Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Merda
> Mierzejewski Jarabica Kosanovic Janus
> Dudzic Radomski Szeliga Ntibazonkiza
> Suvorov
> Ślusarski
Dudzic na skrzydle?
Merda?????
Z jakiej racji w meczu derbowym ma zagrac Merda?
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 05.11 20:00
Slapi1988 Napisał(a):
> W tym tygodniu nie powinni robic zadnych zdiec ...
> mamy 12 kolejke .. kto jeszcze nie byl na Pasach
> tez zadne kibic Cracovii a znajac zycie to w tym
> tygodni same psy beda sie pchac ;]
A nie pomyślałeś, że niektórzy Pasiacy specjalnie na ten mecz przylecą z zagranicy?
dokładnie [b]mcz_[/b], mój braciak specjalnie przylatuje z Anglii na derby, Ojciec też przyjechał teoretycznie na Wszystkich Świętych ale zostaje do niedzieli żeby być na derbach, więc jaki zakaz robienia zdjęć? Odnośnie biletów itp, czytałem forum psiarni i takie coś znalazłem: [quote]Panowie przestańcie gdybać na temat wyniku meczu. Od jutra szturm na kasy Craxy, stadion ich musi być masz. 1200 + to się da wyciągnąć i zaśpiewać im: Święte Barwy Swe Wznieś ..... ;) Sami załamią się psychicznie . Pozdr[/quote]
nie bardzo kminie o co może im chodzić ale trochę mi to śmierdzi..
Pozdrawiam.
pierrot_cracovia Napisał(a):
, czytałem forum psiarni i takie coś
> znalazłem: Panowie przestańcie gdybać na temat
> wyniku meczu. Od jutra szturm na kasy Craxy,
> stadion ich musi być masz. 1200 + to się da
> wyciągnąć i zaśpiewać im: Święte Barwy Swe
> Wznieś ..... ;) Sami załamią się psychicznie .
> Pozdr
>
> nie bardzo kminie o co może im chodzić ale
> trochę mi to śmierdzi..
> Pozdrawiam.
Widziałem wpis tego samobójcy na ich forum, ale zauważ, że żadnego odzewu nie miał.
Co do meczu "mój skład" - Cabaj-Mierzejewski, Polczak, Kosanovic, Suart- Saidi, Szeliga, Radomski, Suworow- Golinski- Ślusarski
pierrot_cracovia Napisał(a):
> dokładnie mcz_, mój braciak specjalnie
> przylatuje z Anglii na derby, Ojciec też
> przyjechał teoretycznie na Wszystkich Świętych
> ale zostaje do niedzieli żeby być na derbach,
> więc jaki zakaz robienia zdjęć? Odnośnie
> biletów itp, czytałem forum psiarni i takie coś
> znalazłem: Panowie przestańcie gdybać na temat
> wyniku meczu. Od jutra szturm na kasy Craxy,
> stadion ich musi być masz. 1200 + to się da
> wyciągnąć i zaśpiewać im: Święte Barwy Swe
> Wznieś ..... ;) Sami załamią się psychicznie .
> Pozdr
>
> nie bardzo kminie o co może im chodzić ale
> trochę mi to śmierdzi..
> Pozdrawiam.
Gdyby taka sytuacja miała miejsce to my byśmy się załamali psychicznie, ale oni fizycznie :D
2p_ Napisał(a):
to zaryzykowałbym powtórzenie
> eksperymentu z Polczakiem jako defensywnym
> pomocnikiem. Moim zdaniem w tej roli sprawdza się
> lepiej, niż na środku obrony.
z Polonia w Wawie biegal tam jak dziecko we mgle, wolalbym nie powtarzac eksperymentu :)
hahaha dobre.
Moglibyśmy sprzedać swoim
dzis byla notka, ze rozsierdzone pieski po laniu w Poznaniu zdemolowaly toalete na swoim sektorze i [u][b]spalily[/b][/u] stoisko z kielbaskami
ja bym wandali w ogole nie wpuszczal
Diabel
Moze dla Ciebie derby to mecz nieistotny, ale ja chcę w następnej rundzie obejrzeć mecz w azylu. Z tego powdu mam nadzieję że i oni wejdą do nas.o
no tak nikt tematu nie podtrzymał na ich forum więc ten pajac może tylko tak napisał, nie wiem nie wnikam, szturm na kasy to my robimy, ja też bym wolał żeby kundle byli na meczu ale wszystko się okaże w czwartek. Obawiam się tylko o bezpieczeństwo, na sektor I przychodzi mnóstwo kobiet, dzieciaki, a jak będzie powtórka z Poznania i ochrona ucieknie?
