Największym problemem polskich trenerów podczas okna transferowego jest to ze maja tych swoich ujeba-nych do głów "Swoich ludzi" typu właśnie Szatalow Zytke, bo Zytko był dla niego zbawieniem ale w bytoniu gdy trzeba było ciągle walczyć o to samo ale u nas to nie przejdzie. Mamy słabych zawodników, każdy nadu-pca na Rząsę ale on wlasnie ma dobra teorie. Nie podoba mi się okienka transferowe które są oparte na byłych ulubieńcach naszych trenerów.
Taki człowiek jak Kosanovic to ja myślę ze on mógłby być dobrym zawodnikiem ale za 2-3 lata gdy nabierze doświadczenia bo jest z niego na to materiał, ale teraz trzeba ściągnąć konkretnych ludzi, z przodu mamy dosyć dobrze jak na chwile obecna ale potrzeba nowego ROZGRYWAJĄCEGO, ŚRODKOWEGO OBROŃCĘ...
Według mnie na Legie trzeba wyjść bez pierd-olenia
angielskim 1-4-4-2 (1-4-4-1-1) W składzie: [b]KACZMAREK - SUART, RADOMSKI, NOWOTCZYŃSKI, STRUNA - NTIBAZONKIZA, BARTCZAK, STRAUS, SUVOROV - V.D. BIEZEN - NIEDZIELAN.[/b]
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Co wy liczycie na 3 punkty za tydzień?
To marzenie ściętej głowy.
Już można się szykować do walki o utrzymanie.
Nie dziwie się im skoro za utrzymanie dostają taką kasiore to po co się mają starać coś osiągnąć?
Mimo koszmarnego bledu nie obrona dzisial najgorsza byla to pomoc i atak tragicznie graly tutal tylko Saidi na plus
reszta kicha totalna a szczegolnie Niedzielan mnie zawiodl bo jednak od Saidiego 2- pilki dobre dostal wszystko szarpane
zero wyjscia z kontra , Bizonka bym sie nie czepial bo mimo braku zgrania cos prubowal po pilke wracal do srodka
cos dogral ,napewno drewno jak niektorzy pisza nie jest...., Korona dzisial lepsza od nas.
Wolni ,ospali, nie chce się chcieć, graja byle co... laicki ,luzik, piłka plażowa ..- co jest grane trenejro ?
Panie trenerze, ustawianie Suvorova na środku to jest kara dla samego Aleksa i pożytek dla drużyny żaden. Aleks jest skrzydłowym!
Przykro to pisać ale mecz z nagazowaną Legią, trzy wyjazdy stawiają przed Panem trudne jeśli nie niewykonalne zadanie.
Co do wyjazdów nie mam złudzeń - ergo - za tydzień gra Pan o swoją posade.
A co do meczu z Legią nie mam złudzeń - ergo .....
Mnie osobiście uderzyła jedna rzecz, Nykiel Zytko wyszli w 1 skladzie i tu jest moje pytanie za co - sparingi dramat, struna i inni cos tam w zeszlym sezonie zagrali. Niezrozumiałe dla mnie zwlasza ze juz w 10minucie powiedzialem ojcu ze nikiel wolny malo zwrotny drewno niesamowite Zytko troche lepiej ale przy tej bramce - Dramat. Wiem ze to latwo krytykowac ale jezeli kosanovic z radomskim sie sprawdzili na obronie i jakos to funkcjonowalo to po co na sile robic miejsce dla dzieci Szatalowa.
Panowie dopiero 1 mecz... zobaczymy co bedzie za tydzien. Mysle ze kilka zmian MUSI byc w pierwszej 11.
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czemu Visnakovsa nie było nawet na ławce. Dla
> mnie on powinien grać zawsze w pierwszym
> składzie.
Bo ma kurwa kontuzję!!!
Mam nadzieję że druzyna jest tylko lekko zajechana przez Trenera......stąd takie "tempo" akcji....
Żytko jedno wielkie nieporozumienie! najgorsze jest to ze oni graja bez pomysłu . Korona murowany kandydat do spadku był zespołem o dwie klasy lepszym.
zubereg Napisał(a):
> Mam nadzieję że druzyna jest tylko lekko
> zajechana przez Trenera......stąd takie "tempo"
> akcji....
Też mam takie wrażenie, że chłopaki są zajechani. Może w następnych meczach będzie więcej też świeżości i lepszej gry. Oby!
