To szybko zmienimy tego pierwszego na dwunastego i on dobije. A jak nie dobije to drugiego zmienimy na trzynastego i on dobije. A jak nie dobije... Jurij przeczytaj tą taktykę!!! Tak nie gra nawet Barcelona!!!
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
yellowknife93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dhmen Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ze Śląskiem powinniśmy zagrać dwoma
> > wysuniętymi napastnikami to będzie więcej
> szans
> > że jak jednemu nie wyjdzie to drugi dobije:)
> yellowknife93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mów, że myślisz, że tak to działa :)
o dobijaniu to na poprawe humoru i nawet zadziałało widze:)
dziękuje Szatałow pakuj mandzur koniec tego dobrego!!! dzieki za utrzymanie ale tak dalej byc nie może!!!
Rekord Ulatowskiego pobity. Było ciężko, ale wspólnym wysiłkiem trener i grojki dali radę
Kaczmarek - Przecietniak, nic nie zrobil, niczym specjalnym sie nie pokazal...
Nykiel - Pyta a nie gracz, w porownaniu do suarta to moze mu buty wiazac EWENTUALNIE...
Radomski - Niech nie kombinuja z nim juz w tej obronie bo spodobalo mi sie to co probowal kombinowac jak go przesunal do pomocy i tam jest jego miejsce...
Nawotczynski - NARESZCIE WROCIL!
Struna - Cos tam probowal ale nic specjalnego, przecietny mecz...
Szeliga - jak zawsze zolta kartka, troche potokl innych i nic wiecej
Boljevic - Jak dla mnie gral slabo i ma straszne rytmo gry, czasami wyglada jak by sam nie wiedzial co ma zrobic z pilka...
Visniakovs - Niech robi TYLKO za JOKERA ... nic wiecej
Saidi - Miesza i kombinuje jak zawsze ale szkoda tez ze jest PIER-DOLONTM EGOISTA, bo mial pare sytuacji gdzie lepiej jest dograc a on napier-dala na chama zawsze sam...
Niedzielan - PYTA JAK ZAWSZE :)
V.D. Biezen - JESZCZE WIEKSZA PYTA :)
Chalon - DO PIERWSZEGO SKLADU WYPRACOWAL SOBIE DZIS BY BYC W NASTEPNYM MECZU.
straus - TO SAMO :)
Hosek - ROWNIEZ :)
A tak ogolnie rzecz biorac to Cracovia wgl przypomniala sobie ze gra wgl bo bramce soboty... Kolejna rzecz co mysle ja to jest to ze KAZDY ZAWODNIK JEST ZAJEBISTY - ALE DO CZASU JAK NIE PRZEJDZIE DO CRACOVII Czyt: Niedzielan, v.d. Biezen, ITD ITP ETC! hahaha... Lepiej sie smiac bo juz szkoda plakac... ZLAOSNE !
J A K U B___T A B I S Z___T O___S K U R W Y S Y N___H E J___ H E J!!!! :)___P.S. Wyje-bal bym juz Jurka :)
Trenerze ,jak nie wiesz co masz zrobić to ci podpowiem: Złóż dymisję!
absurd
kiedy przegrywamy zaczynamy wreszcie rozgrywac pilke z sensem, nie mozna tak zaczac?
jakies prymitywne pilki na Niedzielana, moze jedna dobra ale spalony, osamotniony Saidi (ma okiwac 3??) , zero, zero koncepcji!! tragedia!
Zero pomysłu na grę.długie piłki na Niedzielana? Co to ma być qurwa?
Jurij żegnamy
Powinien wylecieć przed tym meczem no ale cóż.
