http://www.sportslaski.pl/Wojciech-Stawowy-Czy-na-pewno-zostane-Na-pewno-to-ja-kiedys-umre,sport-slaski,22431,info.html
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/bakero-blisko-powrotu-do-ekstraklasy,1,3743266,wiadomosc.html
Przeczytajcie sobie ten reportaż, może i Bakero bedzie
patryk2501KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/bakero-blisko-powrotu-do-ekstraklasy,1,3743266,wiadomosc.html][sport.onet.pl][/url]
>
> Przeczytajcie sobie ten reportaż, może i Bakero
> bedzie
Genialny komentarz pod zdjęciem do tego artykułu:D:
"Zawsze chiałem to zobaczyć! - Oto Kopernik symbolicznie każe zatrzymać się Słońcu i ruszyć Ziemi. W dodatku wyraźnie symbolicznie pokazując aby zamieniły się miejscami. Ach, ileż emocji w tym prostym geście..."
patryk2501KS Napisał(a):
> http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/baker
> o-blisko-powrotu-do-ekstraklasy,1,3743266,wiadomos
> c.html
>
> Przeczytajcie sobie ten reportaż, może i Bakero
> bedzie
Chłopie, kurwa - naucz się :)
>
>
> Chłopie, @#$%& - naucz się :)
o co ci chodzi?
?
1. Po raz 50 wrzucasz link, który tu już był 2. pisząc "reportaż" naprawdę myślałem, że jest jakiś większy materiał, a nie trzy zdania z GW przepisane
rafir93 Napisał(a):
> A kto prowadził dzisiejsze treningi z
> "piłkarzami" ?
a co, mieli "az" dwa? czy aby sie nie zajada?
Mr Right & Mr Wrong- z tego co wiem to schemat treningowy podzielony jest na trzy części ale mogę się mylić , z resztą było napisane że poranny trening odwołany.
przebranie w szatni, przebiezka i prysznic?
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> przebranie w szatni, przebiezka i prysznic?
dojazd, spacer po galerii handlowej, powrót
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> przebranie w szatni, przebiezka i prysznic?
Calvin Klein, "Tap Madel" w Tv i Hot-Dogi ze Statoila
;) Sorki mknący nie jestem "trendi"
Tap Madl!!!
:D
Tak sobie pomyślałem, że jak byśmy przegrywali z Lechem (mam nadzieje że nie ) w środę a Ula dalej był by trenerem , mogli byśmy zaśpiewać CZESŁAW MICHNIEWICZ ( i nam by się dobrze śpiewało i Kolejorz by mógł zaśpiewać w końcu trenerem tam był) ponieważ to co przeczytałem na weszlo.com całkowicie zmieniło moje zdanie o Uli. Może mały off topic i powinno być w GŁOS Z TRYBUN ale tutaj wszyscy w temacie są.
rafir93 Napisał(a):
> Tak sobie pomyślałem, że jak byśmy przegrywali
> z Lechem (mam nadzieje że nie ) w środę a Ula
> dalej był by trenerem , mogli byśmy zaśpiewać
> CZESŁAW MICHNIEWICZ ( i nam by się dobrze
> śpiewało i Kolejorz by mógł zaśpiewać w
> końcu trenerem tam był) ponieważ to co
> przeczytałem na weszlo.com całkowicie zmieniło
> moje zdanie o Uli. Może mały off topic i powinno
> być w GŁOS Z TRYBUN ale tutaj wszyscy w temacie
> są.
Może lepiej 'Jose Mourinho'?
Jeszcze tego Jose Mourinho wykraczesz przyjdzie i się okaże że naszym kopaczom trzeba będzie walczyć o MP. Z Cześkiem Michniewiczem to taka moja inicjatywa , że by się nasz treneiro nauczył że ludzi trzeba szanować.
Teraz dopiero mogłem otworzyć ten artykuł z weszlo i powiem tyle, że daje do myślenia. A w ogóle niech już się ta sprawa z trenerem wyjaśni bo nie wytrzymuję nerwowo albo w te albo we wte .
Ten tekst o Ulatowskim zupełnie zmienia spojrzenie na jego osobę, tylko ile w tym prawdy? Może być tak że wszystko jest prawdą, może być tak że jakaś część, a może wszystko jest kłamstwem. W każdym razie nie dowiemy się jak było naprawdę. Fakty są natomiast takie że trener Ulatowski powinien mieć honor i sam podać się do dymisji, no ale wtedy pieniądze za odprawę uciekną sprzed nosa. Często powtarzał w wywiadach że gdy nie będzie widział szans by zrobić coś z tą drużyną to odejdzie, tak to można sobie nawet mówić przez 30przegranych meczów i cały czas widzieć światło w tunelu. Panie trenerze niech ma pan odrobinę honoru i odejdzie.
Kto tu o honorze mówi???A może niech odejdą także grajkowie ,którzy nie mają za grosz honoru by odejść z naszego klubu i zanieczyszczają atmosferę! Trener trenerem ,za dwa miesiące kolejna zmiana trenera będzie,zobaczycie....ZŁO leży gdzie indziej!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)