SaNtO ja uwazam ze wrecz powinnismy spasc zeby cos sie w koncu zmienilo ;]
krok w tyl i pozniej 2 w przod ! Jesli bysmy sie utrzymali w tym sezonie (3 raz z rzedu ! to nie wierze ze w nastepnym sezonie bedzie inaczej, po raz 4 bedziemy sie bronic przed spadkiem) Trzeba spasc i zrobic porzadek w tym burdelu.
-
-
Jagiellonia - Cracovia 20.11 19-15 - tylko piłka
A ja uważam, że ta runda to jest spadek, a przyszła to walka o awans. Jeśli tą walkę o awans wygramy (czyli jeśli się utrzymamy) to będziemy już całkiem innym zespołem:) Będziemy pierwszym zespołem, który w ciągu jednego sezonu zdołał spaść i awansować:)
jak spadniemy to już 20 lat nie wejdziemy tak będzie niestety;/
>
> Jak spadniemy (co jest bardzo mozliwe) to predko
> do Ekstraklasy nie wrocimy.
za to będziemy najlepsi w I lidze :D poza tym nie wiadomo.... może wrócimy szybciej niż każdy by się spodziewał.... chłopak lubią zaskakiwać....
Ja też nie wierzę w dobry wynik na Jadze bo obrona koszmar i nie wierze w szybki powrót do ekstraklasy.
prawdę powiedziawszy nie wierzę nawet w remis.... ale padnę krzyżem jak zremisują :)
Cracovia się nie boi nikogo. Jedziemy po 3 punkty.
@Mariusz
Szczerze podziwiam. Nie wierzyć w szybki powrót zanim się spadnie. Wzorowy defetyzm. A jakby się tak, nie daj Boże, coś udało, jakbyśmy jakiś mecz wygrali... to dopiero by była tragedia ;).
gronix nie znasz mnie zawsze wierzyłem do końca ale po tylu latach można już myśleć racjonalnie a nie łudzić się.
Ale daj Bóg żebym się mylił to parę zgrzewek piwa wypijem wraz z zacnymi forumowiczami oczywiście na mój koszt.
intro_ona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> prawdę powiedziawszy nie wierzę nawet w
> remis.... ale padnę krzyżem jak zremisują :)
A jak wygrają?:)
Jagiellonia to żadne gwiazdy oceniając na papierze to nasz skład to Dream Team MUSIMY Z NIMI WYGRAĆ !!!
Jagiellonia: 12. Grzegorz Sandomierski - 24. Tadas Kijanskas, 5. Andrius Skerla, 15. Thiago Rangel, 13. Jarosław Lato - 8. Tomasz Kupisz, 3. Mladen Kašćelan, 11. Hermes, 23. Marcin Burkhardt (84, 7. Franck Leopold Essomba Tchoungui), 10. Kamil Grosicki (90, 9. Przemysław Trytko) - 21. Tomasz Frankowski (70, 20. Maciej Makuszewski).
paluch Napisał(a):
> Jagiellonia to żadne gwiazdy oceniając na
> papierze to nasz skład to Dream Team MUSIMY Z
> NIMI WYGRAĆ !!!
>
> Jagiellonia: 12. Grzegorz Sandomierski - 24. Tadas
> Kijanskas, 5. Andrius Skerla, 15. Thiago Rangel,
> 13. Jarosław Lato - 8. Tomasz Kupisz, 3. Mladen
> Kašćelan, 11. Hermes, 23. Marcin Burkhardt (84,
> 7. Franck Leopold Essomba Tchoungui), 10. Kamil
> Grosicki (90, 9. Przemysław Trytko) - 21. Tomasz
> Frankowski (70, 20. Maciej Makuszewski).
w sumie żadne gwiazdy.... ale na 1 są :D
A nasz Dream Team na 16.
Świstak Napisał(a):
> A nasz Dream Team na 16.
ale też Gwiazdy.... tyle, że spadające :D
mysle ze jest szansa na remis. Bo na zwyciestwo niue ma co liczyc. Chociaż zdazają się niespodzianki :D .
PS : wie ktos o ktorej sa otwarte kasy przystadionie ? w weekendy i w tygodniu ? chodzi o godziny.
Jak sie mamy odbić od dna to dlaczego nie z liderem ? hmm ? ja wierze w 3 pkt
Paluch- ale Jarka Latę to już wyłącz ze składu.
Mam przeczucie, że z nimi nie przegramy, może nawet pokusimy się o 3 punkty...
Podobne przeczucie miałem przed meczem z Widzewem...
Baba-Jaga obecnie spuściła z tonu - więc trza ją pier...nąć u niej w domu
Myśle, że presja zbliżającego się peletonu pościgowego i fakt grania przeciw drużynie, ktora zdobyła raptem 5 punktów nie jest dla nich mentalnym sprzymierzeńcem...
Na nas nikt już nie stawia - oni są murowanym faworytem
Cracovia nie raz w takich sytuacjach szokowała piłkarską Polskę
Oby znowu
rmszar Napisał(a):
> Paluch- ale Jarka Latę to już wyłącz ze
> składu.
A Ty znowu swoje bzdury o przewietrzaniu szatni?
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)