hej, co myślicie o Durex?
a o Unimil?
jakie macie doświadczenia w tym temacie?
a panie? które marki są Wam bliższe?
pozdrawiam
-
-
Unimil, Durex czy inne - wasze opinie
mysle ze panna powinna wziasc pigsy ;)
bo gumki sux xD
zdecydowanie podzielam zdanie wiLLa ale jak nie ma opcji to Durexy. Jakoś mam skaze do Unimila. Jeszcze jakąś sierść znajde. Fuj
Inne.
Zdecydowanie Durex:)
[b]BartAcid[/b] Napisał:
[i]"Jakoś mam skaze do Unimila. Jeszcze jakąś sierść znajde. Fuj"[/i]
[IMG]http://i51.tinypic.com/169lymq.jpg[/IMG]
Chyba Wiadome Dlaczego:D
dlatego też zAWsze NIE dla jakichkolwiek baloników na Cracovii. Niestety na otwarciu nie udało mi się ich wypuścić zanim się ludziska zlazły :/
Była kiedyś taka reklama, która kończyła się słowami "wolę bez" :D
Oj naprawde bryndza bez pilki.... Mlodzi niech uzywaja cokolwiek by nie plodzic -nie chciane dzieci a doswiadczeni wiedza - TYLKO PIGULKI ,ktore kobietki zazywaja !
[b]Jesli juz musiscie:[/b]
1. uzywac antykoncepcji, ktora nie jest aprobowana przez kosciol katolicki... :)
2. nie polegacie na polecanej przez kosciol, jedynie slusznej i praaaawie skutecznej metodzie kalendarzyka... :)
3. uprawiac poza-malzenski, albo jeszcze gorzej - przed-malzenski seks i nie macie tak silnej woli, aby wytrwac w czystosci do sakramentu malzenstwa... :)
[b]- to poszukajcie gumek RFSU ( http://www.rfsu.se/en/Engelska/About-rfsu/Our-responsibility/This-is-RFSU/ )[/b]
Maja znakomita jakosc, ale co najwazniejsze, kasa z ich sprzedazy finansuje organizacje niezalezna od polityki i czarnej mafii. Oczywiscie organizacje ze Szwecji, bo w naszym wyznaniowym=katolickim kraju kochany kler i politrucy juz dawno utraciliby te piekna idee...
Ja od dłuższego czasu używam Durex Elite i musze przyznać jedno 100% satysfakcji!!!
Natomiast jeżeli chodzi o unimil to naprawde odradzam...lubią pękać...:(naszczeście bez konsekwencji w moim wypadku:)
Jak jesteś Hardkorem to kupuj a pozniej sie martw....
DonPasso Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja od dłuższego czasu używam Durex Elite i
> musze przyznać jedno 100% satysfakcji!!!
A Zona o tym wie? :)
Zdecydowanie Durex inne be. Ale jak człowieka "przyszpili" to inne też muszą być.
Twixxx Napisał(a):
> DonPasso Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja od dłuższego czasu używam Durex Elite i
> > musze przyznać jedno 100% satysfakcji!!!
>
> A Zona o tym wie? :)
Wie. I również jest zadowolona:)
Najlepiej bez to wiadomo,trza tylko zachować pełną kontrolę z obu stron:)
Ro Man Napisał(a):
> hej, co myślicie o Durex?
> a o Unimil?
> jakie macie doświadczenia w tym temacie?
> a panie? które marki są Wam bliższe?
> pozdrawiam
Jak założe Unimil i na Unimil Durex, to Unimil jest mi bliższy.
Unimil Skyn nie jest złe ale wiadomo że przyjemniej BEZ:)
zimowki czy letnie?
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> zimowki czy letnie?
Z wypustkami, znaczy lamelami:)
http://www.youtube.com/watch?v=TsvlneDNgYo&feature=related
parówkowy facet puszcza temat i bada teren czy moze ktos napisze do niego priva z okazja skorzystania;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)