serce krwawi
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
wojciech do nas nie przyjdzie póki co. potrzeba trenera, który w krótkim czasie zrobi coś z tą drużyną. chciałbym doczekać choć dwóch meczy z rzędu, gdzie nie straciliby więcej niż jednego gola
To im przy pier dol:D
Nie no ale na poważnie to wyłączyłem wizje. Słucham tylko bo nie mogę już patrzeć. Elektrowstrząs jakiś niech ich obudzi.
Przekonuje się powoli ku Stawowemu. Jak taki Ula, czy Płatek dostał szansę to Stawowy też powinien
W hokeju przynajmniej 7:1.
W P I E R D O L! W P I E R D O L! W P I E R D O L!!!
Tylko w ten sposób może się otrząsną pseudograjki pie.rdolone kur.wa jeźdźcy bez głów
A idźże sie Pasjonacie realizować w Dankowicach!!!!!!!
(Dankowicom źle nie życzę)
zeby ta kurwa za blon tez dostala w pizde troche by mi sie humor polepszył
I znowu pudło.
To jeszcze Gancarczyk i bd 4..
Po nocy znow przyjdzie dzien.od poniedzialku nowy trener(tylko nie wiem kto)moze na LECHA przelomu jeszcze nie bedzie chociarz bardzo bym chcial,ale na polonie b.ustawi naszych kopaczy i 3punkty,potem pujdziemy za ciosem i z gts 3punkciki do konca rundy jesiennej.TYLKO CRACOVIA
Czemu Ulatowski robi zmiane obrońca za obrońcę?? Wzmacnia obronę?? będziemy się bronić??
dość, dość, dość
no to sie obudził z tym Kosanovicem.
Teraz Ulatowski wylotka, wygrana 1:0 z Lechem pod wodzą nowego trenera, potem wygrywamy z Bytomiem i w derbach i już jest nadzieja.
kretyn Grembocki nazywa Saidiego ciagle Saidem, zesz kurwa....
hahah co ten Saidi zrobił...hahaha:D
fantastycznie dopingują. oni chyba piłkarze natomiast chyba ogłuchli calkiem. niech ich filipiak wyśle na obowiązkowe badanie słuchu.
Kosanović to nawet w młodej ekstraklasie nie błyszczy...ekstra zmiana jest czego bronić naprawde.
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz Ulatowski wylotka, wygrana 1:0 z Lechem pod
> wodzą nowego trenera, potem wygrywamy z Bytomiem
> i w derbach i już jest nadzieja.
jesteś bardziej oderwany od rzeczywistości niż Ulatowski
Piękny strzał Saidiego. Po prostu piękny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)