Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marzy mi się, żeby Ula został na ten mecz i my
> kibice z całych sił krzyczeli głośne
> wypie*dalaj. Co jak co ale pożegnanie to mu się
> należy.
Nam porządnym ludziom nie wypada tak żegnać, nawet takich, "nieudaczników".
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
CorN Napisał(a):
> Sędzią będzie Marcin Szulc z Warszawy.
Lubię tego sędziego, serio jako jedyny chyba jeszcze mi sie nie naraził. Pozwala grać.
Lecha zdaje sie przekrecil w tamtym sezonie w Bełchatowie, nie pamietam o co chodzilo ale gęsto sie tłumaczył w studiu Canal +
A Ja po raz pierwszy od kilku od kilkunastu lat... Nie ide na mecz z własnej woli.... Nie idę z dwóch powodów.. Po pierwsze nie zniosłbym chyba dopingu Lecha z naszych sektorów (zwłaszcza po tym jak "nasi przyjaciele" w czasie meczu u nich ryczeli "jeszcze jeden, jeszcze jeden" podczas lania jakie nam robili... I jakos nie słyszałem zbyt często u Nich na trybunach "Pasy Pasy" (i tu przypomina mi się przedwczorajszy mecz z Polonią; jak nas lali to trybuny śpiewały "jesteśmy z Wami Cracovia jesteśmy z Wami) A po drugie.... Chce zobaczyć nasz stadion w TV przy pełnych trybunach bo jeszcze nie mialem okazji... (mecz będzie w tvn turbo)
[size=x-small]toś dupa a nie kibic
nie dlatego ze nie idziesz ale ze sie chwialisz takimi pierdołami i dumny z tego jestes[/size]
Pełnego stadionu to chyba nie będzie...
Ijmuiden Napisał(a):
> toś dupa a nie kibic
>
> nie dlatego ze nie idziesz ale ze sie chwialisz
> takimi pierdołami i dumny z tego jestes
Powiedz Mi przyjacielu gdzie się chwalę??? Raczej tłumaczę się i przedstawiam powody mojej nieusprawiedliwionej absencji
Nie ma to jak fachowa reklama...:
[img]http://i53.tinypic.com/97pbt3.jpg[/img]
Nieudacznicy z MKS-u górą!
O grubo..... Przyznam że nie widziałem.... Takie plakaty wisiały na ulicach czy po wyszukaniu błedu zostały zmienione????
nie, nie, to musi być fotomontaż
w aż taką nieudolność ludzi z MKS-u nie wierzę, po prostu nie wierzę...
Sorry, rzeczywiście zapomniałem dodać skąd mam to cudo.
A więc mam je z dzisiejszej koszernej.
Wiedziałem! To Opryszek się mści ;)
Sławomir Szeliga doznał na wczorajszym treningu niegroźnego urazu, ale jego występ w jutrzejszym meczu z Lechem Poznań (godz. 18:30) nie jest zagrożony.
- Podczas zajęć Sławek starł się z jednym z naszych zawodników i ma stłuczone podudzie - opowiada Piotr Socha, fizjoterapeuta Cracovii.
Do zdrowia powraca już Arkadiusz Radomski, który w poniedziałek trenował z zespołem i jest szansa, że jutro wystąpi w spotkaniu Pucharu Polski.
W tym pojedynku z pewnością nie zagrają za to: Dariusz Pawlusiński (naderwanie mięśnia dwugłowego) i Radosław Matusiak (naderwany mięsień skośny zewnętrzny brzucha), choć czują się już dużo lepiej. - Darek rozpoczął treningi biegowe, Radek jeszcze nie, ale jest duża poprawa - tłumaczy Socha.
Jutrzejszy pojedynek 1/8 finału Pucharu Polski rozpocznie się o godzinie 18:30.
Źródło: Cracovia.pl
Wszystko to i tak szlag trafi - trener z pensją i pasją został jak na razie więc PP i tak mamy z głowy. Już nie mogę na ten burdel tabisiowy patrzeć. Niech się coś wreszcie zmieni.
Niestety na slupach to samo tylko ze NIEPOWTAZALNE...
niepowtarzalna kompromitacja sportowa i promocyjna
potwierdzam, kumple co mają kumpli w Wyborczej uprzejmie donoszą, że właśnie takiego jpg-a dział promocji GW dostał prosto z klubu :D
a zgodnie z podpisanymi umowami redakcje nie mają prawa nic zmieniać w treści ani szacie graficznej zamówionych i opłaconych reklam,
znacie chyba ten słynny, obowiazujący slogan: ZA TREŚĆ OGŁOSZEŃ I REKLAM REDAKCJA NIE ODPOWIADA :D
generalnie gruuuuuuuuuuuba kompromiotacja
w profesjonalnym klubie poleciałyby głowy, to nie pierwszy raz się dzieje...
cóż poradzić, jak grafik z dysortografią był tańszy i pasował Jakubkowi
Ten mecz przejdzie do historii jeśli obaj trenerzy stracą pracę po tym meczu:) coś mi się wydaje, że jest duża szansa aby tak się stało:)
Parodia kiks cos nie do pomyslenia -bład ortograficzny
mie jest winny grafik tylko ten ktory go zatrudniał zapewne projekt był ogladany przez kilka osób zatwierdzany cały marketing wylać.
JAK[b]Ó[/b]BEK TE[b]RZ[/b]
Za wygraną. lecha lubię ale chcę oglądac Cracovię zwycięską
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)