PaNowie takie przeprosiny to zbyt mało dla generała ,tomcia i jakuba-trzeba koniecznie się zebrać po bełchatowie i zrobić składkę na przeprosiny gazetowe.
Ja słów na wiatr nie rzucam i daje 23 zeta na przeprosiny i drugie 23 zeta na nekrolog MKS.
Nie dostalem jeszcze odpowiedzi od kolegi Boruta (w sprawie zamiany wygranego karnetu na 50 zł )do przeprosin.
O napisanie tekstu przeprosin proszę kolege klarosa -wiem że to były by profesjonalne przeprosiny .
Mam nadzieje że kolega się zgodzi .Jeśli tak to pozostają tylko sprawy formalne czyli zebranie kasy po meczu i tu dostosuje się do sugestii szanownych kolegów napinaczy.Od razu mówię że w moim przypadku nie trzeba sprawdzać po meczu listy obecności bo będę.Cieżko zawiniłem tą wieloletnią moją krytyką MKS -Profesora ,jakuba i tomcia i PRZEPRASZAM .Szczególnie mojego ulubionego vive prezesa jakuba co zastał Cracovię drewniana i zdewastowaną i NICZYM KRÓL KAZIMIERZ ZAMIENIŁ JĄ NA NOWOCZESNĄ MUROWANĄ!!!.Bo skoro sam generał twierdzi że ma wielkie zasługi przy budowie stadionu i lodowiska to tak jest i panowie czapki z głów!!!
Proszę zatem kolegów napinaczy o ustalenie terminu po meczu z GKS i sprawdzenie listy obecności.Nieobecność. może być usprawiedliwiona tylko wyjazdem na hokej lub zwolnieniem L4(pod karą wykluczenia z listy napinaczy)
-
-
Przepraszamy!!!
proszę wybaczyć, ale ja zaraz po meczu wracam do pracy :(
hmm..... no w moim przypadku pozostaje L4 ;)
Po meczu mogę być w okolicy stadionu gdzie chcecie. Tylko góra do 21 :D
Że coś zaproponuję, ja skromniutki napinacz: Miastoprojekt?
Przepraszam Cię Janusz za to, że jestem PASIAKIEM...
Albo Sokół. O wiele spokojniejsze miejsce i bardziej przestrzenne.
Może być Miasto Projekt 15 min po meczu .Dla mnie lokalizacja ok.
I panowie pora na konktety czyli zadeklarowanie wpłat i podpisanie listy obecności .
Deklaruje że będę i daje 23 zeta na przeprosiny +23 na nekrolog MKS .
Czekam na konkrety panowie -JAK SIĘ POWIEDZIAŁO A TO TRZEBA POWIEDZIEĆ TAKŻE B!!!!!
Niestety paru z nas nie bedzie -trudno przyleciec tylko na spotkanie ....W razie czego bede trzymal kontakt z Knurem - lub ktos poda numer konta na ktore wyslemy pieniadze.
Chyba ,żeby coś się wydarzyło niespodziewanego na stadionie.... :P
Czyli co na przykład? Bełchatów nie przyjedzie i będzie walkower?
A zapomniałeś o taczkach w razie przegranej...?To jednak chwilę potrwa...
A ja Cię Wielki Procesorze za nic nie przeproszę.
Mam już serdecznie dość twoich nieudolnych rządów.
Jako "prawowierny żyd" modliłem się w piątek pod Ścianą Płaczu, abyś był zmuszony sprzedać swoje udziały w MKS-ie komuś dla kogo Cracovia nie będzie pompką do dmuchania własnego ego. Mam także nadzieję, że nie zarobisz na tej transakcji milionów bo byłoby to po prostu niemoralne.
I nie będę Cię także przepraszać za "wierszyki szkalujące", ponieważ szkalować znaczy oczerniać, a ja nigdy nie pisałem nieprawdy na twój temat.