Panie trenerze po dzisiejszym meczu Nykiel Żytko Szeliga Dudzic ława!!!
Panie Trenerze! Kilka uwag:
1.Nykiel i Żytko nie wzmocnili obrony a wręcz ją osłabili.Do obrony powinien wrócić Radomski i Struna.
2.Dlaczego zmienił Pan Suvorowa.W zasadzie on i Sadi stanowili największe zagożenie i byli najbardziej kreatywnymi zawodnikami.
3.Dlaczego drużyna nie zagrała z taką ambicją i wolą walki jak Korona.
4.Przykład Niedzielana wskazuje na to,że "nazwiska nie grają". niech na boisko wychodzą Ci co chce się im 'zapier....."
5.Na dzisiaj potrzebne są wzmocnienia i to nie tylko rozgrywający ale także w obronie.
Dziwi mnie jedno: otóż jak cały sezon przygotowawczy może być zbyt krótkim/nieodpowiednim czasem na to aby zauważyć dziury i słabości drużyny. Po jaki hcuj musi jak zwykle zweryfikować to pierwszy mecz rundy???
My za bardzo uwierzyliśmy w Szatałowa że przejdzie byle kto a Jurij z niego zrobi asa Panowie nie tędy droga jak dla mnie trener zrobił dzisiaj kilka błędów ale to moje zdanie i mogę się mylić!!!
100 Procent racji kolego krak06 w KAŻDYM PUNKCIE!!!!
Nykiel i Żytko to są osłabienia nie wzmocnienia.
Zmiana Aleksa ?uważam ją za strzał w stopę -Aleks nie nadawał się do zmiany .
LiD.Z. Napisał(a):
> My za bardzo uwierzyliśmy w Szatałowa że
> przejdzie byle kto a Jurij z niego zrobi asa
> Panowie nie tędy droga jak dla mnie trener
> zrobił dzisiaj kilka błędów ale to moje zdanie
> i mogę się mylić!!!
Oczywiście, że zrobił nie tylko dziś, robił je i w poprzednim sezonie - generalnie dużo problematycznych zmian, trochę dziwny upór przy grze niektórych graczy na niektórych pozycjach (vide Radomski w środku) czy np. usilne wystawianie/trzymanie Klicha czy Radomskiego, w meczach gdzie wybitnie im nie szło. Jest też jeszcze jedno - wydaje mi się, że gość ma jakieś uprzedzenia narodowościowe - przykład tych bośniaków, a to samo było z Suworowem, kto wie czy z testowanym litwinem nie było podobnie. Niemniej jednak wcale nie znaczy, że jest moment, aby myśleć o jego zmianie (co tu niektórzy poważni forumowicze sugerują) na np. Probierza, który jest faciem w typie Ulatowskiego. U Jurija jedna cecha jest niesamowicie pocieszająca - jego zajebiście bolą wszystkie porażki, widać to na konferencjach prasowych. Poza tym ma ten `madness` w oczach, całe jego zachowanie przypomina mi trochę jednego z moich idoli trenerskich - Pata Riley'a.
LiD.Z. Napisał(a):
> Panie trenerze po dzisiejszym meczu Nykiel Żytko
> Szeliga Dudzic ława!!!
Dudzica i Szelige to już chyba tylko w kosmos mozemy wystrzelić.
Dlaczego nas tak pokarało tymi dwoma. Mijają lata a oni dalej w jedenastce. Wierzyć się nie chce...
Merol Napisał(a):
> Dziwi mnie jedno: otóż jak cały sezon
> przygotowawczy może być zbyt
> krótkim/nieodpowiednim czasem na to aby
> zauważyć dziury i słabości drużyny. Po jaki
> hcuj musi jak zwykle zweryfikować to pierwszy
> mecz rundy???
BO NASZ KLUB KURNA NIENAJLEPIEJ FUNKCJONUJE!!!
Czepiacie się Szatałowa a czy to on wysłał się na obóz z chyba 22 grojkami z których 2-ch odpuścilismy a nastepni dwaj to byli za słabi na ligę grojki z ME?
Od niepamietnych czasów nie ściągneliśmy jakiegoś grojka z niższej ligi ,który okazałby się "do grania". Inne Kluby regularnie kogoś sobie niżej wynajdują.
Klub nienajlepiej funkcjonuje pod względem zarzadzania sportem i takie są realia...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)