PasiaKzMedalikowa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie napinajcie sie tak na Matusiaka dzis zagral
> najlepiej z naszych grajkow pamietajcie ze wraca
> po kontuzji
> chcial uderzyc na sile niestety nie wyszlo ; /
> cieszmy sie z tego 1pkt moze to podbuduje naszych
> zawodnikow
> oby
Napastnika rozlicza się z bramek. C%^& że zagrał lepiej od Ślusara czy Dudzica, oni przynajmniej strzelili bramki. I o to chodzi. Nie o świetną grę, bo za to utrzymania nie dają.
-
-
Widzew - Cracovia 12.11 godzina 20-00 - tylko piłka
Jeden punkt, jeden punkt, tylko co z tego? Tu powinny być 3 punkty i strata 7pkt do Widzewa a nie tak jak teraz 10pkt... Wszyscy tak się cieszyli że wraca Matusiak a teraz zaczyna się po nim jazda. Wiadomo masakra ten karny, ale to co robiła nasza obrona przy bramkach to jest po raz kolejny frajerstwo do potęgi... Ogólnie specjalnie mnie ten punkt nie cieszy, bo w naszej sytuacji to potrzeba zwycięstw tym bardziej z zespołami które mogą liczyć się w walce o utrzymanie, a jeszcze tym bardziej gdy wygrana jest po prostu na wyciągnięcie ręki. Pozostaje wierzyć że ten wywalczony punkt może trochę podbuduje chłopaków i jeszcze jakieś punkty wpadną. Zostały trzy mecze, jeśli nie wygramy dwóch to czarno widzę szanse na utrzymanie... W każdym razie podtrzymuję, w zimie rewolucja tak czy siak jest konieczna, bo ci zawodnicy niestety ale do gry się nie nadają.
No czy ja wiem ... o dziwo Radomski dzis niezle ... Szeliga rzeczywiscie na jakis dopalaczach =D i Klich w ofensywie lepiej od Luczaka, w defensywnie .. chyba jednak Luczak.
W zimie trzeba kupic 2 skrajnych obroncow .. stopera i napastnika i mozna zaczac walczyc o utrzymanie :) Stad potrzeba tych 6 ptk o ktorych trener mowil .. jeszcze przez te kilka kolejek rywale nie moga nam uciec.
Matusiak nie zagral zle ... ale skoro tak wykonuje karne ,, to swiadczy w jakiej formie jest ( pewnie z 3 m na pusta tez by nie trafil ) Matusiak jest juz spalony i nie odbuduje sie nigdzie ! wyjebac go i tyle ! Trzeba godnego partnera dla Slusara !
Dj_Robak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja proponuje nie przyjść na jden mecz , moze ich
> to zmobilizuje...
Dla mnie mozesz nie przychodzic do końca sezonu jeśli ma ich to zmobilizować...
Matusiak chciał być bohaterem a został frajerem,
egoista!!!!!
"Koniec spotkania - remis 1:1. Lepszy rydz niż nic, ale nie oszukujmy się - ten mecz powinniśmy byli wygrać"![b][/b]
Z oficjalnej , więcej mówić nie trzeba .
Ogólnie widać postęp .
Zgadzam sie ale nie jest to powod aby chlopaka od razu linczowac cale spotkanie grał dobrze
gdyby strzelil tego nieszczesnego kranego na forum pewnie bylaby lawina postow jak to wspaniale Radek zagral
widze ze wiekszosc forumowiczow ma awersje do tego zawodnika jak strzeli to jest w miare ok jak co spie****i to ma odrazu wypierd***ć do Bruk Betu... prawda jest taka ze on jako nieliczny w naszej ekipie prezentuje poziom "ekstraklasowy"
Zdjęcia i wideo z meczu znajdziecie [url=http://www.plasterlodzki.pl/sport/pika-nona/2122-widzew-od-cracovia-22-fotowideo]tutaj[/url]
pzdr
Utrzymamy sie.... Jeszcze mozemy zdobyc 51 pkt... Bedzie dobrze :)
Myslicie ze Ducic strzeli by tego karnego (lub ktokolwiek inny)? zanim by podbiegl do pilki dostal by biegunki u nas nie ma zadnego goscia z jajami ktory na zimno wykorzystuje takie sytuacje
Brakowało Mi Matusiaka w tych derbach..ale jak przyjechałem do domu ,nie znałem wyniku włączyłem C+ i zobaczyłem że juz mamy karnego to myślałem ze wkońcu będe szczęśliwy a to co Matusiak o.d.j.ebał to jest jakies nieporozumienie..! ..Bardzo szkoda bo jakbyśmy strzelili karnego mielibyśmy 3 pkt ...Frajerstwo...
