raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie bronię Płatka żby była jasność
> ale 2-6 nie było u siebie
to już się czepiasz... " w roli gospodarza"
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Mi brakuje w tej drużynie takiego mega figtera, zawodnika który nigdy nie odpuści coś na wzór Gattuso czy Makalele. Gościa który pozwoli przejść piłce ale zawodnikowi nie, gościa z jajami i charyzma na DM. Bo:
- Radomski to stoper
- Bartczak ostatnio odpuszcza (co mnie zdziwiło bo na wiosnę tego nie robił)
- Szeliga (chodzi mi o jeszcze większego walczaka i trochę lepszego w rozegraniu)
- Boljević (nie wiem jak go ocenić, ale chyba to nie jest gość z tych "urwe Ci noge")
Taki zawodnik to dla drużyny skarb. Jak tak wczoraj oglądałem cypryjczyków to zazdrościłem gtsowi Sobola robola. Szukajmy takich zawodników to inwestycja na lata (nie są tak rozchwytywani ofertami jak napastnicy którzy strzelają bramki, więc łatwiej takiego zawodnika zatrzymać)
I jeszcze żeby miał pierdolnięcie z dystansu:)
Jest dzis trening? Wiecie o której?
dzisiaj trening o 14:30 na wielickiej
Niestety tak kończy się jak stoper gra na boku, do Kosy nie można mieć pretensji, trzymał swoją wyuczoną pozycję. Bez sensu takie zmiany pozycji, może gdzie indziej takie numery przechodzą gładko, ale nie u nas.
Nie można mieć pretensji do Kosy? Chyba żartujesz? Wyuczona pozycja to jedno ale dziś ustawiony jest gdzie indziej i gdzie indziej się powinien znajdować w tej sytuacji. Wielbłąd z jego strony, nie pierwszy w tym sezonie.
poprostu błąd. i geniusz franka. ale nieudacznicy zyciowi niech sobie go "powypie.rdalają" jeśli im to pomoze
Niestety nie mamy zadnej obrony....z taka gra nie mamy sie co ludzic ze bedziemy grac tylko o utrzymanie...Jagielonia nie gra nic ale my jeszcze wieksza pyte...
SaNtO Napisał(a):
> poprostu błąd. i geniusz franka. ale
> nieudacznicy zyciowi niech sobie go
> "powypie.rdalają" jeśli im to pomoze
tych 'po prostu błędów' po których są takie groźne sytuacje i bramki jest kilka co mecz!
dla mnie gol Kaczmarka w największym stopniu. Lob na 4 metrze....tyle :(
3lvis Napisał(a):
> Nie można mieć pretensji do Kosy? Chyba
> żartujesz?
Nie, po prostu ironia ;P. Santo, nie popuściło Ci się zbytnio? Kosa jest za wolny na tą pozycję, biega jakby miał worek z kamieniami u du.py uczepiony, każde przejęcie piłki przez Kupisza cuchnie bramką na kilometr. Nie chcę krakać ale im dłużej trwa mecz różnica w szybkości staje się coraz większa.
co ten trener wyprawia? sciaga Niedzielana i wprowadza Dudzica...a teraz Struna za Bojlevica? K...a poddallismy sie juz? i mamy sie bronic takim skladem...
Co Ty robisz trenerze? Przegrywamy 0-2 a Ty zdejmujesz jedynego napastnika zastępując go skrzydłowym a następnie ściągasz pomocnika wpuszczając obrońcę? Czy my się do cholery bronimy? Nie można było za Boljevića wpuścić Bizona?
Co mamy do stracenia? Ciężko przyznać ale chyba się pogubiłeś...
przestaje mnie dziwić "wąż w kieszeni" Filipiaka, skoro ściągamy PODOBNO dobrego napastnika "Bizona" a wymieniamy na boisku Niedzielana na Dudzica. Po co transfery - na ławkę ?
Szatałow, co to była za taktyka na ten mecz ?! Oni grają tzw. piach. Zero myśli, niecelne strzały, popierdzieliło się w główkach wszystkim ?!
niestety kolejny mecz bez punktow ... Za Bojlevica powinien wejsc Bizon ... chyba pora na jakies zmiany...
I ledwo wszedl Struna i juz dostal bezmyslnie zolta kartke... Co Wy robicie???? Szatalow oczasnij sie !!!!!!
Ty się otrząśnij i nie pisz z błędami
Ja mam już dosyć oglądania co sezon tego samego!Czy My nie zasługujemy na lepszą drużynę?Ci piłkarze to nieudaczniki wraz z trenerem który zamiast walczyć o odrobienie strat i wprowadzić Bizona to on wpuszcza goscia który jest niewyapalem ja pierdole co to sie dzieje.Ręce opadają.
Miej Pan honor i podaj się do dymisji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)