I bądź pewien NIEOMYLNY, że jak tylko najdzie mnie wena to będę walił w Ciebie jak w bęben, dopóki w kwestii zarządzania Cracovią nie będzie zdecydowanego przełomu.
To pisałem ja Pasiak od marca 1981 roku.
Drodzy Napinacze,ponieważ ostatni mecz skończył się jak się skończył - oby tak zawsze....,to Nasze umówione spotkanie jakoś nie zgromadziło zbyt wielu z listy 130.
Zadaję więc już dziś pytanie:Spotykamy się w sobotę?
Może jakąś listę wrzucimy szanowny moderatorze ..hm?
Ja chciałbym przeprosić za dzisiaj.
Przepraszam Prezesie, że mimo śnieżnych zasp i utrudnień w komunikacji przyjechałem dzisiaj pod stadion kupić bilet.
Przepraszam, że zdziwiło mnie że obsługa kas schodzi się po 12 i kwadrans po południu włącza komputery (zmyliły mnie zapowiedzi na głównej stronie,że sprzedaż prowadzona jest od 12.00).
Przepraszam, że uniosłem się gdy o 12.30 okazało się że sprzedaż biletów jest niemożliwa, nie wiadomo kiedy będzie możliwa i nie wiadomo kiedy będzie coś wiadomo.
Przepraszam, że zapytałem kierownika tych kas dlaczego nie odgarną śniegu przed kasami, który padał całą noc. Przecież mogłem spodziewać się odpowiedzi, którą usłyszałem, że on za to nie odpowiada.
Przepraszam, że przyprowadziłem dwie osoby, które chciały przyjść na mecz. Pewnie gdybym nie był tak nadgorliwy, nigdy nie dowiedziałyby się o takiej organizacji w klubie i nie śmiały by się z Comarchu.
P.S.
Przepraszam, że jutro znowu urwę się z pracy aby jechać przez całe miasto mając nadzieję że kupię bilet na mecz drużyny, której Ty jesteś Prezesem.
K1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepraszam, że zapytałem kierownika tych kas
> dlaczego nie odgarną śniegu przed kasami, który
> padał całą noc. Przecież mogłem spodziewać
> się odpowiedzi, którą usłyszałem, że on za
> to nie odpowiada.
Nie trzeba było pytać, tylko wziąć łopatę i samemu odśnierzyć. Uważam, że powinieneś za to też przeprosić. Nie wykazałeś inicjatywy, przyszedłeś, pomarudziłeś i zaburzyłeś tylko spokój osób, które pewnie przez ciebie nie mogły się spokojnie kawy napić. A tak to by przynajmniej było odśnierzone i Jakub nie musiałby się zastanawiać kto ma to zrobić.
Odśnieżyć, bo pada śnieg!
Po co ta napinka? Prawdopodobnie ten mecz odbędzie się wiosną.
Przepraszam!
Przepraszam, że tak późno przepraszam, że przepraszam.
Przed świętami zobowiązuje się do samozbiczowania lub leżenia krzyżem gdyż szczerą niechęcią darzyłem, darze i darzyć będę viceprezesa mojego Klubu...
To moja wina, że viceprezes tak potrafił wszystko spieprzyć bo przecież czuje dyskomfort w związku z tym, że ja i i kilku niedobrych Napinaczy go nie lubi...
Przepraszam, przepraszam, przepraszam.
Przeze mnie to wszystko!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drodzy Napinacze,ponieważ ostatni mecz skończył
> się jak się skończył - oby tak zawsze....,to
> Nasze umówione spotkanie jakoś nie zgromadziło
> zbyt wielu z listy 130.
> Zadaję więc już dziś pytanie:Spotykamy się w
> sobotę?
> Może jakąś listę wrzucimy szanowny
> moderatorze ..hm?
przyznaję się, iż mnie nie było, gdyż musiałam wracać do pracy wspierać alkoholików :D
W takim razie gdzie się ustawiamy po meczu z Legia?:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)