Mecz mi przypomina de ja vu z legii, prowadzenie 1-0 a potem przewrotnosc losu, zmarnowana szansa i przegrywamy 2-1. Dobrze ze Dudzic trafil bo inaczej mnie by trafil szlag. Przynajmniej "cos ugralismy" marne to pocieszenie ale trzeba zbierac kazde punkty i utrzymac sie.
Wierze w utrzymanie .. w Białymstoku nie zdobędziemy zapewne pkt , z Bełchatowem wygramy i z Legią remis ..:(
Wine za to że Matusiak nie strzlił karnego ponosi trener.Jak można było dac strzelać Radkowi karnego jak chłopak się na Widzewie wychował,kibice na niego gwizdali a on się poprostu spalił.To jest chore! Pozatym super Radomski,nieźle Ślusar i Saidi,Szeliga chyba sie czegoś nażarł :) dziwi mnie Kosanovic w 70min.chlopak woła że nie ma siły,wine za to co się dzieje ponosi Ulatowski,Ci chłopcy nie mają siły na 90 minut.Na wiosne bedzie dobrze ;)
Nasi kopacze prowadzili do przerwy. Potem stracili bramkę, zmarnowali karnego i stracili jeszcze jednego gola grając w przewadze. I SIĘ NIE ZAŁAMALI! Oby tak dalej! Matusiak dziś jak na grojka po kontuzji przyzwoicie, ale ten karny... Tu jest problem:
Miał strzelać Ślusarski, ale go nie było, a i tak zdarzają mu się wpadki (Górnik)
Drugi był ponoń Radomski, ale stchórzył.
Trzeci Matusiak i wiadomo, jak się to skończyło.
Tylko Plastik potrafi u nas karne strzelać.
tak można jeszcze zdobyć 51p a mamy zdobyć tylko 29p i śpimy spokojnie.
A mecz .......byłem bliski zawału,
remisujemy wygrany mecz , to z jednej strony cieszy a z drugiej smuci.
Abstrahujac juz od fatalnie strzelanego karnego przez Matusiaka, to mam wrazenie, ze sedzia popelnil blad z jego podyktowaniem. Zagwizdal wczesniej niz pilka wpadla do bramki, ale mogl "przeniesc wskazanie" z 11-tki na srodek boiska. Nasza druzyna zostala, owszem, poszkodowana faulem i za to karny sie nalezal, ale pilka w wyniku tej sytucji wpadla do bramki i ta korzysc powinna przewazyc na rzecz uznania bramki. Sedzia ma prawo zmienic decyzje na dajaca wieksza korzysc poszkodowanej druzynie.
Obronca tak czy inaczej musi w tej sytuacji dostac czerwona kartke. Byc moze znajdzie sie to w jakichs "kontrowersjach" (czego ja niestety nie moge ogladac) i sprawa bedzie dyskutowana, bo jest moim zdaniem dyskusyjna.
To nie trener decydował, kto będzie kopał to "wapno". Zawodnicy sami o tym decydują. Dyspozycja dnia itd...
Nie rozumiem jak można pierdolnąć piłke z karnego tak w góre co On chciał do kibiców piłeczke podać ? Może to taka pamiątka od niego.. Ale szacunek dla Bartka Dudzica za to że nam zagwarantował remis..
Wine za to że Matusiak nie strzlił karnego ponosi trener.Jak można było dac strzelać Radkowi karnego jak chłopak się na Widzewie wychował,kibice na niego gwizdali a on się poprostu spalił.To jest chore! Pozatym super Radomski,nieźle Ślusar i Saidi,Szeliga chyba sie czegoś nażarł dziwi mnie Kosanovic w 70min.chlopak woła że nie ma siły,wine za to co się dzieje ponosi Ulatowski,Ci chłopcy nie mają siły na 90 minut.Na wiosne bedzie dobrze -
Radomski super? Chyba jednak nie w tym meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)