mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Farmazon. I z Bakero i z sytuacją w Gieksie. Nie
> kolportujcie tego "gównianego" niusa :)
ok, wiem, wiem. są rzeczy których pisać nie możesz.
ale napisz przynajmniej kiedy coś się wyjaśni.
a propos mknący.strasznie wkur... niekumatą pasiastą brać.
wiesz jakie ciśnienie, a Ty wiesz, a nie powiesz.
lepiej będzie jak nie będziesz się udzielał w tym temacie, dopóki sprawa się nie wyjaśni.
chyba, że puścisz parę :)
-
-
Giełda wolnych trenerów
GarbuseQ - coś jest na żeczy, ale ja sobie tego nie wyobrażam - będą się przez translatory porozumiewać? Tu trzeba lać, a nie gadać !!!
Wróble mają wąsy i to nic nowego i nic takiego z zakresu wiedzy tajemnej :)
Na razie Ulatowski trenuje i jutro rano też on poprowadzi trening. Nie było dymisji, bo gra jest o zbyt wielką kasę. Knur (bodajże) ukłuł znakomitą ksywkę dla trenera.
Ciekawe czy dziś się czegoś dowiemy? Co z tym info z Wielickiej odnośnie Stawowego? To było info od kogoś kto był na Wielickiej i widział trenera? Trochę to wnerwiające tak czekać, chciałbym wiedzieć co jest grane :)
za głupotę się płaci :(
Matthias - 1. Ula prowadzi treningi 2. Stawowego nie było na Wielickiej 3. Procesor jest w Szwajcarii 4. Bakero nie było na Wielickiej 5. Radomski trenuje z drużyną, Pawlusiński indywidualnie, ale już biega
Najbardziej zaskoczyło mnie z tych 5 punktów to że Radomski trenuje a Darek biega, bo to chyba rzecz niespotykana u naszych kopaczy. Oni to raczej sobie na treningach odpoczywają ;)
mknacylopez Napisał(a):
> Matthias - 1. Ula prowadzi treningi 2. Stawowego
> nie było na Wielickiej 3. Procesor jest w
> Szwajcarii 4. Bakero nie było na Wielickiej 5.
> Radomski trenuje z drużyną, Pawlusiński
> indywidualnie, ale już biega
6. Rząsa ma prywatnego fona wyłączonego cały dzień
7. Świstak dalej zawija w sreberka
Bakero podno byl w krakowie byl widziany przez kolesi co sprzatali ulice moze to smieszne ale fakt
http://www.sportslaski.pl/Wojciech-Stawowy-Czy-na-pewno-zostane-Na-pewno-to-ja-kiedys-umre,sport-slaski,22431,info.html
"choć nigdy nie ukrywałem też, że Cracovię darzę wielkim sentymentem i zawsze chętnie jej pomogę. Z drugiej strony, GKS również mam już w sercu. Jestem z tym klubem mocno związany. Tak już mam, że przywiązuję się do miejsc, w których pracuję - dodaje Stawowy."
Chciało by się rzec jak pies, ale psy podobno się do osób przywiązują a nie do miejsc. Czyli jak kot?
Żeby się przyjebać do tego akurat zdania, to bielizno trzeba duuuużo złej woli ;/
Panowie nieważne kto - ważne żeby nas zespoł grał i zdobywał 3 punkty - czy to ofensywnie czy to na tzw"obronę częstochowy" . Dla mnie to nierobi róznicy czy nazwisko trenera bedzie znane czy nie. Ważne są wyniki......
To wynika z tego, że Ulo myśli tylko o sobie i ch.. mu w oko. Wcześniej, czy później przejedzie się na tym.
A jednak Bakero zostanie u nas trenerem.to juz pewne.
znajomy ktory jest biegły w hiszpanskm siedział dzis cały dzien w klubie .Gdy pytałem po co to tylko sie usmiechnoł.
BAKERO
A zatem, na pewno zostanie? - Na pewno to ja kiedyś umrę. Takich deklaracji złożyć nie mogę. Jeśli prezesi jednego i drugiego klubu dojdą do jakichś wniosków, wtedy będę musiał w tej sprawie zająć stanowisko. Ja zawsze podkreślam, że nie jestem trenerem, który ucieka, choć nigdy nie ukrywałem też, że Cracovię darzę wielkim sentymentem i zawsze chętnie jej pomogę. Z drugiej strony, GKS również mam już w sercu. Jestem z tym klubem mocno związany. Tak już mam, że przywiązuję się do miejsc, w których pracuję - dodaje Stawowy.
A wiec wszystko jasne dlaczego chcial wisle trenowac.
Czlowiek nie znajacy slowa HONOR
Oto jego CV / Zaczyna w CRACOVII , pozniej trafia do WISLY , stamtad do PROSZOWIANKI skad zabiera 7 podstawowych pilkarzy i znow melduje sie CRACOVII. Pozniej znow stara sie o angaz w WISLE .... Aktualnie nasciagal zlomu do GKSu Katowice gdzie ma problem z wynikami wiec jak szczur bylby sklonny pozostawic klub ( oczywiscie wraz ze zlomem ) i znow wrocilby do Cracovii karmiac ludzi bajkami o WIERNOSCI bialo-czerwonym ktorych nie mogl zostawic w potrzebie.
Ja już widzę nowy watek:
,,Wojciech Stawowy witamy w Cracovii'' hehhehhehheee.... :D:D:D:D
'' W S taktyka , treningi.... sparingi....'' itp.... jaja...
Do GKS-u to zlomu nasciagal Fornalak , za Stawowego doszedl tylko Szala i Karwan, ktorzy oslabieniem nie powinni byc ( ito nawet dla druzyn z Ekstraklasy), zwlaszcza ten pierwszy.
TEODOR Napisał(a):
....................................
....................................
Stawowy:
> Czlowiek nie znajacy slowa HONOR
> Oto jego CV / Zaczyna w CRACOVII , pozniej trafia
> do WISLY , stamtad do PROSZOWIANKI skad zabiera 7
> podstawowych pilkarzy i znow melduje sie CRACOVII.
> Pozniej znow stara sie o angaz w WISLE ....
> Aktualnie nasciagal zlomu do GKSu Katowice gdzie
> ma problem z wynikami wiec jak szczur bylby
> sklonny pozostawic klub ( oczywiscie wraz ze
> zlomem ) i znow wrocilby do Cracovii karmiac ludzi
> bajkami o WIERNOSCI bialo-czerwonym ktorych nie
> mogl zostawic w potrzebie.
Pięknie napisane, cała prawda.
Projo Napisał(a):
> A jednak Bakero zostanie u nas trenerem.to juz
> pewne.
> znajomy ktory jest biegły w hiszpanskm siedział
> dzis cały dzien w klubie .Gdy pytałem po co to
> tylko sie usmiechnoł.
> BAKERO
Sagan też już u nas był jedną nogą :)
Poczekajmy do oficjalnego potwierdzenia, bo w tym klubie nawet przecieku nie ma kto zrobić :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)