Polecam Ci zawodnika z Afryki Hamed Diomande(środkowy obrońca)Serge Wawa(prawy obrońca)
Do polskiej ligi ciężko jest sprowadzić dobrego młodego,utalentowanego zawodnika!ja wyleczyłem się z prowadzenia drużyny z ligi polskiej już dawno dawno.Składa sie na to wiele rzeczy,m.in słaba liga,mała reputacja zespołów nie mówie już tu o kasie na transfery,mało pieniędzy na pensje(więc nikt dobry nie przyjdzie),słabi scouci,ogólnie lipa.Myslałem że zmieni sie to w FM11,jednak sie nie doczekałem.Wgrajcie sobie też najnowszego patcha,bo gra ma wiele,baaardzo wiele błędów,pozdrawiam
www.centrumfm.org
-
-
Football Manager
Jak tam postepny w grze ? Ja 5 meczów do końca sezonu i 3 miejsce :D
Ja po 15 meczach jestem na 1 miejscu, ostatnia jest Polonia Bytom i ma 4pkt, przedostatnia Jagiellonia ma 8pkt, a na 3 miejscu jest Zagłębie więc z realizmem ta gra ma niewiele wspólnego :)
Jak jest ktoś zainteresowany, to mogę sprzedać nowego, fabrycznie zafoliowanego Fifa Managera 2010 PL na PC za 25zł :D
Kupiłem go z rok temu, później gdzieś mi zaginął, i dopiero kilka dni temu znalazłem go za szafą :d
Cena na pudełku to 99zł, więc postanowiłem opchnąć grę za 1/4 jej ówczesnej wartości.
Myślę że to dla Was dość dobry dill :>
Już wiem jak się Czuł Lenczyk...
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> więc z realizmem ta gra ma niewiele
> wspólnego :)
To rzeczywistość jest zakrzywiona :)
A ja właśnie walczę z Jagiellonia,Legia i Korona o czołówkę natomiast spada mi rzeka śląski zagłebie lublin tez mam właśnie ostatnie :D
mknacylopez Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > więc z realizmem ta gra ma niewiele
> > wspólnego :)
>
> To rzeczywistość jest zakrzywiona :)
Tak ale programiści nie zapomnieli o tym by Tabisz z Rząsą, wypierniczali trenerów którzy wiedzą czego chcą...
1 miejsce po rundzie jesiennej (i dwóch kolejkach wiosny) z 4 punktami przewagi nad drugim Lechem i 5 nad 3 Legią, w sparingach przed wiosenną m.in. 4-0 ze Spartą Praga (sami chcieli ze mną grać)
Drużyna mocno zmieniona
sprowadziłem:
Marko Boskovic - prawy obrońca z Serbii - bardzo udany transfer
Ndzema (kurcze nie pamiętam imienia) - lewy obrońca z Kamerunu - niezbyt udany, solidny ale Suart go wygryza ze składu
Julio Cesar - Brazylijczyk jak gra to gra super ale miał kontuzję, teraz w sparingach dokupiłem mu drugiego brazilejro (napiszę potem jak się nazywa) i gra jak z nut
w bramce Cabaj
Podstawowa para środkowych obrońców Jarabica z Radomskim (teraz Radomski wypadnie ze składu, na rzecz chyba Kosanovica) na bokach Boskovic i Suart/Ndzema
Pomoc od lewej Suvorov/Cesar Golina Klich Saidi/Pawlusiński (czasem Plastik do środka)
atak Ślusar (14 bramek w pierwszej rundzie) z Dudzicem (10 bramek) na zmianę wchodzi Matusiak i ewentualnie Sacha
z ławki wchodzi Mierzej, Polczak, Wasiluk, czasem Sasin
wolne Suvorov (5 bramek) kornery też on (ew. Cesar, Plastik, Klich)
Karne to jakiś koszmar już każdy mnie zawiódł w tym względzie (Ślusar już ze 2 spatałaszył)
teraz kupiłem jeszcze młodego napadziora z Nigerii ma super atrybut wykańczanie akcji w pierwszym sparingu złapał kontuzję w przedostatnim strzelił ładną bramkę
sprzedałem Szeligę do Ruchu i nie przedłużałem kontraktu Moskita
mimo prowadzenia w lidze Klich marudzi co jakiś czas że chce odejść, ale jakoś się po niego nie palą, Urbański się na mnie obraził bo nie chciałem mu podnieść kontraktu
ciężko kogokolwiek do nas sprowadzić :/
Najczęściej gram z kontry (nawet u siebie) i cały czas mocniej trenuję obrońców bo są najsłabsi, gram ostrzejszym pressingiem, zawsze wyznaczam krycie napastnika, do przeciwnika dostosowuję szerokość i tempo gry
zatrudniłem dwóch scoutów dodatkowo i wymieniłem fizjoterapeutę, asystenta (znowu będę zmieniał chyba) i trenera
generalnie to chyba mam trochę szczęścia bo tak na czuja wszystko robię :)
aaa i żal mi Derbów 2-2 tylko na K1 - ale bramka na 2-2 w 89 minucie Dudzica miodzio :)
Karvin Napisał(a):
> ciężko kogokolwiek do nas sprowadzić :/
I tu twórcy gry musieli mieć dobre rozeznanie.
