Dlaczego radomski jest kapitanem,bo jest najstarszy,głupota totalna,jak nie idzie drużynie tez powinno sie zmienić kapitana,ŚLUSAR odpowiedni człowiek na tym miejscu ,ma charyzme,podejście do człowieka,charakter odpowiedni.!!!
-
-
JA NIE CHCĘ TAKIEGO PSEUDO-KAPITANA!!
Zwłaszcza że dzisiaj był jednym z lepszych na boisku ;) Weź sie chłopie otrząśnij to drużyna wybiera kapitana,nie my kibice.Kolejny durny wątek do zamknięcia.
Kapitan jest dla drużyny, nie dla kibiców. Jestem przekonany, że Szatałow zweryfikował sprawę opaski. Skoro nie doszło do zmiany, to znaczy, że drużyna chce Radmoskiego. Też bym wolał Ślusara, ale powtarzam - nie nasza decyzja.
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Zwłaszcza że dzisiaj był jednym z lepszych na
> boisku[/b] ;) Weź sie chłopie otrząśnij to
> drużyna wybiera kapitana,nie my kibice.Kolejny
> durny wątek do zamknięcia.
że co???z całym szacunkiem ale chyba nie oglądaliśmy tego samego meczu. Po pierwsze JA WIEM CO GRAM nigdy, w historii występów u nas nie był najlepszym zawodnikiem na boisku. Po drugie dzisiaj nie miał sił na podwajanie krycia, czego oczekuję się od def. pomocnika jak również miał 3 razy więcej strat od odbiorów - był najlepszy???to Radek mimo nie strzelonego karnego był lepszy.
nie chodzi oto czy był najlepszy na boisku czy dobrze grał,ale jak nie idzie druzynie to elemaentem psychologicznym jest zmianan kapitana,tym bardziej że radomski niema cech charakteru przywódczych,takich jak ŚLUSAR.Facet trzy miesiace w PASACH i jest kapitanem,dla mnie nieporozmienie totalne.......
bolek napisał:
Zwłaszcza że dzisiaj był jednym z lepszych na boisku Weź sie chłopie otrząśnij to drużyna wybiera kapitana,nie my kibice.Kolejny durny wątek do zamknięcia.
ty się otrząśnij,drużyna jest bez charakteru,c..y biegające po boisku z paroma wyjątkami więć jak mogą wybrać kapitana.owszem wybrali CIOTKE KLOTKE która ma w dupie CRACOVIE i tą opaske........!!!!!!
Nic dodać, nic ująć. Jakim kapitanem jest Radomski? Miły piłkarz, który w koszulce w pasy wygląda...kiepsko. Ja chcę, by kapitan po primo: kierował grą drużyny, po sekundo: utożsamiał się z nią, po trzecie (terzio): dał się, nie tylko na boisku, za nią zabić. Takim Kapitanem był Arek Baran. I tyle w tmy temacie.
Radomski dzisiaj był najsłabszy u nas. W takich meczach się nie powinno truchtać!!!!!
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zwłaszcza że dzisiaj był jednym z lepszych na
> boisku ;) Weź sie chłopie otrząśnij to
> drużyna wybiera kapitana,nie my kibice.Kolejny
> durny wątek do zamknięcia.
Przypominam tylko że to był 13(!!) mecz w tym sezonie. Plus gadka typu ja wiem co ja gram i fochy wczesniej. Co tu dużo gadać nie sprawdza się i widać to na boisku. Dla mnie kapitanem powinien być Cabaj ew. Ślusar.
Slusarski na kapitana !!! Jedyny ktory cos krzyknie,doradzi i jedyny ktoremu naprawde zalezy
ŚLUSAR NA KAPITANA!!!!!!!
Co z takiego karnego co sie boi karnego strzelac, Matusiak po meczu powiedzial ze mial strzelac Slusar ew. Radomski, ale on się źle czuł.. K****a co za kapitan...
Kapitana wybrali zawodnicy i myśle że to jest dobry wybór!!!
A pod jakim względem jest to dobry wybór?
Jest jednym z najsłabszych zawodników w drużynie, popełnia gigantyczną ilość błędów (a już samo to sprawia, że nigdy nie będzie miał w drużynie posłuchu),a w sytuacjach konfliktowych do sędziego i tak startuje Ślusarski albo Polczak albo ktokolwiek inny, bo Radomski akurat truchta w innym kierunku...
wywiad w przerwie meczowej z Ślusarskim powinien juz sam wskazac ze kapitan mu sie należy kto słuchał to wie o czym mowa - pytanie dotyczyło o co Ślusar opier..... Cabaja
Teraz kapitanem jest Szatałow :]
kapitanem powinie być Ślusar!!! a szeliga to jakis nerwus :) może powinien kręgle grać :) bo powinien dostać 2-żółty kartonik i męczyć się w 10-ke. cała defensywa to grajki na 1lige. polczaka jak widzę i jego popychanie zawodników to gorączki dostaję.
Radomski nie został wybrany przez drużynę na kapitana.
Był to odgórny nakaz Uli i Rząsy.
Ulatowskiego już nie ma został jeszcze uśmiechnięty Rząsa widocznie dlatego Radomski jest kapitanem.
Na 100% to wina Tabisza.
potwierdziło się dzisiaj moja prośba,PSEUDO KAPITAN,zdejmij tą opaske,zdejmij te NASZE BARWY UKOCHANE...,frajer najpierw karnego boi sie strzelać ,teraz w pisarza sie bawi tego sie nie boi!!!?" no tak bo to długopis nie piłka."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)