tak
-
-
Piotr Giza - powrot czy nie ,oto jest pytanie...ZAKONCZONE GLOSOWANIE.
TAK!!!!!!!!!!!!
Zdecydowanie tak :)
Tak,
ale tylko z kontraktem w którym kase zdobywa tylko na boisku, i nie ma z góry miejsca w 18stce czy tez 11stce meczowej!
3 razy NIE
SOrry Izbik ale to zawracanie głowy.
O tym czy jest temat ma zdecydować Ulat z Rząsą (no i wogóle nie wiadomo czy Gizmo juz tylko o Cypryjskich wakacjach wzorem wielu nie marzy...w Cracovii teraz trzeba zap...ć a Piotrek tego nie lubiał)
NIE po stokroć
Nie czytałem od początku wątku, więc może to już było napisane. Mianowicie moja propozycja jest taka : Gramy z TSV żegnamy Arka Barana (jego ostatni mecz w barwach Cracovii) więc dlaczego nie zaprosić jeszcze Piotrka pogra chwile i się sprawa trochę rozjaśni ( i dla trenera i dla nas). Jeśli zobaczę że może coś wnieść do drużyna ( wystarczy że pokaże że Klichowi jeszcze trochę brakuje do poziomu Piotrka ) jestem na TAK , jeśli nie to NIE, bo nie potrzebny nam rezerwowy.
tak
TAK:)
TAK
tak. Nawet niech grzeje ławę ale ma być alternatywą dla Klicha.
TAK!
NIE
TAK
NIE!!!!
Klub zarobił na nim ponad 2 mln zł ,piłkarz do wzięcia za...darmo.Nie jest stary bo 30 lat -czyli jakieś 2-3 sezony spokojnie może pograć na dobrym poziomie.
Tu wg nie ma co się zastanawiać BRAĆ GO I TO SZYBKO!!!.Chce go Bytom I Bełchatów!!!!
Zdecydowane Tak!!!
tak
TAK
TAK!!:)
Tak
PIOTREK MA SERCE W PASY
TAK TAK TAK !!!
Nic dwa razy się nie zdarza
i nie zdarzy. Z tej przyczyny
zrodziliśmy się bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny.
Choćbyśmy uczniami byli
najtępszymi w szkole świata,
nie będziemy repetować
żadnej zimy ani lata.
Nie.
Tak
Tak, ale warunki kontraktu muszą zmusić go do wytężonej pracy i pełnego zaangażowania, bez tych warunków stawiam DUŻE NIE!
TAK, Giza ma serce w Pasy a w Warszawie nie on jeden się pogubił, wielu takich było, wielu później odrastały skrzydła, wielkie TAK dla Gizy, niech nie zmarnuje tej szansy
TAK
No dobra , a co mi tam:
TAK
NIE
tak
No pewnie że TAK , Giza w formie jest o niebo lepszy niż Klich czy ktokolwiek inny na środku.
Prezesie brac Gize i po roku znowu go sprzedac za 1 mln .
To by była dopiero produkcja netto piłkarzy !!!
Ale zupełnie powarznie - TAK, TAK , TAK, a co nam szkodzi.
NIE
TAK
raczej tak jak sie odbuduje psychicznie to bedziemy mieli z niego duzy pozytek
TAK, zwłaszcza że ktoś musi przyjść na miejsce Goliny-lesera.
NIE
przepraszam, że sobie krzyknę, ale:
KTO Z WAS WIDZIAŁ GIZĘ W AKCJI W CIĄGU OSTATNIEGO PÓŁROCZA?
Głosowanie nie ma nic wspólnego z tym jaka jest aktualna dyspozycja Piotrka.
Ta najpewniej jest średnia
Co wiec decyduje?
Sympatie i sentymenty - tu jestem na TAK
Przekonanie co do tzw. talentu (on plus przygotowanie wyznacza klase piłkarza) - i tu tez jestem na TAK
UPS - nie spodziewalem sie az takiego glosu Pasiastej Braci za powrotem Piotra...Widze ,ze glosowanie mozna zamknac dzis wieczorkiem .
PS.
Knurze nie wypada mi upominanie Ciebie - bo kto jak nie Ty znasz regulaminy ,ale w tym Watku " nie krzyczymy" ,TU GLOSUJEMY......
EDIT:
Kolega raf jedynka ktory mnie uprzedzil - idealnie podsumowal ten Watek i czym sie kierujemy.
Nie !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)