przepraszam. że od kilku lat nie chodzę z podniesionym czołem po meczach tzw. piłkarzy. misternie dobranych na 7 tłustych lat przez Management MKS Cracovii. i że napisałem, żeby za wybór firmy, która odziewa naszych tzw. piłkarzy dać p. Dyrektorowi premię. i w ogóle za wszystko, P. Prezesie MKS Cracovia.
-
-
Przepraszamy!!!
wybacz ... całą wine biorę na siebie - to ja to wszystko spierd.....
Przepraszam że w was wierzyłem
dobry temat,
przepraszam,
bardzo dobry
mojem zdaniem klaros przeprosił z najbardziejszą klasą, wykazał jakim jest podlcem
proszę o pozwolenie na zrobienie seppuku,
ponieważ nie mogę żyć ze świadomością podłości w jakiej tarzałem się dotychczas
przepraszam że nie uściśliłem, proszę nasz Zarząd
(pozdrowienia dla wszystkich, jak ja, zakochanych w tym co pisze James Clavell)
Przepraszam za to ze sie napie... ze mnie w pracy!! po kazdym meczu mojej ukochanej druzyny.
jak wyżej...
Przepraszam
Podobno decyzją zarządu, wszyscy internetowi napinacze mają zostać przesunięci na trybuny Młodej Ekstraklasy.
Są jeszcze miejsca w gronie 80?
sołsorry
Jeszcze trochę zostało, ale trza zostawić ze dwa miejsca dla Ślusarskiego i Matusiaka
No to tak jakby wychodzi na to, że i ja awansowałem do tego grona. Przepraszam, że chciałem pomagać.
Przepraszam, że przez rundę jesienną kląłem więcej niż przez całą resztę życia.
Może jednak Profesor wybaczy tym 80-ciu napinaczy ?
Yyyy sorry?
I wybacz, że swoim ciałem zasłaniałem chociaż trochę tego pięknego stadionu, który wybudowałeś.
Przepraszam wielce szanowny panie prezesie, właścicielu najlepszych stoperów w Polsce i futra ze szczura że nie wierzyłem i nadal nie wierze w twoją'' produkcję piłkarzy netto'' i słynne '' 7 lat tłustych '' oraz w twoich ukochanych KLAKIERÓW.
Sorry Janusz!
Ja też przepraszam , tak ogólnie .
Zawstydziliscie mnie ,ze nie przeprosllem na poczatku Watku:(
Wiec przepraszam ,ze ...nie przeprosilem.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno decyzją zarządu, wszyscy internetowi
> napinacze mają zostać przesunięci na trybuny
> Młodej Ekstraklasy.
Musi ktoś nas podliczyć ,spisać po nickach i wyślemy oświadczenie do prasy.
przepraszam... nie okazuję jednak skruchy, ani nie obiecuję poprawy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)