Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piękny strzał Saidiego. Po prostu piękny.
Serio,czy to ironia.Wyłączyłem mecz.
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
A teraz Krzywicki zbawi Cracovię. Ulatowski wygląda już na pogodzonego ze zwolnieniem.
Wraca Stawowy,Giza,Skrzynski,jest to bardzo prawdopodobne i napewno bedzie lepiej.gorzej byc nie moze 10kolejek 4punkty.zegnam ulatowki
ooo mój ulubieniec wchodzi :-)))
Niech ktoś weźmie tą czarną gwiazdę z oczu moich albo za karę ten mocarz niech wpiepsza 4 kotlety w ramadanie.
Możemy jeszcze zrobić przewrót w walce o mistrzostwo. Wystarczy w Białymstoku brutalnie sfaulowąc Frankowskiego, żeby skończył karierę. Nic więcej nie możemy raczej robić.
Saidi by poszedł na siłkę..a nie....
doping super PASY GOL......
Nie ma co trzeba hokej ogladnać:)
Szkoda słów......
A mówiłem,przyjdzcie na trening!!!To teraz rozdzieranie szat! Mówiłem w sierpniu,wrześniu....że , nie potrafią kopać piłkę prosto to wymyślano samych idoli...to macie....zaangażowanie!!
Na długo się wyleczę z piłki.....
Na kimś Janas musiał się przełamać a na kim przełamać się najlepiej ????
NA CRACOVII!!!!!!Zawsze tak było!!!!
przynajmniej 8:1 jest z Hiszpanami:D
nasi dobrze pocisnęli "chcemy drużyny Filipiak chcemy drużyny"
A możesz mi Piotrek1 powiedzieć co nam da Skrzyński? Nie pamietasz jak wyglądała jego gra pod koniec kariery?
Pięknie...BRAWO POLONIA! Tak się gra w ekstraklasie! A nasze piłkarzyki... żenada.
Brawo Polonia!!
"Jest żałośnie" - przynajmniej prawdę Polczak powiedział.
Zibiland: że na treningach była kicha? brak zaangażowania? dobrze, a ty uważasz, że piłkarze to są tacy geniusze intelektu, że sami wiedzą, co i jak mają robić na treningach? Robili to, co im trener kazał.
I pomyśleć, że uważałem tę zmianę za krok do przodu...
idziemy na majstra...ale dołu tabeli:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)