Jeśli plan jest taki, że czekamy na wąsatego to mamy sporo czasu i dlatego dajmy szansę tym z Klubu, którzy na nią poprostu ZASŁUGUJĄ !!!
Dać mu w końcu szansę !!! Czeka facet lojalnie i czeka , a jakieś wewnątrz klubowe układy nie pozwalają mu się dalej rozwinąć.
Przecież jest najbardziej utytułowanym Trenerem w Klubie - to mało ?
Każda prowadzona przez niego drużyna pochwalić się może sporymi osiągnięciami.
Przede wszystkim jest lojalnym- ucziwym PASIAKIEM z krwi i kości, a nie kolejną trenerską popierduchą z pensją.
Jak się temat rozwinie to poproszę Izbika o szybką ankietę nt personalnej obsady stanowiska Trenera tymczasowego
-
-
Piotr Górecki na tymczasowego Trenera
gorąco popieram. tez juz dlugo czekam az ten zdolny trener poprowadzi pierszą drużynę. wiem, że pewnie czyta więc pozdrawiam i zachęcam do przedstawienia swojej oferty prezesowi.
dosc najemnikow czas na Pasiaka
OOO AYE!
też jestem za. juniorzy pod jego wodzą naprawdę grają świetny futbol. on będzie potrafił złapać te panienki z pierwszego za mordy. 100% poparcia dla Pana Piotra!!!
Pisałem to w kilku innych wątkach więc i napiszę tu...
100% Poparcia z mojej strony dla trenera Góreckiego! :)
Nie popieram -trener bardzo dobry do juniorów i tramkarzy ALE NIE DO EKSTRAKLASY!!!
Brak doświadczenia ,brak charyzmy ! Nie jest to trener co za pysk chwyci i pogonii tych gamoni do roboty.
Potter - kogo byś wybrał z dwójki Sadko-Górecki?
Z tej 2 Góreckiego ,ale zapytam co to za wybór?
Musimy mieć trenera ,który sprawdza się charakterze ratownika .Takim trenerem jest Łach .Pracuje u nas w klubie i jak sam się wypowiadał nie odmówił by .
Na pewno jego doświadczenie jest większe od tej 2.
Tak dokładnie - ratownika, ale skoro może się okazać, że kilka tygodni będziemy czekać np na Stawowego to musimy mieć trenera tymczasowego.
Jaki Piotr Górecki ? Coś Ci się Jim w temacie, źle napisało. Marcin Sadko raczej jest tymczasowym trenerem Cracovii, a Tomasz Rząsa będzie mu pomagał.
Jestem ZA! Pewnie i tak spadniemy, więc niech nasz człowiek buduje nową drużynę! A że nie ma doświadczenia to co? Każdy trener kiedyś zaczynał...
mimo_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaki Piotr Górecki ? Coś Ci się Jim w temacie,
> źle napisało. Marcin Sadko raczej jest
> tymczasowym trenerem Cracovii, a Tomasz Rząsa
> będzie mu pomagał.
:D:D:D
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mimo_KSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jaki Piotr Górecki ? Coś Ci się Jim w
> temacie,
> > źle napisało. Marcin Sadko raczej jest
> > tymczasowym trenerem Cracovii, a Tomasz Rząsa
> > będzie mu pomagał.
>
>
> :D:D:D
coś źle napisałem :D ? takie informacje znalazłem na oficjalnej stronie Cracovii.
:D kojarzysz Sadkę lub Góreckiego? Kogo byś wolał na tymczasowego?
:D:D:D:D:D:D
przeczytaj spokojnie post Jima i zastanów się o co mu chodzi :)
aaa... dobra już rozumiem :D sorki za pomylenie, ale mało snu, a dużo pracy mam :D zdarza się :)
a co do tych dwóch Panów to nie za bardzo ogarniam jeszcze te sprawy ponieważ Cracovią w pełnym stopniu zacząłem się niedawno interesować, no ale czytając forum sporo się dowiaduję. Więc czytam :)
Już nie mieszajcie z tymi nowymi, potencjalnymi trenerami tymczasowymi, bo już teraz jest wielki galimatias.
Może to nie jest złe rozwiązanie???
To nie jest złe rozwiązanie. To jest/byłoby dobre rozwiązanie, ale ktoś musi na to wpaść...
calder, lepsze wg. mnie też. No, ale widać, że to jest tymczasowa proteza. Wg. mnie pan S. jest tylko na parę spotkań. Nie mieszajmy, jak widac już będących w kompletnym chaosie włodarzom klubu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)