Ten raz do roku, a konkretnie w tej rundzie już był:) Rzeczywiście SAMO się to zwycięstwo z Arka zrobiło, a w zasadzie dzięki sędziemu. Ale mimo to nie tracę nadziei. Z Bełchatowem wygramy!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 26 listopada, 17:45
z Arką właśnie się samo zrobiło, gdyby tak inne mecze też się same robiły dla nas gralibyśmy o LM
> klaros napisał:
Hehe, uśmiech Giocondy jest równie tajemniczy, jak wpisy twe o Mona Liso - świeżo zarejestrowana
-------------------------------------------------------------
Może i świeżo zarejestrowana.. ale w treści forum i sytuacji w drużynie niezwykle obyta i oczytana :)
Tylko zwycięstwo!!
Czyżby kolejna wróżka, która zna zwycięski wynik :D ?
Obrońca Manchesteru City Kolo Toure uważa, że jego koledzy nie przykładają się należycie do treningów i wezwał szefów klubu, by... obniżyli pensje piłkarzom do czasu, gdy sytuacja nie ulegnie zmianie. U nas juz dawno cos takiego powinno być tylko u nas jak narazie nie ma takiego kapitana z "jajami".
Tyle razy juz liczylem na zwycięstwo i co warto bylo?Bylem na poloni b.,wisle, arce (fuks).Szkoda moich nerwow.Orange Sport włącze dopiero o 19.30.
Nie zapomnij sobie w kominku napalić
ksc100 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tyle razy juz liczylem na zwycięstwo i co warto
> bylo?Bylem na poloni b.,wisle, arce (fuks).Szkoda
> moich nerwow.Orange Sport włącze dopiero o
> 19.30.
To po co się zarejestrowałeś na forum żeby nam oznajmić ze masz w dupie Pasy. Kibiców sukcesu nie potrzebujemy na Reymonta takich jest dość.
Kibicem ukochanej drużyny jest się zawsze w dobrych i złych chwilach a zwłaszcza w tych złych.
Ten mecz musimy wygrać!!!!!!!!!!!!!
do zobaczenia w piątek
Liczą się tylko prawdziwi kibice!
Masz rację Przemo. Kto ma czas a nie zjawi się na meczu w Bełchatowie powinien dać sobie spokój z "nap...iem" na forum. To jest forum [b]kibiców[/b] Cracovii. Anglicy mawiają ,że Klub wybiera się w wieku kilkunatu lat i jest się jego kibicem całe życie- niezależnie od wyników- mają rację.
ksc100 coz dobrze ze dopiero teraz kibicujesz.Pewnie podczas meczow o utrzymanie w 3 lidze nie raz bys otarl sie o stan przed zawalowy.
Nie wyobrażam sobie żebym nie był na tym meczu przecież CRACOVIA TO MY!!!
Już wiem! Już wiem!
Profesor postanowił nas sprawdzić!
Przecież nie będzie zdobywał Europy z jakimiś frajerami od sukcesów, tylko z prawdziwą armią mentalnie uzbrojoną w wytrwałość. Armię, której może obiecać tylko krew, pot i łzy.
Zatem po spadku zobaczy, kto z Cracovią a kto nie i z tą wykutą w porażce grupą zrzuci ostratecznie syndrom porażki i subkulturę Pilcha, czy jakoś tak.
Że też na to wczesniej nie wpadłem.
A to takie proste: taktyczny krok wstecz z posprawdzaniem morale załogi. Genialne!
Cabaj
Kosanovic Polczak Radomski Moskała
Saidi Klich Suvorov Suart
Dudzic Matusiak /Slusar
Musimy wygrać !!!
Wracając w tym wątku do piłki to:
- Mate Lacic, najlepszy obrońca Bełchatowa, pauzuje w meczu z nami za kartki
- Dawidek Nowak, spiął się na Wojciechowskiego i Polonię, następny taki mecz zdarzy mu się gdzieś w sezonie 2019/2020 ;), więc w piątek będzie niegroźny
- Saidi się odblokował, teraz będzie ładował po 2 bramki w każdym spotkaniu
Pozostają dwa problemy:
1) co zrobić żeby Klich wrócił do zdrowia i mógł zagrać
2) co zrobić żeby Janus nie mógł zagrać
Jak je Szatałow rozwiąże to będzie dobrze :)
klaros Napisał(a):
> Już wiem! Już wiem!
>
> Profesor postanowił nas sprawdzić!
> Przecież nie będzie zdobywał Europy z jakimiś
> frajerami od sukcesów, tylko z prawdziwą armią
> mentalnie uzbrojoną w wytrwałość. Armię,
> której może obiecać tylko krew, pot i łzy.
> Zatem po spadku zobaczy, kto z Cracovią a kto nie
> i z tą wykutą w porażce grupą zrzuci
> ostratecznie syndrom porażki i subkulturę
> Pilcha, czy jakoś tak.
>
> Że też na to wczesniej nie wpadłem.
> A to takie proste: taktyczny krok wstecz z
> posprawdzaniem morale załogi. Genialne!
Ta, tylko kiedyś było "mitycznych 300", a teraz co najwyżej "80 napinaczy" :D
za pare lat:"gdzie byliście gdy nas było 80 i chcieliśmy wywieść Tabisza i Rząse na taczkach ? no pytam sie,gdzie do k.u.rwy nędzy ? " :D
Ro Man Napisał(a):
> mecz zakończy się naszym ulubionym i często na
> Cracovii oglądanym wynikiem 2:3, nasi napastnicy
> dzięki rewelacyjnej taktyce podpowiedzianej przez
> kapitana Radomskiego (BYLE DO PRZODU) strzelą 2
> przypadkowe i nic nie dające gole (1 kontaktowy w
> 77 minucie, 2 na otarcie łez z karnego w 90') (...)
Naprawdę wierzysz, że nasi wykorzystają karnego? :D
Ku pokrzepieniu serc ;] Nawet jesteśmy w podobnej sytuacji co Brian.
http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo&feature=recentlik
Moim zdaniem z Bełchatowem wygramy. W końcu nie da się tak przegrywać wszystkiego. Nawet drużyna co spadała 3 lata z rzedu aż do 4-ligi czasem coś wygrała:) :D
Dzis zakupilem bilecik pierwszy raz na sektor B. Niestety kupujac bilet pod kasami bylem sam o godzinie 18 i podobno dzis bardzo male zainteresowanie isprzedaz biletow. Mam nadzieje ze na B atmosfera bardziej mi sie spodoba niz na G i tam juz narazie zostane :)
Do piatku. CRACOVIA TO MY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)