.
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Byłem na pierwszej połowie sparingu z Dolcanem w Skotnikach. Oceny po 45 minutach:
Kaczmarek - praktycznie bezrobotny wiec ciężko ocenic, podobało mi się że starał sie dyrygowac obroną
Suart - miejmy nadzieje że Król Nas zbawi bo to nie jest lewy obrońca..
Kosanović - najgorszy jego występ w Cracovii, w pewnym momencie Jurij wezwał go do siebie i puścił ładną wiązanke
Polczak - kolejna nasza 'gwiazda' 2 albo 3 razy kiwa się jako ostatni obrońca, potem dostaje czerwień za stratę i faul
Struna - najlepszy z obrońców, widac ze wybiegany, ciągnie go do przodu
Ramon - w tym meczu miał chyba klapki na oczach, koniecznie chciał grac sam, nie dogrywał
Klich - wychodził po piłkę widac że chciało mu sie grac, mecz na +
Giza - podobnie jak Klich, więcej starał sie rozgrywac, kilka naprawdę niezłych prostopadłych piłek
Szeliga - to co ten chłop wyprawia to się nie da opisac, WON Z CRACOVII!
Rupa - starał sie pokazac z dobrej strony, po slabych pierwszych minutch grał coraz lepiej
Maicon - biegał, walczył starał sie byc pod gra. Ładna bramka głową
Szału nie ma - tyle mozna powiedzieć po tym sparingu.
No, ale w I lidze to raczej pownniśmy rządzić ;)
Dramat, 1:0 z półamatorami z Ząbek.
Mi nie podoba się minimalizm. "Strzelona brameczka i dowozimy wynik". Chyba, że mieli poćwiczyć grę w obronie i Kaczmarka. Z drugiej strony, trudno wymagać, żeby ryzykowali kontuzje przed głównym obozem i to w "ciepłych krajach".
No i trzeba uzmysłowić jakubkowi konieczność szybkiego realizowania wzmocnień.
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No, ale w I lidze to raczej pownniśmy rządzić
> ;)
niestety nie bardzo, między Nami a Dolcanem żadnej różnicy :)
Kłus gra dalej w Zagłębiu S.?
garry Napisał(a):
> Kłus gra dalej w Zagłębiu S.?
Nie. Jest zawodnikiem ŁKS-u
Szeliga to jest dramat,jak nie pozyskamy lepszego def.pomocnika to będzie dupa zbita
Szeliga od zawsze był dramat ale że jest w miarę tani to go trzymają.
Śledzę relację live meczu z Sosnowcem za kilka minut przerwa, wynik 1:1,
nic się nie dzieje..o testowanych też cisza. Ciekawe który samobójczą wbił.
Nawotczyński pewnie:)
Krzywicki- show, ale nic z tego nie wynika.
Co do testowanych, obaj nie najlepiej czuli się na sztucznej trawie, często ślizgali się, sporo niepotrzebnych strat, głównie Ramon. Na plus u Ramona można zaliczyć bardzo dobre dośrodkowania, mimo obecności Klicha i Gizy wykonywał wszystkie rzuty rożne po swojej stronie. Spodobało mi się parę jego wrzutek do Maicona, widać że wie co jest mocną stroną kolegi, który wie jak i gdzie trzeba głowę przyłożyć.
#
Ahhh. Giza pięknie przejął piłkę w środku pola i prostopadłym podaniem wypuścił sam na sam z bramkarzem Krzywickiego. Ten jednak za mocno i za wysoko. ???????????????????
Ta relacja live to dziwna jakaś. Nie podają dokładnie strzelców, zmian, a teraz nie wiem skąd nagle Giza tam się według nich wziął;)
Z relacji znowu wynika, że Surowy najlepiej gra na skrzydłach, a Krzywicki to drewno.
Nie wierze! Krzywicki z woleja? Z pierwszej piłki?
Goooooool!!! Suvorov dośrodkował z rzutu rożnego, a Krzywicki strzałem z woleja z pierwszej piłki zdobył bramkę na 2:1!
3lvis Napisał(a):
> Nie wierze! Krzywicki z woleja? Z pierwszej
> piłki?
Myślisz, że go nabił ? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)