Nie da się ukryć.
Od początku mi się nie podobało że kapitanem zostaje NOWY zawodnik, którego zwiazki z Cracovią były wcześneij zerowe.
Cóż - drużyna wybrała...
Jak się spisywał w cięzkuich chwilach - widzieliśmy, alno raczej nie widzieliśmy, by coś pomagał.
Jak grał - widzieliśmy.
Teraz pierwsza jakaś istotna akcja pana kapitana.
Przykro mi to pisac, ale taki kapitan to nie kapitan, ale dywersja czy kukułcze jajo.
PS. Co za idiota usunął z drużyny Arka Barana? Zbiera masę pochwał w Bruk-Bet Niecierza... Oj, jakby się przydał u nas...
Nawet nie w ekstralsowej formie... Ale który ma ekstraklasowa formę? :D
-
-
JA NIE CHCĘ TAKIEGO PSEUDO-KAPITANA!!
No i Baran miał jaja!!! Radomski spierdalaj
kiedyś otwarłem wątek zmiana kapitana???(pod strona 3)
i zdania nie zmienię Radomski nie godzien jest nosić opaski kapitana!!!
ten szmaciarz jezdzi na kazdy trening taxowka z zielonek (kolega go kilka razy wiozl).
teraz moze na autobusik trzeba bedzie dupe ruszyc???
no_pain_no_game Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ten szmaciarz jezdzi na kazdy trening taxowka z
> zielonek (kolega go kilka razy wiozl).
>
> teraz moze na autobusik trzeba bedzie dupe
> ruszyc???
Nie no już kur*a nie rób że człowieku jaj... Co jak co, ale to moim zdaniem już przesada. Co to ma do rzeczy czym jeździ na treningi? Chyba normalna sprawa, że taksówką szybciej, wygodniej. Troszeczkę się zastanów zanim coś napiszesz.
>
> ruszyc???
a co ma piernik do wiatraka ? jacy są chujowi tacy są ale po co się komuś w prywatne życie wchodzi. Może sobie samolotami latać jak chce. Czy Ciebie ktoś kontroluje czym jeździsz ?
JAKIM są cieciami to każdy wie ale wchodzić komuś na drogę prywatnego życia fajne nie jest
>
> ruszyc???
Hopie - w innym wątku piszesz o "jakiejś milicji" i nie kontrolowaniu balowania piłkarzy, a tutaj się wypuszczasz z takim tekstem :D I jak zwykle przesadzasz, bo nie na każdy trening przyjeżdża taksówką. Nawet zresztą nie chodzi o taxi, a itaxi czy tam icar. A w ogóle to chuj nam akurat do tego! Może rowerem jak Maaskant albo helikopterem jak Klicki albo białym maluchem jak Drumlak, ale co komu do tego?
Ech, Zielonki...:) Bylem tam dyrektorem Gminnego Osrodka Kultury :) w latach 70-tych:) Naczelnikiem byl pan Zawada, a najlepszy Dom Ludowy mialem w Bibicach (tych od "pucherokow":)). Byl tam niezly kabaret pod nazwa "My som chlopcy ze Zielonek".
>
> ruszyc???
To powiedz koledze że jest doopa nie taksówkarz, bo Radomski nie mieszka w Zielonkach,
choć blisko.
A z Zielonek to on pewnie woził jakąś gwiazde GTS bo trochę ich tam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)