A w jakiej sprawie? Przecież jest świetnie.
-
-
Przepraszamy!!!
Rewelacyjnie....:D...widać ,że niektórym wystarczy ciastko przez szybę pokazać i jest już very happy....
Przepraszam, że przepraszam?
Przepraszam że nie umiem gwizdać. Bo jak widać gwizdy wpływają mobilizująco na drużynę Cracovii
To ja też chce. Przepraszam za zakupiony karnet, przepraszam ze na żywo ogladalem 13 meczów naszej Cracovii w tej rundzie, za wszystkie wejcia na mecze hokejowe, za wszystko o czym zapomnialem.. już wieej grzechow nie pamietam... (albo i nie chce ;p)
knurze-to ile zebraliście w Ruen:)?
wstyd się przyznać, jak pamietałem o sprawie to się nie zebrałem i przełożyłem na później, a potem wyleciało mi z głowy. mea culpa.
Panowie to do dzieła !!!Cały czas oferuje 23 zł (zgodnie z moim numerem na liście napinaczy )na przeprosiny prezesa w czapce w prasie i 23 zl na nekrolog MKS.
Kwestia tylko kiedy mogę kasę przekazać na ten szczytny cel (bo czuje się winny całej tej sytuacji w klubie).
Gdybym zamiast krytykować chwalił to teraz bylibyśmy na miejscu Jagiellonii!!!
Moja wina moja wina -pottera wina
Przebacz prezesie w czapce z pyty boa!!!!
No to Panowie co dalej? I nagle i niespodziewanie wpadliśmy w czarną dziurę....ani meczu ,ani spotkania napinaczy i brak min do 10 pkt...a ciekawe ilu zabraknie grajków z dotychczasowej kadry?Przy okazji ile wątków zniknie?
Potter ! Ty 23 ,ja mam 14 ! najlepiej ma napinacz - tylko 1zł...a najfajniej 140....:D
Można umówić sie na hokeju niedzielnym, po pierwszej tercji z tyłu trybun od strony gdzie wjeżdża rolba.
18 dni później
Przepraszam, że tak późno przepraszam.
Przepraszam wszystkich zwolenników Cabaja, że pozwoliłem mu odejść z Cracovii.
Myślę że jesteś za "mały" żeby Marcin potrzebował Twojego pozwolenia...
Przepraszam Wąskiego za Ciebie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)