Moj dziewiczy watek ktory zalozylem.
Mam nadzieje ze w koncu bedziemy sie cieszyc z 3punktow!!!
-
-
Cracovia-Polonia Bytom sobota 30 października, 17:00
Mam nadzieję że nie stracimy dobrej statystyki tylko dwóch bramek na mecz straconych !
Cabaj
Mierzej Kosanović Jarabica Janus
Saidi Radomski Szeliga Suart
Suvorov
Ślusar , lub Matusiak .
I mam nadzieję, że już od poniedziałku nowy trener.
Osobiście uważam ,że niemalże już spadliśmy.
Aby pojawiło się minimalne światełko w tunelu trzeba wygrać z Polonią Bytom.
To naprawdę ostatnia szansa aby jakaś nadzieja się pojawiła.
Uważam ,że NIE WOLNO TEJ OSTATNIEJ NADZIEI POWIERZAĆ W RĘCE TRENERA ,który:
a) miał 3 miesiace na przygotowania
b) miał 5 mln na transfery
c) sp...ył i jedno i drugie.
Nie wiem czy Kaczmarek czy kto inny ale...GORZEJ BYĆ NIE MOŻE. Dostałby Pasy Marek Motyka czy Czesiek Palik i z 8-10 pkt by mieli i bez 5 mln...ot powyciagaliby drwali z 1-2 ligi jak na Śląsku się robi....
A 4-pkt. w 10-u meczach to pewnie i Potter ze mną jako asystentem by zdobył.
Nie wiem czy zmiana trenera coś da ale spróbować trzeba. Ulat się nie nadaje.
No i tak jest z Wami piłkarskimi fantastami....Co tydzień bez mała poświęcacie wszystko żeby życie zdeptało Wasze nadzieje...A gdyby choć połowa Was przyszła na hokej to nasi zagraliby z wrażenia dwu cyfrówkę z każdym dla chwały C racovii !!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy wy fani kopaczy to pojmiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????
Koledzy na początek należałoby wywalić niektórych grajków. Według mnie : Wasiluk,Janus,Polczak,Szeliga,Klich(może wielki talent ale sorry według mnie poziom młodej ekstraklasy),Ślusarski(porządny gracz ale niestety albo chwilowo bez formy albo emerytura). W dalszej kolejności trzeba by się zająć: Cabaj( koleś niech się zdecyduje albo broni albo cabajlady), Radomski(ostatnie popisówki naszych grajków na jego plus, mimo tego gość dla mnie emerytura), Dudzic (sorry dla mnie dzieciak nie nadający się do ekstraklasy), Saidi(skuteczność). Według mnie potrzebne jest w tym klubie wielkie trzęsienie ziemi i mam nadzieję że Profesor w końcu okaże się facetem z jajami i da w pi...de tym pi..dom. Myślę że pora pokazać kto rządzi i dla kogo grają(opierda..ają się).
P.S. Są do wzięcia Giza I Skrzyński. Myślę że to są gracze którzy spokojnie podnieśliby poziom tej miernoty.
Pawlik ale jak wywalisz tych co napisałeś (czyli 3/4 składu) to młodą ekstraklasą ich nie zastąpisz bo ona też w cycki od każdego dostaje... Zamiast 3/4 składu trener jest do wymiany. A z Polonią Bytom to wątpię, wątpię w zwycięstwo... ale to jest ostatnia szansa.
pasiasty68 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i tak jest z Wami piłkarskimi fantastami....Co
> tydzień bez mała poświęcacie wszystko żeby
> życie zdeptało Wasze nadzieje...A gdyby choć
> połowa Was przyszła na hokej to nasi zagraliby z
> wrażenia dwu cyfrówkę z każdym dla chwały C
> racovii !!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy wy fani kopaczy to
> pojmiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????
Też sobie dzisiaj pomyślałem, że za 1/2 pieniędzy które dajemy na piłkę, mielibyśmy zespół hokejowy (i infrastrukturę) na miarę tej ligi środkowoeuropejskiej o której była mowa w zeszłym roku/
"Z całym szacunkiem "leszeczek" zamiast tak myślec po prostu kupić bilety na hokej.....nie musisz wszystkiego wiedzieć kibice zawsze wytłumaczą!!!
I już w połowie play off będę ekspertem:)
Leszeczek , Pasiasty - Panowie gadacie niby jacy Kanadyjczycy...a nie ludzie z Europy. Jako wiernemu fanowi hokeja może nie wypada mi tego mówić ale hokej w przeciwieństwie do piłki to jest TYLKO sport (najfajniejszy chyba zespołowy na świecie, dużo bardziej atrakcyjny i widowiskowy od piłki ale tylko sport) Piłka Nożna w Europie...a przynajmniej w takich Klubach jak Cracovia i wiele innych starych firm NIE JEST I MIEJMY NADZIEJ NIE BĘDZIE SPORTEM. To styl życia, styl bycia...i wiele jeszcze innego.
ps: CO nie zmienia faktu ,że mogliby ruszyć tyłki i przyjść na hokeja.