ja sprowadzilem tylko 2 ludzi i w sumie jestem 2 po 14 meczach :
................Merda
Mierzej Kosanovic Mponda Suart
..........Golinski....Hamilton
Plastik.......Suvorow.........Saidi
.....................Slusar
Hamilton z Boca Junior za 65 tys Euro
Mponda z Blank Leopard za 10 tys Euro !!!! - prawie za free a jest lepszy niz kazdy nas srodkowy.
no i jak chlopaki wygraja 2 mecze ... i beda miec dobre lub b. dobre morale kosicie wszystkich =D
Polecam Pielorza z Odry, jest na obie strony defensywy, nie drogi i chce przejsc. U mnie po dobrej jesieni (2. miejsce) na wiosne chwycili zwale, morale spadlo i ciezko cos wymyslic. Plastik wciaz w formie z przed dwoch lat... Oczywiscie Saidiego juz mi wykupil werder. :(
Karvin Napisał(a):
> 1 miejsce po rundzie jesiennej (i dwóch kolejkach
> wiosny) z 4 punktami przewagi nad drugim Lechem i
> 5 nad 3 Legią, w sparingach przed wiosenną m.in.
> 4-0 ze Spartą Praga (sami chcieli ze mną grać)
I tak cie zwolni Filipiak po 3 sezonach bez powodu ;)
Jak wy to robicie ? Ja w pierwszym sezonie sie ledwo utrzymalem. Marny ze mnie menedzer.
Ja właśnie zdobyłem mistrzostwo. Było ciężko bo musiałem wygrać ostatni mecz, który przegrywałem 1:0 i wygrałem 3:1 (tak jak za Majewskiego na Widzewie jak zdobyliśmy 4 miejsce ;) ) Na drugim miejscu Śląsk Lenczyka, więc widać jakim błędem było jego zwolnienie z Cracovii :D
Ja to się dziwię w jaki sposób Karvin jest na 1 miejscu grając z kontry nawet u siebie. Ja zacząłem sezon grając 4-2-3-1 defensywnie i zdobyłem w 4 meczach 3 pkt, a jak przestawiłem na 4-4-2 to zacząłem wygrywać :) Jak przegrywam ze słabą drużyną to daję prawie wszystkich do przodu i "przewaga liczebna". Z Polonią Bytom w ten sposób wygrałem 6:5 :)
Bo gram od początku 4-4-2 - jak czuję krew to przechodzę na "kontrola" - do tego ja zawsze modyfikuję taktykę pod przeciwnika w zaawansowanych
to jest najlepsza gra w historii.
a myślałem ze dalej rządzi tibia
a z której on ligi ? ten Tibia
gram 4-3-1-2 bez skrzydłowych Bredą idzie jako tako czyli miejsca 6-10, gramy przez neta lige holenderską we 4, zabawa zajebista, bieda az piszczy do czasu az miejmy nadzieje zglosi sie ktos po młode perełki, minus to czas poświęcany na granie, gra zajebissta tylko gdyby doba miała dodatkowe 3 godzinki tylko na managera.
N(Tibia)zonkiza :D.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)