bójcie się chamy, do pierwszej ligi wracamy ^^
-
-
Widzew - Cracovia 12.11 godzina 20-00 - tylko piłka
Schodzi z boiska Saidi Ntibazonkiza , a za niego wchodzi Dariusz Pawlusiński
Jak oni to zrobili ? Przecież to kurwa niemożliwe !!! 1:0 było, karny był, czerwona kartka była i wszystko kurwa na nic !!!!
POŚMIEWISKO NIE DRUŻYNA ! POŚMIEWISKO !
Im to trzeba po prostu albo wpieprzyć, albo odebrać wypłaty, albo nie przychodzić na mecze i się od nich odizolować...
zawsze można liczyć na "radomatu"
szkoda ze nie da się spaść po pierwszej rundzie bo aż zal patrzeć na tych żelusi qrwa za co im płacą wyje....... czarnego bo chu...... gra wstyd frekwencja w rundzie wiosennej bedzie zaje.....
napewno ta zmiana wiele da
Plastik za Saidiego
nie piłkarze nie wykorzystali karnego tylko jeden który powinien mieć dożywotni zakaz wykonywania rzutów karnych, tym karnym matusiak nas spuszcza do I ligi, od pierwszego dnia wiedziałem, że ten transfer to tragedia
bojkot trzeba zrobic...
Ja pierdolę..co ten matusiak gra....kiks za kiksem......ja nie wiem jak karnego strzelic nie mozna...kurwa....co za pojeb...
Spójrzmy prawdzie w oczy, jedyna akcja, karny, to trzeba było strzelić...
Kurwa_mac! Kto i po co sciagnał tych patałachow! Ja pierdole, 2-gi mecz z rzedu janus nie wie kurwajego mac gdzie i jak ma kryc drugi słupek! Pierdolonyfrajer! Gdyby nie to ze Klich własnie lezał to bym zapytał dlaczego nie strzela własnie on, ale MAtusiak to był własnie ten drugi wybów...
Ja pierdole jakas klatwa nad ta druzyna wisi. Obroncy z najlepszym na swiecie polczakiem-hujczakiem hujawidza, odpuszczaja krycie, to jest ELEMENTARZ obroncy do kurwynedzy!
.
no kurwa !!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest :D
jeeeeeeeeeeeeest kurwa jest!!!!!!!!!!!!!!!!
JEST KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!
goooooooooool
Dudzic!!!!!!!!!!!
Dudzic 2:2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)