CorN Napisał(a):
> Pawlik ale jak wywalisz tych co napisałeś (czyli
> 3/4 składu) to młodą ekstraklasą ich nie
> zastąpisz bo ona też w cycki od każdego
> dostaje... Zamiast 3/4 składu trener jest do
> wymiany. A z Polonią Bytom to wątpię, wątpię
> w zwycięstwo... ale to jest ostatnia szansa.
Kolego ale co da tylko zmiana trenera? Jeżeli zostają partacze grajki? Po raz kolejny zmieniać trenera i co ? Dalej to samo czyli miernota. Ludzie przejżyjcie na oczy to nie wina trenerów tylko naszych gwiazd. Kto ma jeszcze wam to udowodnić może sam sir Ferguson że z tego bydła nic nie da się utworzyć.
To nie piłkarze są do niczego, tylko ta trenerzyna nie przygotowała ich do sezonu. Nawet Messi by nic ze swoją techniką nie poradził gdyby nie miał siły wystartować do piłki, a po 15 minutach oddychał rękawami. Zwłaszcza, gdyby najbliższy partner był 20 mod niego.
KHALID z całym szacunkiem chodzi tylko żeby ruszyli tyłki na Hokej !!! Żadnej ideologii.Bez względu na to co będzie.Jest HOKEJ !!!!
Też tak myślałem, ale jednak patrząc na skład potencjał tego zespołu jest bardzo wysoki, ale Ulatowski nie potrafi do nich dotrzeć. Widziałem bardzo dobre porównanie na forum do Tottenhamu za Juande Ramosa, bardzo dobry trener który również nie potrafił ogarnąć zespołu, dopiero po przyjściu Redknappa coś ruszyło. Tu może być podobnie, potrzeba nam trenera kata, który rozrusza te rozleniwione gwiazdki. Oczywiście jest sporo piłkarzy do wymiany, ale trener dla mnie to priorytet.
leszeczek Napisał(a):
> To nie piłkarze są do niczego, tylko ta
> trenerzyna nie przygotowała ich do sezonu. Nawet
> Messi by nic ze swoją techniką nie poradził
> gdyby nie miał siły wystartować do piłki, a po
> 15 minutach oddychał rękawami. Zwłaszcza, gdyby
> najbliższy partner był 20 mod niego.
Człowieku ty wiesz co piszesz? Po raz kolejny trenerzyna jest winny. Ile sezonów jeszcze trener będzie winny? Chłopie przejrzyj na oczy. Ile trenerów jest potrzebnych żeby nasze gwiazdy przygotować do sezonu. Sorry ale chyba sam Górski by nie dał rady
.
CorN Napisał(a):
> Pawlik ale jak wywalisz tych co napisałeś (czyli
> 3/4 składu) to młodą ekstraklasą ich nie
> zastąpisz bo ona też w cycki od każdego
> dostaje... Zamiast 3/4 składu trener jest do
> wymiany. A z Polonią Bytom to wątpię, wątpię
> w zwycięstwo... ale to jest ostatnia szansa.
Wiesz co myślę że ta młoda ekstraklasa miałaby więcej ambicji i chęci wygrania niż te gwiazdy obecnie nas czarujące swoją grą i zaangażowaniem w zdobyciu chociaż remisu.
pawlik Napisał(a):
> CorN Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Pawlik ale jak wywalisz tych co napisałeś
> (czyli
> > 3/4 składu) to młodą ekstraklasą ich nie
> > zastąpisz bo ona też w cycki od każdego
> > dostaje... Zamiast 3/4 składu trener jest do
> > wymiany. A z Polonią Bytom to wątpię,
> wątpię
> > w zwycięstwo... ale to jest ostatnia szansa.
>
>
> Wiesz co myślę że ta młoda ekstraklasa
> miałaby więcej ambicji i chęci wygrania niż te
> gwiazdy obecnie nas czarujące swoją grą i
> zaangażowaniem w zdobyciu chociaż remisu.
a kiedy byłeś na młodej ekstraklasie ? dawno podejrzewam. 3 ligowy poziom i szwendający się po murawie kopacze
Przyznaje dawno. Ale to co widzę w pierwszej drużynie to chyba podobnie jak piszesz [b]khalid[/b].Może tylko poziom ciut wyżej.
Jakiego skladu bym tu nie napisal to i tak przegramy :D
Napewno od skladu trzeba odsunac Polczaka i Wasiluka bo to oni sieja ferment w defensywie.
Napewno nie sprawdza sie opcja z 2 defensywnymi pomocnikami (nie pomagaja ani w defensywie ..a nie w ofensywie)
Napewno Saidi musi grac na skrzydle ..bo na szpicy to mu nie idzie.
Napewno na 2 stronie powinien biegac Suart ..bo Saszka bez formy.
Napewno w srodku za Klicha Suworov ..bo Klich gra mega padake
............................Cabaj
Sasin......Jarabica....Kosanowic...Janus
Mierzej....Suvorow...Radomski...Suart
...........Slusarski...... ....Saidi
troche udziwniane ale zawsze cos :)
i nie wiem czy nie przywolac Golinskiego do 1 skladu ...wszak rozgrywajacego brak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)