Matoły milicyjne pewnie i u nas będą się wyładowywać.
A co do meczu, to jestem zdania że kopacze powinni być ofensywnie ustawieni i od pierwszej minuty atakować, ich obrona jest kulawa ale pewnie Maskant też zrobi wzmocnienia, ale Nasi nie mogą się przestraszyć tylko ma być ogień na murawie i trybunach. Brak Clebera też jest mega osłabieniem wisły, Sobol praktycznie też nic nie pokazał poza faulami, w meczu z Lechem powinien wylecieć z boiska jeszcze w pierwszej połowie za faul na Peszcze bez piłki. Patrycja praktycznie każdą akcje psuła swoimi "rajdami" jedynie co dobrego zrobił na boisku to strzał który mógl zaskoczyć Kotorowskiego.
Ja ciągle jestem optymistą i tak sobie myślę że jeżeli te wszystkie porażki w skutku miałby być zwycięstwem nad rzeką to chyba byśmy im wybaczyli ;)
Nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż zwycięstwo. Miejmy nadzieje, że poniesieni dopingiem fanów, wygrają z psiarnia, która jak wszyscy widzą nie jest w najlepszej formie. Brak Clebera, być może Małeckiego który boisko w Poznaniu opuszczał z kontuzją i 3 kartki Sobolewskiego, więc następna może go wykluczyć z meczu z Legią. Bunoza z Chavezem na środku obrony to idealni przeciwnicy dla naszych szybkich napastników.
"Z kolei kibice Wisły rzucali częściowo wypełnionymi butelkami półlitrowymi, zapalniczkami i małymi słoikami z solą. Zdemolowali całkowicie pięć punktów gastronomicznych, które chcieli później podpalić. Musiała interweniować straż pożarna. Z toalet wyrwali nawet grzejnik ze ściany oraz muszlę klozetową, którą rzucili piętro niżej."
Jeśli chcemy mieć zrujnowaną przez to bydło część pięknego, nowego stadionu i zadymę, którą oczywiście wszystkie media przypiszą nam- to jak najbardziej, wpuszczajmy ich.
pf. niech demolują przeciez i tak nie sikamy ani nie jemyw sektorze gosci a ewentualne zniszczenia i koszty ich naprawy pokryje zarzad rzeki wiec niech sobie robią co chcą.
zreszta nie pamieta wół jak cielęciem był?
krolmrowek Napisał(a):
> "Z kolei kibice Wisły rzucali częściowo
> wypełnionymi butelkami półlitrowymi,
> zapalniczkami i małymi słoikami z solą.
> Zdemolowali całkowicie pięć punktów
> gastronomicznych, które chcieli później
> podpalić. Musiała interweniować straż
> pożarna. Z toalet wyrwali nawet grzejnik ze
> ściany oraz muszlę klozetową, którą rzucili
> piętro niżej."
ta muszla to by sie u nich przydała na stadionie, przynajmniej by go upiększyła.
Derby bez burków to beznadziejne derby, nie będzie takiego ciśnienia :/
gts niszczy bo dostosowuje sektory gosci do swojego stadionu , burdel i nic wiecej ;)
Zanim hołota zostanie wpuszczona na sektor gości, niech zarząd pamięta , aby wziąć tam wcześniej gnidę ochujlika żeby podpisał protokoł w jakim stanie jest kibel i inne części sektora gości przed meczem !!!
Niech dostaną zakaz. Mnie są niepotrzebni na stadionie. Problem z głowy i niezmącone "Hej hej Cracovia" przez 90 minut ;)
Magnat Napisał(a):
> [b]Niech dostaną zakaz. Mnie są niepotrzebni na
> stadionie.[/b]
??? Z całym szacunkiem ale chyba sobie jaja robisz! albo nie zrozumiałem ironii albo Twój post to czysta kpina.
Zapewniam Cię, że jestem na każdym meczu i że dla mnie mecz z psiarnią to cos więcej niż wciskanie im inwektyw wymienionych przez Ciebie. Inną rzeczą jest fakt że derby bez kibiców jednej z drużyn tracą na wartości i to bardzo. Obecne oddzielenie sektorów wcale nie jest pewniakiem zamknięcia stadionu - można przecież postawić większą ilość ochroniarzy wokół sektora gości, poza tym po coś do cholery wprowadzano ten system czyż nie tak???
poza tym mam nadzieję że ostatnie zdanie powie wszystko
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)