w konci Klich ma jakies porzadne staty chyba :)
-
-
Football Manager
Ijmuiden Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> twarze, loga, koszulki z poprzednych wersji
> działają?
Tak. :)
SaNtO Napisał(a):
> w konci Klich ma jakies porzadne staty chyba :)
Juz poprawilem linki ;).
Rzućcie linki na surowy sztab szkoleniowy i władze klubu
ikona klubu - Wojciech Stawowy. he he he. a stroje takie, jakich jako by się nie powstydziło
;)
Ej takie pytanko jeśli chodzi o poprzednią wersje (tj. 2010) od czego zależy wydolność piłkarzy bo u mnie tow wygląda tak że pierwsza runda pod względem kondycyjnym jest bardzo dobra natomiast wraz z końcem sezonu jest coraz gorzej a w ostatnich meczach bywa tak że grojki po 45 min już nie mają siły. Czy to zależy od ich umiejętności treningu który jest zbyt intensywny/słaby czy od trenera przygotowania fizycznego??
trener przygotowania fizycznego i obciażenia. ja przed sezonem daje im popalic a potem w trakcie sezonu juz tylko srednio i siłe dla wszystkich formacji poza środkowymi pomocnikami daje na małe, wtedy grojki dają radę
ja znowu zawsze bylem pier... na punkcie tych klubów finialnych co chwile prosilem zarąd o przydzielnie itd.
Na poczatku przydzielaja jakies mega dziury itd ale np jak juz przydzielą okocismkiego albo wisle plock to mozna sobie powypozyczac co poniektorych mlodych i sie ogrywaja.
jest juz po pl ?
sa jakies łatki? bo znajac zycie masa bugow
Maggo proko Napisał(a):
> ja znowu zawsze bylem pier... na punkcie tych
> klubów finialnych co chwile prosilem zarąd o
> przydzielnie itd.
> Na poczatku przydzielaja jakies mega dziury itd
> ale np jak juz przydzielą okocismkiego albo wisle
> plock to mozna sobie powypozyczac co poniektorych
> mlodych i sie ogrywaja.
>
> jest juz po pl ?
> sa jakies łatki? bo znajac zycie masa bugow
Polskiej wersji jeszcze nie ma bo gra ma premiera w polsce 5-tego
Troche bugow jest z tego co zauwazylem ale w porownaniu do starszych wersji jest o wiele lepiej
latek narazie zadnych nie ma i raczej pierwsza wyjdzie pewnie gdzies w lutym/marcu
Ja z chomikuj ściągałem i jest spolszczenie ;) Co do gry to już tych skur.wysyńskich agentów nie trawię... Chciałem standardowo ściągnąć Silvę tym razem już z City i "Mój klient nie jest zainteresowany negocjacjami" no idzie się wku.rwić :)
A ja grając Cracovia mam napisane ze nasz stadion mieści sie na Suchych stawach :(
RGL.NH Napisał(a):
> A ja grając Cracovia mam napisane ze nasz stadion
> mieści sie na Suchych stawach :(
gre zaczynasz w lipcu 2010, w okolicach połowy wrzesnia są przenosiny na 15-tysiecznik przy Kałuży.
jest juz w całości PL, nawet patch 11.1
Kurde nie działa edytor i spolszczenie :( Chyba trzeba będzie kupić oryginalną wersję.
Ktos wie jak podreperowac budzet ? Caly czas jestem na minusie :(. Jedynie co mnie ratuje to sparingi jak sa przerwy w sezonie. Sa jakies inne sposoby ?
sprzedaz gwiazd :)
dodatkowo warto wrzucac jakies kruczki do umow jak iles tam kaski za tyle i tyle spotkan. lepsza gra, wiecej ludzi na stadionie wieksza kasa z biletow no i puchary, to wszystko chyba co mozna zrobic
Kto mnie nie trawi, może się cieszyć - właśnie zrywam folijkę z nowego FM :) Wracam za kilka dni:)
edit: ale mamy kufa dyrektora;/
Hahaha właśnie grałem mecz z Górnikiem Zabrze i Jop strzelił samobója :) Na tego człowieka można nawet w grze komputerowej liczyć :D
www.centrumfm.org
Zapraszam na strone,taktyki,talenty,downloads,porady.Polecam bo warto
Piotrek_1983 Napisał(a):
> www.centrumfm.org
>
>
> Zapraszam na
> strone,taktyki,talenty,downloads,porady.Polecam bo
> warto
CentrumFM to twoja strona :D ?
Matiomo Napisał(a):
> Piotrek_1983 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > www.centrumfm.org
> >
> >
> > Zapraszam na
> > strone,taktyki,talenty,downloads,porady.Polecam
> bo
> > warto
>
> CentrumFM to twoja strona :D ?
Nie moja Matiomo,ale pomagam tam chłopakom:)Pzdr
Po rundzie jesiennej 4. miejsce i 30 punktów. Ulatowski, Ty bucu :D :D :D
A poważniej, to kolejna dobra odsłona gry. Zmiany w skrzynce odbiorczej raczej na minus, wydaje mi się, że w poprzedniej części menusy były zdecydowanie czytelniejsze. Agenci to zmiana na plus, choć niektórzy mocno mnie denerwują ;) Na plus także rozmówki z piłkarzami, całkiem fajnie to wychodzi. Także fajnie, że został poprawiony ekran meczowy. Głównie chodzi mi o dodatkowe opcje szybkich zmian taktycznych. No i sama płynność meczu. W 2010 pokazywanych było sporo "śmieci" - ustawianie piłki do rzutu rożnego, pójście po piłką na aucie itd itd. W 2011 tego nie ma i bardzo dobrze, bo to irytowało na dłuższą metę.
Co do Cracovii. Mam wrażenie, że statystyki naszych piłkarzyków mocno zawyżone. Szczególnie chodzi mi tu o "najlepszych stoperów w Polsce", Sachę oraz Golińskiego. Za to wysokie noty Klicha bardzo cieszą - niesamowity jest chłopak. Natomiast jeśli chodzi o sferę finansów, to jest dramat. Bardzo ciężko utrzymać budżet w jako takim stanie i raczej trzeba się przygotować na jazdę na debecie ;)
Możecie jakiegoś dobrego napadziora (najlpiej z wolnego transferu) polecić? Zabrałem Ślusarskiemu opaskę kapitana (moja głupota) i w taki konflikt z chłopakiem wszedłem, że nie ma sensu dłużej go trzymać w drużynie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)