Rozmowa była.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
co mowili ciekawego ? :)
Mamy tajną broń na Wisłę :)
Saidi na stoperze a Cabaj w ataku..... ;-))
cholera w końcu nie dotarłem na stadion....może jutro na poranny trening...tylko gdzie ta cholerna konferencja prasowa?
Dam więcej wskazówek: mamy tajną broń na Małeckiego ;)
MOSKALA !
Małecki nie będzie grał.... A my nie mamy dalej ataku...
Siemanko!!! jestem z Gdyni i w piątek bede w Cracovie i chciałbym isc na derby!!! jak moge kupic bilet?
Byłem na treningu
W piątek bedzie dobrze...
Musi być dobrze!
To musisz od razu iść na stadion,zrobić zdjęcie biometryczne ,z dowodem osobistym i kupić bilet....tyle
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Byłem na treningu
> W piątek bedzie dobrze...
> Musi być dobrze!
A jak ustawiał ich Jurij? Plastik czy Sacha?Sasin czy Stuar?
Spokojnie jutro beda w kasach , musisz byc jednak wczesniej by zrobic zdjecie biometrycznie bez ktorego wejscie na stadion jest niemozliwe ( przed samym meczem beda straszne kolejki wiec lepiej bys byl duzo wczesniej )
to na stadionie mozna zrobic te zdjecie??? troche pojebane to ze na bilecie musi byc zdjecie... u nas na szczescie tego nie ma ...jeszcze
Nie na bilecie masz zdjecie. To zdjecie jest to bazy, zeby Cie monitoring mogl szybko namierzyc.
o ku.... to pomyslane....dzieki A>L>C
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Byłem na treningu
> W piątek bedzie dobrze...
> Musi być dobrze!
To teraz wiem o jakiej tajnej broni mowimy....Raf mam nadzieje ,ze dobrze grasz w pilke i realnie oceniles swoje mozliwosci na treningu !
Chyba przechlapane będą mieli panowie Radomski,Saidi i Stuar,,,
Zibiland, a kto to jest Stuar ?:/
coż wierze w dobry wynik naszych panienek i chcialbym aby pan Szatałow wkońcu przemowil im do rozumu :) Powodzenia trenerze :)
Zibiland czy ty musisz kuwa całe życie przekręcać nazwiska naszych piłkarzy?
Na treningu była ciekawa rozmowa,zobaczymy co wyniknie z tego gadania ale Ślusar powiedział ze tak jak bedą zagrają w Piątek to nigdy nie widzieliśmy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)