepszy!
czytając wasze recenzje to mozna sie pogubic , kazdy pisze inaczej ,
dla jednego gra okreslonych pilkarzy dobra dla drugich tragiczna (jedynie Suvorov i Struna wymieniany pozytywnie)...
Bojan , Suvorov :))
Z testowanych jak dla mnie jedynie bośniak się nadaje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)