[url=http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Zadaj-pytanie-Szatalowowi-w-Orange-Sport-Info][Zadaj pytanie Szatałowowi w OrangeSport Info][/url]
Dziś (tj. czwartek), o godz. 20:15 w Orange Sport Info startuje magazyn Ekstraklasa Raport poświęcony w całości Cracovii.
O 22:15 rozpocznie się Nocny Hyde Park, którego gościem specjalnym będzie Jurij Szatałow. Każdy kibic Cracovii będzie miał okazję bezpośrednio zadać pytanie trenerowi pod numerem telefonu +48 (22) 654 05 50.
terazpasy.pl
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
O nieźle:D trzeba będzie zadać jakieś pytanie:D
Współczuję Jurkowi - będzie się musiał nieźle w odpowiedziach "gimnastykować" na szczere pytania :(
Pewnie się nie znam, ale podejrzewam, że zapisy w kontrakcie "zamykają usta"
Comarch Pany !!! :(
Da się gdzieś na necie oglądnąć dzisiejszy magazyn ekstraklasy?
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
tutaj
Czasem najciemniej pod latarnia:
https://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
dobra jakosc :D
http://www.flashwebtown.com/mediaplayer/mediaplayer.swf?file=rtmp://live.rd.tp.pl/orangecontent_sport/&id=livestream&autostart=true
Dobrze gadaja ...
Nie mogłem znaleźć właściwego wątku bo w końcu to temat o trenerze a nie programie w TV ale:
Co ten Iwan tam wygaduje? Z jego słów wynika ,że Cracovia posiada znikomą liczbę kibiców ,którzy nie potrafią dopingować w odróżnieniu od burków z drugiej strony błoń... Jak go lubiłem do tej pory tak szybko przestałem.
No kutas straszny z tego Iwana! Bóg wybacza Cracovia nigdy
też go lubiłem :(
etikan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mogłem znaleźć właściwego wątku bo w
> końcu to temat o trenerze a nie programie w TV
> ale:
>
> Co ten Iwan tam wygaduje? Z jego słów wynika
> ,że Cracovia posiada znikomą liczbę kibiców
> ,którzy nie potrafią dopingować w odróżnieniu
> od burków z drugiej strony błoń... Jak go
> lubiłem do tej pory tak szybko przestałem.
Dokładnie, pierd.... milicjant.
Stacja też super profesjonalna, ekspert z tego milicyjnego dziada jak z koziej du...
Ekspert jak ekspert - utalentowany piłkarz, który z milicyjną odznaką w ręku przepił swój talent. No ale kij z tym - komentował chyba wszystkie nasze mecze więc ma się o czym wypowiadać. Gorzej, że dzisiaj nie jest obiektywny jak do tej pory - trochę się piesek zapomniał.
ale pogorzelczyk dojebal!
"no widzimy ze fabianski gra w arsenalu, ma szanse na mistrza anglii, ale jest niefartowny, i wiemy ze puscil juz 58 tysiecy szmat"
hydepark@orangesport.pl
jak ktos ma jakies pytania do trenera
quresma77PASY Napisał(a):
> ale pogorzelczyk dojebal!
> "no widzimy ze fabianski gra w arsenalu, ma szanse
> na mistrza anglii, ale jest niefartowny, i wiemy
> ze puscil juz 58 tysiecy szmat"
Tyś widzioł Pogorzelczyka
"- Co sądzicie o wystąpieniu Ulatowskiego po meczu z Legią?
- Dla mnie to pokazuje, że ma sens pokazywanie pomeczowych konferencji prasowych"
:D
A sam program... Nawet ciekawy, tylko strasznie przerywa, niestety.
Piękny gol Sasina ,kto wie czy tak Cracovia nie będzie miała na wiosnę...
Iwan w tle: "Oby" :D :D :D
Ale mnie ten Iwan dziś wkur*ia
rozrabiaka Napisał(a):
> Piękny gol Sasina ,kto wie czy tak Cracovia nie
> będzie miała na wiosnę...
> Iwan w tle: "Oby" :D :D :D
A za chwilę, "nie ocenię bo to niemożliwe" :)
Nawet ciekawy ... , mam pytanie może ktoś wie o której jutro jest trening piłkarzy na wielickiej ?
Zrozumiał coś ktoś z tego "yyyyyyy" sapania Dudzica?:D
Że każda bramka będzie ważna :D
jak dla mnie to im się w ogóle w piz..ch po ealo w tym programie
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Że każda bramka będzie ważna :D
I jeszcze każdy punkt :D
Zaraz będzie można zadawać na wizji pytania Szatałowowi. Dzwonimy panowie.
ja już zarejestrowany bede pytał co to k...a ma być czy to kabaret:D
A tu Szatałow wyjeżdża z tekstem że niema karteczki od profesora i nie odpowiada :D
:)
Mnie się tam podobało hehehe. Szkoda mi Cabaja - trochę przesadzili z tym pojazdem, a bronił go i słusznie Iwan. Nie podobało mi się też jak z kwasem się Andrzej wypowiedział o kibicach Cracovii, ale powiedzmy, że i tak jako ekspert prezentuje się chyba najlepiej ze wszystkich zatrudnionych w Canalu i Orange. Bardzo fachowe, konkretne i obiektywne wypowiedzi. Do tego, co najważniejsze, w zdecydowanej większości trafne. A że ma przeszłość taką jaką ma to czasem coś mu się wymsknie - choć to był chyba pierwszy raz. A i życzenia na koniec jakby szczere hehhee
[url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1772923]WŁAŚCIWY WĄTEK o programie z OrangeSport[/url]
tak jakby to ch.. mu w ...e jak dla mnie pies zostanie psem i narty dla niego
hahaha jaki typ to widać że zielona Góra ;p
Potter, gdzie jestes ?:D
Szatałow rzekł, że będziemy grać 3 napastnikami. Ciekawe.
i bardzo dobrze typ zrobił hahahahaha dobrze powiedział
pawel na hydeparku rozj-ebal! "ja prosze by tego programu nei prowadzili ludzie co sie legitymuja z klubem z drugiej strony blon"
" nie dopuszcze zeby Cracovia spadla a jesli sie stanie taka tragedia bede dazyl to awansu"
"Nie dopuszczam myśli..".
south man Napisał(a):
> Szatałow rzekł, że będziemy grać 3
> napastnikami. Ciekawe.
No to czekamy na sprowadzenie 3-ch napastników. Narazie mamy tylko jednego kandydata na napadziora (ale za to długiego za dwu ;) )
Nie no, ja rozumiem, że w takiej koncepcji skrzydłowymi będą Saidi i Dudzic/Sacha, a czekamy na środkowego + zmiennika dla Ntibazonkizy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)