"odchodzi" WYPIERDALA
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
Ulatowski wylecial z Cracovii za glupote .. za wystawianie ciagle tego wasiluka i polczaka ;]
szkoda bo uwazam ze dobry z niego treren .. ale wasiluk i polczak juz nie jednego sie pozbyli : majeski, platek, lenczyk, ulatowski :) o kims zapomnialem ?
brawo :) ciekwe kto tam wslizgiem wchodzil :)
Heh...jaja :)
Jaki Wasiluk? Wasiluka już dawno na boisku nie ma...
taa sory to jarabicha chyba byl
Mam nadzieje ze,to jest prawda. i Ulatowski,to jest koniec.nie gramy nic.
wyszedłem z meczu ,,,tego ani na trzeźwo ani po pijanemu nie można oglądać ,tak źle grającej Cracovii nie widziałem a jestem kibicem od ponad pół wieku.
Ulatowski to chuj a nie dobry trener
Dziwia te wybory ... polczak wasiluk ... czemu nie zagral ani minuty Suvorow .. aaa strzela bramki dal reprezentacji ale jest za slaby na ekstraklase :)
Moze nowy trener cos zrobi ..ale dopoki beda grali ci sami pilkarze nie zmieni sie pewnie nic ;]
Brawo dla Slusarskiego ...przynajmniej koszulke dal dzieciakowi - a niech jeda osoba na stadionie ma cos z tego chujowego meczu
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a pan Madeja to na jakichś dopalaczach jest?
>
> 77 minuta meczu, przegrywamy 1:3, minorowe
> nastroje, 10 z 11 meczów w tym sezonie w którym
> nie potrafimy wygrać a on wesoły jakby go ktoś
> po jajach szczypał, żartuje sobie i umizguje
> się do Bandrowskiego - czy tylko my kibice
> przejmujemy się tym co się dzieje w klubie? żal
przecież to nie Pasiak, tylko gts- owiec.
ten to chyba rodzina profesora. trenerzy się zmieniają, a ten ciągle przy drużynie.
JONASZ????
Kur** mac . To co ta Cracovia gra to jest dramat wielki dramat.
Wasiluk wypierdalaj z tej Cracovi bo tylko pieniadze bierzesz a ambicje masz dalek w dupie,.....
Polczak nastepny wielki kadrowicz .do tarcia chrzanu sie nadaje a nie na gre w Cracovii.
Szeliga ,sacha,sasin i reszty juz nie chce wymieniac bo szkoda gadac.
Obnizyc im pensje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moze zaczna miec ambicje i wole walki.
bo jak narazie biora pieniadze a huja graja.
"Pasy grac Kur*** MAc"
dramat...oglądałem przez neta a i tak rzucałem się po pokoju z wqr...nia.
Ciekaw jestem Co poradzi najlepszy trener z takimi zawodnikami???
Chęci może i były ale takich błędów nie powinien popełniać ktoś kto kopie od 10-15 lat za 30tys
...szit
no to teraz chlopaki wyleca na miasto swietowac bo wkoncu 1 bramke strzelili ;>
Z tych co dziś byli na boisku, do gry nadają się jedynie Klich, Saidi i Ślusarski
Slusarski, Saidi i Suworow moga zostac RESZTA WYPIERDALAC ALBO OBCIECIE PENSJI O 90% !!!!!!!!!!
Matiomo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Slusarski, Saidi i Suworow moga zostac RESZTA
> @#$%& ALBO OBCIECIE PENSJI O 90% !!!!!!!!!!
tyle ze to nas od spadku nie uratuje......trzeba radykalnej zmiany kadry !!
Ja uważam, że zostać może Ślusarski Saidi Klich jedyna opcja z tego zespołu. Reszta out bo atmosfera przez nich będzie cały czas zepsuta.
Może dobrym krokiem było by zainteresować się młodymi graczamii z Cracovii i radykalnie i odrazu na nich zacząć stawiać?
http://www.youtube.com/watch?v=FSTPmGpc4jE jaki ryk przy kurwa mac.
Nawet nie chce mi się pisać, szkoda słów i czasu. Kto był na meczu ten widział, masakra, żenada, wstyd... Ech, mam nadzieję że jeszcze kiedyś znowu zaświeci dla nas słońce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)