Nie rozumiem jednego i to jest chyba rozwiązaniem tej całej zagadki związanej z naszą grą,a mianowicie,dlaczego my ciągle gramy tą ch...wą taktyką 4-2-3-1 ? Rywale mają tyle swobody w srodku pola,że aż żal patrzeć (do tego nasi defensywni są ,"bardzo utalentowani" to co robi Boljevic woła o pomstę do nieba,Bartczak tez juz chyba prochu nie wymysli a Szeliga walczy i...no własnie )od paru lat jest ta taktyka,zmieniają sie trenerzy a gra ciągle fatalna,ktos z góry narzuca trenerom ta taktyke? Ja osobiscie po tym co widze to nie chce widziec w składzie Boljevicia,Bartczaka,Zytki i kompletnie bez formy Visnjakovsa (jak wróci do dyspozycji to wtedy niech gra ),jest Straus,który jak wchodzi to podoba mi sie jego gra,widać,że cos potrafi ale za krótko jest na placu aby go ocenić rzetelnie.Skład i taktyke widziałbym tak (4-1-3-1-1):Kaczmarek-Suart(jesli zdrowy),Radomski,Hosek,Nykiel-Szeliga-Saidi,Cahalon,Straus-Biezen-Niedzielan. Po co nam 6 piłkarzy defensywnych?Nie mamy siły w ataku,tylko sie bronimy a przez dziure w srodku pola dajemy rywalom duzo miejsca i obrona w koncu popełni błąd bo kazda popełnia,tracimy w naszych meczach tylko jedna bramke ale nie strzelamy zadnej!! Mam nadzieje,że ktoś z zarządu to przeczyta!!
Kończ waść wstydu oszczędź nam i sobie !
Ja się pół meczu zastanawiałem dlaczego gra Nykiel a nie Puzigaca? Przecież Krzysiu to kaleka piłkarska,co to za trener który u siebie zaczyna mecz broniąc się na 20 metrze? Skład na następny mecz? Prosze bardzo : Kaczmarek-Puzigaca,Hosek,NawotczyńskiStruna-Radomski,Bartczak-Saidi,Kahalon.Visniakovs-Biezen ,Bojlević z Szeligą po prostu się nie nadają do grania to nie ejst ektraklasowy poziom,Szeliga tylko umie odebrać piłke i przyjepać łokciem a to na ekstraklase zdecydowanie za mało.A i oczywiście zmiana trenera bo błazen Szatałow nic nie wymyśli...
Co wy chcecie od Jurija ? Czy to jego wina że w Cracovii gra tylko kilku reprezentantów swoich krajów ? Czy to jego wina że ma prawie pelny stadion co mecz , kibiców którzy dopingują stając się 12 zawodnikiem ? Czy to jego wina że Majewski sprzedał Giże kilka lat temu ? Czy to jego wina że Ulatowski to chuj bo po 6 kolejkach miał tylko 5 punktów ?
Przecież Szatałow to prawdziwy hart który z Polonią Bytom 2 razy zajął 7 miejsce !!! Więc wara od Jurija , wystarczy że Rząsa lub Dudek ściągną mu w zimie kolejnych 10 zawodników i prawdopodobnie się utrzymamy - historii nie znacie ? Przecież ta lubi się powtarzać więc będzie dobrze . . .
Koniec. Zawodnicy zaczynają grać lepiej, gdy po zmianach sypie się "taktyka". Nie wiem kogo w zamian, ale Jurijowi dziękujemy.
Rock - tez to zauwazyles:D
Rock Napisał(a):
. Nie wiem kogo w
> zamian, ale Jurijowi dziękujemy.
potterowa Adamiakowa nie będzie gorsza
Kurwa, jak grając u siebie można wystawić Szeligę z Boljevicem a nie wystawić Tamira. Szatałow jak masz jaja to się podaj do dymisji. Ile wygrałeś meczów u siebie w tej rundzie, bo nie dosłyszałem....
Lepiej zapytaj sie go ile zdobył punktów w ostatnich 10 meczach ,heheheh :)
Niestety nasz sypatyczny trener trochę się pogubił. Na słaby ŁKS wystawił 1 napastnika i defensywnych pomocników a chciał grać ofensywnie, na Śląsk wystawił 2 napastników a grał defensywnie (37 % posiadania piłki w 1 połowie). Szeligą i Boljeviciem naszej nawet słabej ligi nie zawojujemy. Mamy 4 zdrowych stoperów ale gra def. pomocnik na tej pozycji. jak do tego dodamy kiepską atmosferę w całym Klubie to nic dziwnego że mamy takie wyniki. Ale nadzieja umiera ostatnia.
dlaczego, Szatałow, nie wystawiłeś Tamira od początku?
nie przygotowany na 90 minut? to można go wystawić od 1. i ściągnąć jak zacznie oddychać rękawami.
nie spodobał się na treningach? jak tak, to słaby z Pana trener, bo w meczu grał świetnie.
oczekuję dymisji.
jutro
Spokojnie ,....bedzie zastanawial ten ukrainiec pare dni....ja pier.....jak mozna dalej siedziec na stolku pobijajac rekord trenera z pasja ..nie do wiary!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)