izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ok spadek juz pewny..
Teraz to zauważyłeś? Spadek stał się faktem po tragicznie przegranym meczu z Widzewem.
-
-
Jagiellonia - Cracovia 20.11 19-15 - tylko piłka
moze jak spadniemy to ktos sie otrząśnie w tym pseudo-zarządzie?
grosse197 Napisał(a):
> Dj_Robak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > kolejny weekend po ktorym przyjde do klasy i
> kazdy
> > sie bedzie ze mnie smiac...
>
> Zacznij chodzić na wagary.... :D:D:D
Albo napierdalać wiślackich przesmiewców z okrzykiem JEBAĆ TABELE CRACOVIA zAWsze NA CZELE ! ;)
Ktoś wogóle wierzył w jakiekolwiek punkty zdobyte na Białorusi ? Na bank isaac żartował :)
mam tylko nadzieję że po spadku podziekują naszym pseudogwaizdom, nie mamy szans z nimi wrócić do ekstraklasy
nie kurwa nie mogę "I NIECH SMUTEK GINIE W ZIMNYM PIWIE"
Dobra niech im naładują kurwa jak PSV Feyenordowi! A kopacze jutro wydadzą oświadczenie że się dalej będą starać.
chyba zaczme :D ale znajomych mam tez po zza szkola ;d
a ja sie teraz zapytam profesorku ...
i co warto było wyrzucac Oresta ?
pluje Ci w twarz tym co robi w śląsku!!
Janus GOL, Janus GOL, Janus GOL GOL GOL GOL GOOOOL!!
Jutro, na spokojnie pooglądam stracone bramki przez pasy, jestem pewien, że Janus będzie w czołówce tych co zawalili najwięcej.
Jeszcze NIGDY nie przestałem oglądać meczu Cracovii . W 40 minucie zrobiłem to pierwszy raz. DRAMAT . Dobrze że na stadionie są zamykane bramy w trakcie meczu
Szkoda tylko ze pol roku agonii w ekstraklasie nas czeka...
błąd janusa 1-0
wielbłąd janusa 2-0
znowu p.i.e.r.d.o.l.o.n.y janus i mamy 3-0
i jak tu sie nie W.K.U.R.W.I.Ć mam !!!!!!!! zajebie tego debila jak go spotkam na miescie :D
Ekstraklasa już nie nasza, ekstraklasa już nie nasza i niech będzie jak najwiecej goli bo gorzej być nie może
Na razie Janus przy 2 golach ewidentnie zawalił...
Może lepiej dla kopaczy aby mecz z GKSB odbył się bez kibiców....... Kiedy w końcu Ktoś rozliczy zarząd.....!!!!
Panowie to są jaja. Janus zaje..ał albo miał udział w 3 dzisiejszych bramkach.
Jest ktoś i w stanie powiedzieć ile w przeciągu wszystkich meczy straciliśmy bramek przez niego??
Jak nie spadnie głowa Rząsy za transfery w tej rundzie to będzie naprawdę sygnał że źle się dzieje. On sam chyba czuje pismo nosem i na radnego startuje.
Dj_Robak Napisał(a):
> chyba zaczme :D ale znajomych mam tez po zza
> szkola ;d
Lej wszystkich ;)
p.s. Janus to chyba było życzenie Ulatowskiego a nie Rząsy...
janus bucu idz za swoim tatusiem do łks-u !!!!!
prawda jest taka , ulatowski nas wyjebal
wszystkie bramki jego, niestety, a wiara cieszy się i śpiewa, Cracovia leci z ligi, 600 km jechałem żeby oglądnąć to upokorzenie
TRZEBA ICH WYGWIZDAĆ NIEMIŁOSIERNIE NA MECZU NA EL PASO!!!
Ale pewnie niektorym zabraknie jaj żeby gwizdać 90 minut... albo będą pie r dol ić o jakimś kibicowaniu na dobre i na złe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)