Dubliner - tez go podejrzewam:) ...ale to moze byc - Frodo.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Jeden ze sparingów piątkowych ma być podobno w Skotnikach. Ktoś orientuje się jak się tam dostać na stadion? Z Łagiewnik jeździ autobus ale gdzie wysiąść i co dalej?
106 do pętli (Skotniki szkoła) i potem spacer Winnicką. Ale nie wiem, czy nie lepiej pojechać jakimś autobusem jadącym przez Tyniecką i stamtąd dojść.
[url=http://www.jjsportcenter.pl/kontakt]Tutaj lokalizacja ośrodka[/url]
[url=http://jakdojade.pl?tn=J%26J%20Skotniki&td=&tc=50.02123:19.86854&cid=5000]Tutaj instrukcje dojazdu[/url]
Bliżej jest z przystanku Skotniki Szkoła.
cała konferencja Jurija Szatałowa o sytuacji w Cracovii, transferach, przygotowaniach do rundy wiosennej, Moskale i Kuligu - w Małopolska.TV
Dzięki za info o dojeździe.
A w Skotnikach to nie pod balonem będą grali ?. A jak tak to czy w ogóle będzie można wejść i zobaczyć ?
Na Skotnikach balon jest tylko nad malutkim bocznym boiskiem. Raczej będą grali na dużym więc nie ma obaw :-).
Pod balonem w Skotnikach są małe boiska. Nie powinno być problemu z wejściem.
Nie zazdroszczę Naszemu trenerowi. Narazie strasznie ciężko to widzę.... coraz mniej czasu, a tak naprawdę drużyna nie jest jeszcze do końca zbudowana. Co chwila ktoś odchodzi, ktoś przychodzi, no jakiś mega młyn.
materiał wideo z dzisiejszej konferencji z Szatalowem jak zwykle na [b]KIKS.tv[/b]:
http://kiks.tv/2011/01/szatalow-za-wczesnie-na-pogrzeb/
czemu sparingi maja grac w skotnikach a nie na kablu??
Z Dolcanem w Skotnikach, bo Dolcan jest na obozie w Skotnikach. Z Sosnowcem gramy na Wielickiej
Dobrze , ze trener pozbywa się prawie całego starego składu. Ci zawodnicy mieli zakodowaną w głowach porażkę i strach przed każdym kolejnym meczem. Oni od kilku sezonów nie grali o nic innego tylko o utrzymanie w lidze i tylko zbiegiem okoliczności i szczęscia im się to udawało. Muszą być obcy, nie zarażeni tamtym wirusem , a jak ze starego składy bedzie grało 3, 4 zawodników i to być może nie od pierwszych minut , to wszystko. Jeśli to zaskoczy w pierwszych meczach , to moze być dobrze. Jeśli nie, to będzie to "zaczynek" na I ligę, tani a już deko ograny.
Na konferencji Szatałow powiedział lub dało się zrozumieć, że m.in:
-Ramon'a widziałby w zespole
-Moskit odszedł na własną prośbę, którą argumentował ciężką ciążą żony
-2 z 3 nowoprzybyłych dobrze wypadło na testach szybkościowych (wolny jest Kultyshev, a szybcy Maicon i Pleshakov)
-odpowiedzialność za powodzenie transferów spoczywa na barkach Rząsy i tabisza. Szatałow tylko wydaje opinie na temat strony sportowej zawodnika, a później się nie wtrąca
-Jarabica idzie na wypożyczenie
-bardzo chciał Grodzickiego, ale chyba dupa z tego wyszła
-najprawdopodobniej ktoś jeszcze odpadnie ze składu, który był w Jarocinie (poza Jarabicą)
-Suvorov zostaje chociaż nie do końca jeszcze przekonał trenera. No i będzie grał na bokach
-szuka się pozycji dla Suarta, u którego Szatałowa cholernie boli brak zaangażowania
-Struna wygląda w oczach treneiro bardzo dobrze
-jesteśmy blisko sprowadzenia jednego obrońcy (nie pamiętam już czy chodziło o środkowego - jeśli tak to raczej Honczar niż Grodzicki)
-z wypowiedzi trenejro można było wywnioskować, że nie zatrudnimy innego lewego obrońcy niż Król bo może tam grać jeszcze Kosanovic i Suart. Ale dzisiejsza informacja o Puzigacy jakby temu przeczy co każe patrzeć na słowa Jurija z ostrożnością
-temat Gąsińskiego istnieje, bądź istniał. W każdym razie Jurij unikał tego tematu żartami co pozwala sądzić, że coś dalej jest na rzeczy
-Giza jest w bardzo dobrej formie
-występują jakieś problemy na linii Cracovia - Jagiellonia w kwestii wypożyczenia Króla (ten już jest dogadany z KSC)
-Kulig już u nas nie zagra - trener go skreślił
-Szatałow ciągle widzi braki kadrowe
-dziennikarze narzekali, że poza Szatałowem w klubie nie ma z kim rozmawiać (tabiś & Rząsa wiadomo jacy są, zwłaszcza pierwszy)
-trener zapytany o zawodników jakich jeszcze potrzebuje wymienił: 2 napastników, 1 defensywnego pomocnika, 1 obrońcę i 1 bramkarza
Witam wszystkich !
Zauważyliście jakie są ulubione powiedzonka Szatałowa?..
1.Tak,że
2.Ja chcę
3.Na pewno (używane niemal w każdym zdaniu)
Optymista pełną gębą.Jeśli zaszczepi naszym grajkom ten swój sposób myślenia,może wstydu nie będzie?
Krótko mówiąc [b]"NIE SZYKUJCIE SIĘ NA POGRZEB"[/b]
Nawet jak ostatecznie spadniemy - sytuacja jest w końcu jaka jest - to z honorem i po walce
a nie po takim "g..." jakie ogladaliśmy jesienią.
Ja sobie jutro robie wolne i przejede sie na Wielicka zobaczyc naszych bohaterow na zywo :)
Mam nadzieje ze padnie przynajmniej tyle goli co ostatnio :)
nie puszcza nigdzie zadnego ze sparingow ? MalopolskaTV ?
Bruno Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich !
> Zauważyliście jakie są ulubione powiedzonka
> Szatałowa?..
> 1.Tak,że
> 2.Ja chcę
> 3.Na pewno (używane niemal w każdym zdaniu)
> Optymista pełną gębą.Jeśli zaszczepi naszym
> grajkom ten swój sposób myślenia,może wstydu
> nie będzie?
Poczekajmy bo po efektach go poznacie...raptem miesiąc...
Nadkomplet na inaugurację....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)