mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci
> /gra_wewnetrzna_w_ramach_treningu
>
> CRACOVIA - MŁODA CRACOVIA 4 : 2 (1 : 1)
> 1:0 - Sacha 13.
> 1:1 - Ślusarski 18.
> 2:1 - Łuczak 37.
> 2:2 - Ślusarski 42.
> 3:2 - Krzywicki 49.
> 4:2 - Klich 59.
>
> Cracovia: Cabaj (31. Merda) - Janus, Jarabica,
> Wasiluk, Suart - Sacha (22. Witek), Łuczak,
> Klich, Suvorov, Rupa - Krzywicki.
>
> Młoda Cracovia: Budaković (40. Wiśniewski) -
> Soprych (31. Kulig), Grzesiak (31. Uszalewski),
> Biernat (31. Wierzycki), Testowany 1 - Wieczorek
> (31. Szkotak), Terlik (31. Testowany 3), Testowany
> 2 (31. Żołądź), Połomski (31. Piszczek) -
> Darowski (31. Florek), Ślusarski (45. Darowski).
>
> Zajebiście to wygląda :D
Hihi zdjeli Ślusara w przerwie ,żeby dalej "pierwszej" nie ośmieszał.
:D
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Nie nie - zdjęli go po w połowie drugiej części i wprowadzili ściągniętego w przerwie Darowskiego :D
Ale kilku zabrakło....Plastika,Kosana,Polczaka...niedysponowani..?Wiecie cóś na ten temat?
Chyba z wszystkimi wszystko OK, prócz Sachy.
No a co z Gizą , też powinien wystąpic w tym spotkaniu.
Jezus maria - czytacie czasem oficjalną? Jasno stoi w wywiadzie, że reszta miała trening. Poza tym nie trudno domyślić się, że to grali ci, którzy w końcówce rundy jesiennej grali mało :)
czasmi czytujemy Lopezie...ale ona tak wolno chodzi i z takim opóznieniem dają "newsy",że wolę forum ...szybciej ,milej i "dołożyć" mozna....:P
Zibiland Napisał(a):
> A w czwartek kręcił się w Galerii
> Krakowskiej....kogo tam ma?...:D
Jedno mnie frapuje. Skąd wy wszyscy wiecie o tych wszystkich wizytach piłkarzyków po Galeriach, Bonarkach i innych Kazimierzach????
Ktoś Wam sprzedaje to info, czy tam po prostu tak często bywacie?
(to drugie to jak dla mnie obciach stulecia)
Matusiak widze że nie grał a czy trenował z zespołem czy może już go Tabisz wysłał na'' delegacje'' do Wrocławia?
> Jedno mnie frapuje. Skąd wy wszyscy wiecie o tych wszystkich wizytach piłkarzyków po Galeriach, Bonarkach i innych Kazimierzach????
> Ktoś Wam sprzedaje to info, czy tam po prostu tak często bywacie?
> (to drugie to jak dla mnie obciach stulecia)
mnie na przyklad uklad ciagnie, a na uklady nie ma rady...
14 stycznia 2011 w poznańskiej hali Arena odbędzie się turniej Remes Cup Extra. Uczestniczyć w nim będą prócz gospodarza Lecha Poznań także drużyny Jagiellonii Białystok, Cracovii, Widzewa Łódź oraz Arki Gdynia. Szósty uczestnik nie jest jeszcze znany.
90minut.pl
ech i Szatałow został bez trenera bramkarzy.
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/689538,pasy-zostaly-bez-trenera-bramkarzy,id,t.html?kategoria=664
Wreszcie po latach przerwy mieliśmy gościa ,który MIAŁ POJECIE i nasz "elCabajado" wreszcie zaczął BRAMKARZA a nie niedorajde w bramce przypominać...
Z całej czeredy nowych ludzi nasprowadzanych przez Tomka wiosną i latem, z tych Ulatów , Radomskich , Suart-ów , Jarabic...ten właśnie Kędziora był na pewno coś wart.
Jak znam życie nie będzie nowego trenejro tylko znowu Cabaj będzie Merdę a Merda Cabaja trenował (jak to juz za bramkarzo/trenara Olszewskiego przerabialiśmy).
Kolejna wtopa personalna prezesa moim zdaniem
Wygląda mi to na typowe tabiszowskie podcieranie dupy szkłem. Wykombinował, że skoro trenerowi kończy się kontrakt, a piłkarze mają miesiąc wolnego, to po co przez miesiąc płacić trenerowi bramkarzy? A to, że Szatałow chciał go zostawić to tylko gorzej dla Szatałowa.
Jeszcze chwila i Jurij powie good bye!
W sumie już raz powiedział....
Troche tego nie rozumie. Jest nowy trener ktory ma za zadanie ratowac klub przed spadkiem a tu ni w 5 ni w 9 ustawiaja mu sklad, sztab i bog wie co jeszcze ...
Przeciez jak tak dalej pojdzie to chlop sie zawinie manatki i bedzie pozamiatane. A prawda jest to ze ciezko by bylo znalezsc w miare dobrego nastepce co mielismy okazje doswiadczyc kilka tygodni temu .
Pleciecie bzdety trzy po trzy. Same domysły i tyle
leszeczek Napisał(a):
> Wygląda mi to na typowe tabiszowskie podcieranie
> dupy szkłem. Wykombinował, że skoro trenerowi
> kończy się kontrakt, a piłkarze mają miesiąc
> wolnego, to po co przez miesiąc płacić
> trenerowi bramkarzy?
Ciekawa teoria , tylko ciekawe po co Tabisz poprosil owego trenera by został w klubie do czasu znalezienia nowego trenera bramkarzy hehe ?
A znaleziono nowego?
TEDODER hehe, o ile zrozumiałem, hehe, to ta prośba, hehe była w momencie wywalania Ulatowskiego hehe. i teraz już trenera bramkarzy hehe w klubie nie ma.
Ale może się mylę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)