Docent jest rzecza oczywista ze potrzebujemy "dobrych albo bardzo dobrych". Tyle ze w druzynie jest kilku pilkarzy ktorych za dobrych raczej trudno uznac, a Vule raczej nie odstaje poziomem od reszty.
Oczywiscie trzeba zaufac trenerowi i mam nadzieje ze znajdzie sie klasowy nastepca. Mam tylko nadzieje ze to juz koniec kupowania graczy, ktorzy potem nawet w Puszczy Niepolomice nie potrafia wygrac meczu, a Nieciecza dziekuje im po roku za wspolprace. W glowie sie nie miesci ile szrotu sciagnieto do Cracovii przez ostatnie lata...
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Jutro trening też o 10?
No to może Vule zarabia za dużo w stosunku do umiejętności. Przychodził do nas jako najlepszy obrońca ligi bośniackiej (czy nawet najlepszy zawodnik?), a okazał się przeciętniakiem, któremu zdarzają się katastrofalne błędy jak ten z Widzewem czy w Zabrzu.
No zostal wybrany najlepszym zawodnikiem ;)
Mam pytanko. Czy można wejść na stadion Cracovi na mecz Cracovii z Ruchem Radzionków? A jak tak to po ile bilety?
kapik20 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanko. Czy można wejść na stadion Cracovi
> na mecz Cracovii z Ruchem Radzionków? A jak tak
> to po ile bilety?
Większość sparingów grana jest nie na stadionie, a na Wielickiej i wchodzi się za friko.
Nie wiem jak z Radzionkowem:)
Czy jutro jest trening tak jak dzisiaj o godz.10?
Chyba codziennie jest o tej samej porze.
czytalem ze ten mecz ma sie w krakowie odbyc...jak ktoś wie to niech napisze!
[b]Ulica Wielicka[/b] jest w Krakowie
Orientuje się ktoś czy sparingi będą grane tylko na głównym stadionie? Czy też na Wielickiej?
Jeszcze nie wiadomo. Radzionków raczej na stadionie.
Sparingi Cracovii - Lato 2011:
25 czerwca, sobota, godz. 15, stadion Żyliny:
MSK Żylina - Cracovia
29 czerwca, środa, godz. 17, boisko przy ul. Wielickiej lub stadion Cracovii
Cracovia - Ruch Radzionków
2 lipca, sobota, godz. 11, stadion Cracovii
Cracovia - Piast Gliwice
6 lipca, środa, godz. 12, stadion Cracovii
Cracovia - Korona Kielce
źródło : http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Najblizsze-sparingi-Cracovii
ale czy będzie można wejść na stadion i zobaczyć?
Nie, specjalnie zamkna Emocje, zebysmy nie mogli zobaczyc.
wie ktoś czy jest jutro trening o 10 czy jadą już na mecz?
[b]Sparing z Korona powinien zostać odwołany[/b] - bo 3 tygodnie później gramy z nimi w lidze
Zamiast z Koroną można by było wtedy zagrać np. Garbarnią na naszym nowym stadionie
CracoviaNH Napisał(a):
> Zamiast z Koroną można by było wtedy zagrać
> np. [b]Garbarnią[/b] na naszym nowym stadionie
przepraszam ...z kim zagrać?
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sparing z Korona powinien zostać odwołany - bo 3
> tygodnie później gramy z nimi w lidze
> Zamiast z Koroną można by było wtedy zagrać
> np. Garbarnią na naszym nowym stadionie
Noi co z tego ze gramy z nimi w lidze?
ano to z tego że [b]Koroneczka będzie już ustawiać zespół pod nas na inaugurację[/b] - i trzeba tego uniknąć!
Oni mają przyjechać tu w strachu 30 lipca i dostać znowu 3-0 a nie poczuć się pewnie, jeśli w sparingu uzyskają dobry rezultat. To jest oczywiste nie wiem co tu tłumaczyć...
A co do nowego sparingpartnera - Garbarnia to beniaminek II-ligi i bankowo w konfrontacji z nami na naszym obiekcie zagra na maksa - a oto chyba chodzi. Ewentualnie może być ktoś inny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)